CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Jenaka Gelang Pink Di Restoran, Chazynash Minta Maaf Buat Ramai Tak Senang Duduk

22-9-2020 12:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9816| Komen: 102

Description: Laman sosial kecoh dengan tindakan personaliti media sosial, Chazynash memakai gelang merah jambu ketika ke sebuah restoran.
Kredit foto: IG Nash


Laman sosial kecoh dengan tindakan personaliti media sosial, Chazynash memakai gelang merah jambu ketika ke sebuah restoran.

Menerusi hantaran di Instagramnya, Chazynash menjelaskan bahawa semua aksi dalam video berkenaan adalah lakonan semata-mata.



Namun, tindakannya itu dikecam keras kerana disifatkan tidak sensitif dengan isu terkini.

Enggan membiarkan isu ini semakin keruh dan tegang, dia yang mesra disapa sebagai Nash tampil membuat permohonan maaf secara terbuka di IG.

"Mula-mula sekali saya ingin meminta maaf. Saya tak boleh salahkan anda semua kerana tak sependapat seperti saya bahawa video itu sekadar lawak.


Kredit foto: IG Nash

"Saya buat video itu bukan untuk memperlekehkan mana-mana pihak. Video itu hanya untuk syok-syok saja sebab kebanyakan content saya memang macam tu," jelasnya yang memaklumkan semua yang terbabit dalam video berkenaan adalah lakonan semata-mata. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 22-9-2020 12:26 PM
Lawak bodow namanya.Hikayat Hang Setia tu lagi bagus laaa.
Quote kakyungpilah85 22-9-2020 12:27 PM
Instafamous dengan bangang mana boleh dipisahkan
Quote vespa_oren 22-9-2020 12:33 PM
xada yg lawak video dia kecuali yg baling Bunga pengantin tu
Quote shysari 22-9-2020 12:37 PM
Dulu lawak pasal anak ikan pun x kena masa
Quote cmf_almondpecan 22-9-2020 12:40 PM
Ni dah bordering on crime
Quote husna_amal 22-9-2020 12:42 PM
Instafamous yang lapar perhatian.
Quote sarah82 22-9-2020 12:44 PM
Aku dah la suka ayam korea kat hootan cafe tu.. Selalu order dari depa.. Bila kes ni.. Hilang nafsu aku jap nak order kat hootan cafe ingat kan betul Mamat ni kena kuarantin tapi x buat kuarantin
Quote Artemesiaa 22-9-2020 12:57 PM
Benda macam ni usah dibuat lawak dah ler banyak kluster baru timbul.  Sebab perangai macam ni buat pelanggan yang biasa kesana menjauhkan diri, kan dah terganggu orang nak meniaga.
Quote TomyamPuteh 22-9-2020 12:59 PM
Budussss...
Quote matamata 22-9-2020 01:02 PM
cmf_almondpecan replied at 22-9-2020 12:40 PM
Ni dah bordering on crime

Tuan loyar mintak hurai sikit apa jenis jenayah yg lahanat ni boleh disabitkan?
TQ
Quote Kurex 22-9-2020 01:02 PM
Hmmmm jgnlah marah dia...
Quote matamata 22-9-2020 01:03 PM
Kuanghajar betul... Mintak KKM buat repot polis
Quote KIM.K 22-9-2020 01:04 PM
Tahniah dah viral
Quote yoppoy 22-9-2020 01:10 PM
Dah selalu buat content bodo so after2 this pun can expect content bodo sampai kiamat la
Quote Sham143 22-9-2020 01:11 PM
Edited by Sham143 at 22-9-2020 01:21 PM

Pada aku ok aje.. for fun n release stress aje.. Tk payah la nk ambil serius sgt.. Kadang2 aku nk tahu tahap education orang yg suka panggil orang lain bodoh ni..
Quote siq 22-9-2020 01:13 PM
orang malaysia ni mana reti berlawak/berjenaka.. kalau bukan guna isu sensitif, mesti guna isu body shaming orang.. tengok je la yg konon maharaja lawak tu, ntah mana yg kelakar ntah, terjerit2 terkinja2, sendiri "buat lawak" sendiri gelak
Quote ~boolean 22-9-2020 01:13 PM
Yang buat instafemes femes ialah makhluk2 haprak takde class yang follow instafemes ni.

Instafemes dan follower mereka sama aja bodohnya...kalau ada poremer yang follow instafemes begini, YA, ANDA LAH SI BODOH LOW CLASS ITU.
Quote lattehazelnut 22-9-2020 01:23 PM
Denda je seribu.. even fake gelang pink still gelang pink kan..
Quote bondeh 22-9-2020 01:24 PM
Bangang!!!!!!! Infiniti stupido. Patutnya denda je cibai2 yg buat jenaka bodoh pasal hidup mati nih. Die! Die! Die!!!!

Lihat semua komen(102)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.090526 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top