CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dari Sibuk Bertanya Bila Nak Kahwin, Baik Kenalkan Farahdhiya Dengan Lelaki Baik

23-9-2020 12:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8848| Komen: 51

Description: "Tolong belajar untuk hormat privasi orang lain."
Kredit foto: IG Farahdhiya


"Tolong belajar untuk hormat privasi orang lain."

Mungkin berasa jengkel diasak dengan soal jodohnya, Farahdhiya menempelak individu yang bertanya itu.

Katanya, lebih baik mereka memperkenalkannya dengan lelaki yang boleh menggalas tanggungjawab suami, daripada sibuk bertanya bila pelakon dan penyanyi itu nak kahwin.

"Kahwin ini bukan macam nak pilih karipap, ya?" tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG Farahdhiya

Dalam masa sama, Farahdhiya juga menasihati orang ramai supaya tidak sibuk menjaga tepi kain orang terutama membabitkan isu rumah tangga. - CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • PomenObersea

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missyL 23-9-2020 12:37 PM
Perempuan yg baik tok lelaki yg baik. Vice versa.
Xpyh la ikut sgt ape org ckp. Live ur life
Quote KIM.K 23-9-2020 12:39 PM
missyL replied at 23-9-2020 12:37 PM
Perempuan yg baik tok lelaki yg baik. Vice versa.
Xpyh la ikut sgt ape org ckp. Live ur life

Nak tengok siapa lagi memilih, aku ke faradhiya
Quote bottombikini 23-9-2020 12:41 PM
Edited by bottombikini at 23-9-2020 04:45 PM

kaannnn...

faradiya kena try la gi masjid
kot bertemu jodoh cam tasa sila
Quote zuuu 23-9-2020 12:41 PM
Selagi ko x kahwin kena redha la mndengar pertanyaan non stop dari public bila nk kahwin,dh ada bf ke,jgn tunggu lama2 settle down cepat2,kahwin masa muda la senang bla bla bla non stop n it will never stop,dh kahwin tanya bila nk dapat anak pulak...
Quote CiliPadiSedap 23-9-2020 12:41 PM
dia ni cantik bg kaka perfect looks
Quote Redmyvi 23-9-2020 01:09 PM
Ella dulu lg lambat kawen... Relax jaa dia.. Tak mudah melatah org kata..
Sekarang dh happy2 dgn suami...
Bab rezeki anak tu xtahula wallahuallam.. Allah je yg tahu apa yg terbaik utk kita..
Quote Cikediss 23-9-2020 01:56 PM
emmm.. gaya hidup mewah.. rasa x perlukan suami kot
Quote YomiuriLandMae 23-9-2020 02:15 PM
suka dia sbb pandai masak masakan melayu kampung walaupun lifestyle and visual urban..
Quote phalanx 23-9-2020 02:16 PM
Takyah kawin lah. Dia ni independent, pandai masak. Ramai akaun suami org komen2 kat instagram dia. Hahaks
Quote stingerstorm 23-9-2020 02:23 PM
KIM.K replied at 23-9-2020 12:39 PM
Nak tengok siapa lagi memilih, aku ke faradhiya

Kau tak payah nak feeling jenis memilih pun, kerna takda org yg nak kau walaupun for free...

kahkahkahkahkahkah
Quote stingerstorm 23-9-2020 02:24 PM
CiliPadiSedap replied at 23-9-2020 12:41 PM
dia ni cantik bg kaka perfect looks

Voluptuous.....

Quote CiliPadiSedap 23-9-2020 02:26 PM

vokuru pun cantik tapi jadi tiang tnb je lah
Quote kiah_mai_pulak 23-9-2020 02:32 PM
jappp, abg dia kan yg pernah ada gosip tak nak mngaku anak yg dilahirkan sorang retis janda tu kan?
Quote tagas 23-9-2020 02:35 PM
nak yg baik ramai jer

tp sengkek

asal diya payung hokey jer
Quote matchstick 23-9-2020 03:09 PM
stingerstorm replied at 23-9-2020 02:23 PM
Kau tak payah nak feeling jenis memilih pun, kerna takda org yg nak kau walaupun for free...

ka ...

Rasa mcm nk setuju plak dgn Komen ni
Quote stingerstorm 23-9-2020 03:15 PM
matchstick replied at 23-9-2020 03:09 PM
Rasa mcm nk setuju plak dgn Komen ni

kaki report ngadu ngan momod iteww kau hati hati...nampak aja brutal...tapi dlm hati penuh bunga tahi ayam.....

kahkahkahkahkah
Quote stingerstorm 23-9-2020 03:17 PM
tagas replied at 23-9-2020 02:35 PM
nak yg baik ramai jer

tp sengkek


But she is naturally a  born beauty...I have to admit....pernah berlanggar bahu walau tak bersentuh kulit dlm satu majlis black tie @ ritz carlton sebelum pandemik covid ni....
Quote husna_amal 23-9-2020 03:18 PM
Tengok dia ni pandai bersosial dan ramai kawan takde jumpa ke orang yang sesuai buat jadi laki.
Quote iznanaziz 23-9-2020 03:19 PM
bottombikini replied at 23-9-2020 12:41 PM
kaannnn...

faradiya kena try la gi masjid jalan duta

tasa sila jumpa jodoh kat masjid jalan duta ke beb?

Lihat semua komen(51)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:02 AM GMT+8 , Processed in 0.079013 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top