CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Belah Perut Isteri Pastikan Jantina Anak

21-9-2020 05:48 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6593| Komen: 55

Description: Lelaki dilaporkan membelah perut isterinya yang hamil tujuh bulan hanya untuk memastikan anak dikandung mangsa adalah lelaki.
Lelaki dilaporkan membelah perut isterinya yang hamil tujuh bulan hanya untuk memastikan anak dikandung mangsa adalah lelaki.

Memetik laporan Mirror, kejadian pada Sabtu lalu di Kampung Nekpur, Uttar Pradesh itu menyebabkan mangsa parah, manakala suspek, Pannalal ditahan polis.



Gambar hiasan

Superintendan Pravin Singh Chauhan berkata kepada media tempatan, pihaknya kini sedang menyiasat motif sebenar kejadian dan mengenal pasti objek digunakan suspek ketika membelah perut isterinya.

Menurut keluarga mangsa, suspek bertindak demikian kerana terdesak untuk mendapatkan anak lelaki selepas dikurniakan beberapa anak perempuan.

Mangsa, 35, kini dibawa ke hospital berhampiran sebelum dipindahkan ke Hospital Bareilly untuk menerima rawatan, namun tidak dapat dipastikan keadaan bayi dalam kandungannya.  - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote allshares 21-9-2020 05:50 PM
Keluar sikit duit, pg scan la baiya, ayoyoooo ini maciam pun ada ka
Quote batu kikir 21-9-2020 05:54 PM
Jantan bodoh.  Belah perut kau la pulak
Quote Artemesiaa 21-9-2020 05:55 PM
Tindakan yang amat bodah sedangkan ada cara lain yang lebih mudah dengan sedikit bayaran dikenakan
Quote sukacactus 21-9-2020 05:57 PM
Elok masuk dlm la....bodoh!
Xpayah la membiak lg
Quote Kurex 21-9-2020 05:57 PM
Leluhurrrrrr
Quote mamajawie 21-9-2020 06:08 PM
Aku speku klinik jauh berbatu2 n takdak kenderaan sebab tu xmenyabar smpai belah perut bini..plus miskin pun iye gak..ayoyoyo..scan suda tau machiyaaa yittuu bebird ka gegirl
Quote Nana_Man 21-9-2020 06:36 PM
Gila lah... ke dah minum kencing lembu bnyk sgt jd bebal.
Quote Kenabertaubat 21-9-2020 06:36 PM
I tegok cerita tamil, scan untuk mengetahui jantina baby adalah satu kesalahan di india. Tak tahu kenapa.
Quote Gomea 21-9-2020 06:38 PM
allshares replied at 21-9-2020 05:50 PM
Keluar sikit duit, pg scan la baiya, ayoyoooo ini maciam pun ada ka

Kat india tak dibenarkan scan jantina baby
Quote Gomea 21-9-2020 06:39 PM
Kenabertaubat replied at 21-9-2020 06:36 PM
I tegok cerita tamil, scan untuk mengetahui jantina baby adalah satu kesalahan di india. Tak tahu ke ...

Sebab banyak kes gugurkan baby perempuan. Dorang kan nak anak lelaki je.
Quote allshares 21-9-2020 06:42 PM
Gomea replied at 21-9-2020 06:38 PM
Kat india tak dibenarkan scan jantina baby

Ish2, sampai gitu sekali. Nampak sgt taksub nk anak laki sampai scan pun diharamkan
Quote Kenabertaubat 21-9-2020 06:45 PM
La.. Baru i tau. Tapi diorang ni tak fikir ke, kalau la takde undang-undang scan jantina ni.. ramai baby perempuan kena bunuh. Nanti anak cucu cicit diorang nak kahwin dengan lelaki ke? Macam mana keturunan nak membiak. Eh, banyak pulak persoalan dalam kepala otak i ni
Quote TomyamPuteh 21-9-2020 07:31 PM
Huhuhu.. X tau nk komen apa
Quote Suchi 21-9-2020 07:43 PM
Negara yang tak sesuai untuk wanita, walaupun masing2 kuar ikut badan wanita tapi depa layan wanita dengan sangat teruk.

Quote Suchi 21-9-2020 07:45 PM
Gomea replied at 21-9-2020 06:38 PM
Kat india tak dibenarkan scan jantina baby

Scan lain boleh ke cth mcm detail scan tu.
Quote diss69 21-9-2020 08:46 PM
Suchi replied at 21-9-2020 07:43 PM
Negara yang tak sesuai untuk wanita, walaupun masing2 kuar ikut badan wanita tapi depa layan wanita  ...

Mcm zmn jahilliyah..
Quote AyaqMeloSuam 21-9-2020 08:50 PM
batu kikir: Jantan bodoh.  Belah perut kau la pulak

Dlm perut ada botoi todi jah.. xpon dlm otak dia...  {:laugh
Quote padris 21-9-2020 09:31 PM
Ish..  Teruknya India..  
Quote mizzmimi 21-9-2020 09:55 PM
diss69 replied at 21-9-2020 08:46 PM
Mcm zmn jahilliyah..

Kann.. Bab layan pempuan cam bawah tapak kaki sebijik macam orang jahiliyah. Kawen pun pempuan kene bagi dowry.

Lihat semua komen(55)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.069567 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top