CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tudung Fasha Sandha Dah Terbang?

22-9-2020 05:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 27844| Komen: 133

Description: Nampak manis dan sopan saja apabila Fasha Sandha bertudung sejak Ramadan lalu.
Nampak manis dan sopan saja apabila Fasha Sandha bertudung sejak Ramadan lalu.

Bagaimanapun, timbul cerita tidak enak apabila suaminya, Aidil Aziz mula berkongsi gambar Fasha tanpa memakai hijab.




Aidil dilihat mula berkongsi gambar Fasha tidak bertudung dua minggu lalu ketika krisis air di Selangor dan memuat naik beberapa gambar percutian keluarga mereka di Pulau Pinang.




"Fasha dah tak pakai tudung ke?" demikian persoalan diajukan pengikut dan peminat mereka.


Kredit foto: IG Aidil

Perkongsian itu menimbulkan tanda tanya di kalangan warganet yang rata-rata lebih suka melihat aktres berkenaan bertudung. - CARI
2

Bagus
4

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salamon 22-9-2020 05:57 PM
Ya lor, tudung pon dah ade sayap
Quote aladin 22-9-2020 05:58 PM
dia pernah claim dia berhijrah ke?
tak kannnn
Quote helicornia 22-9-2020 06:01 PM
dia tk pernah ckp pun dia berhijab.tudung tu akaesori kepala masa pregnant je
Quote abadi84 22-9-2020 06:02 PM
Dia kan ckp dia masih belajar...tak pernah ckp nak brtudung bebetol...
But kepamzlah sgt..why fasha why?
Quote Kurex 22-9-2020 06:07 PM
Lagi tertarik dekat laki yg pakai beg galas baju putih tu
Quote kikiharris 22-9-2020 06:11 PM
Bila pulak dia bertudung. Masa pregnant pun ada je on n off
Quote Huwanadam 22-9-2020 06:12 PM
Fasha mmg xpernah cakap pon kan die nak bertudung.. Tapi ada ke arah2 tu bgs jugak. Sbb tgk fmly aidil tu mcm islamik gitewww... Semoga korang berbahagia
Quote tukul 22-9-2020 06:13 PM
Netizen ni..dgn retis pun nak menanya mana tudung...buat2 heran
Quote bondeh 22-9-2020 06:14 PM
Kan ibu masih belajar. Beri ruang.

#donebekapiburayfalrayshaaisha
Gitoooo
Quote Lailerthee 22-9-2020 06:16 PM
Hurm no komen.
Quote umbut 22-9-2020 06:19 PM
Biarlah... sibuk je ngan tudung org.. jaga tudung sendiri yg bertudung tu.. nanti mulalah jadi penjaga pintu syurga neraka sedang diri sendiri x betul... done bebel
Quote kirana_22 22-9-2020 06:21 PM
Selagi tak keluar cerita mimpi api neraka mulut depa sndiri... uols jgn mengharap tudung tu melekat ye...
Means diorang hanya try & error sahaja...
Quote missyL 22-9-2020 06:22 PM
Die blom up lg dpt hidayah ke ape ke.
So blom official bertudung lah tu. Heheheheh
Quote scarflicious 22-9-2020 06:24 PM
Get ready penjelasan panjang lebar kat ig ibu
Quote RumiMenari 22-9-2020 06:44 PM
penampakan pelik kat gambar guitar hard rock tu...
Quote doubleA 22-9-2020 06:50 PM
Bior la dia. Pasha nak terbang sekali pun takpa
Quote noor2 22-9-2020 06:50 PM
SIbuk betul manusia pasal tudung orang lain. ...dah kerjaya dia pun artis .....
Quote MsOryzaa 22-9-2020 06:58 PM
Ala sayangnya.. Mgkn jugak dia slow slow akan bertutup dgn selalu mencuba
Quote azhardanil 22-9-2020 07:03 PM
Bila masa pulak dia ni berhijab?

Lihat semua komen(133)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 06:57 PM GMT+8 , Processed in 0.090403 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top