CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jeans Tu Ketat, Blouse Paras Paha" - Mira Filzah Ditegur Bapa Soal Pakaian

22-9-2020 05:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 27177| Komen: 215

Description: Sempena ulang tahun kelahiran bapanya yang ke-56, selain memberi ucapan istimewa buat Badioezaman Abdul Khalik, Mira Filzah berkongsi teguran daripada bapanya mengenai pakaiannya.
Sempena ulang tahun kelahiran bapanya yang ke-56, selain memberi ucapan istimewa buat Badioezaman Abdul Khalik, Mira Filzah berkongsi teguran daripada bapanya mengenai pakaiannya.


Kredit foto: IG Mira

Paparan skrin perbualan di WhatsApp itu dikongsikannya menerusi hantaran di Instagram.

Kelihatan lembut saja cara bapanya menegur Mira yang dikatakan memakai jeans ketat dan blouse yang dirasakannya agak singkat.


Kredit foto: IG Mira

"Lain kali, cuba elakkan berpakaian begitu di mana-mana majlis jika ia akan dipaparkan di media.

"Mungkin kerana ia berkilau, sekali gus menampakkan bentuk tubuh lebih jelas," tegur encik Badioezaman.


Mira dan Wan Emir Astar mendirikan rumah tangga pada 3 September lalu.
Kredit foto: IG Mira

Mira juga dilihat menerima teguran bapanya itu dengan baik dan berjanji akan lebih berhati-hati dalam pemilihan pakaiannya kelak. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 22-9-2020 05:29 PM
SEmua benda nak cerita ke.......
Quote fadz84 22-9-2020 05:30 PM
noor2 replied at 22-9-2020 05:29 PM
SEmua benda nak cerita ke.......

Sweetheart bbnu katanya.. hehe
Quote sonatalady 22-9-2020 05:32 PM
Lepas ni wasap mak plak ke..
Quote meteorspeed 22-9-2020 05:36 PM
Lepas tue tunjuk plop wasap laki hehe
Quote jackreacher 22-9-2020 05:39 PM
Simpan sendiri je dik mira benda benda gini. Tak perlu share kepada umum
Quote rotijohanz 22-9-2020 05:39 PM
euw mirapija smkin hri smkin show off......
sumer nk gthu,........
dr aku tak brapa nk menyampah.....
now makin menyampah.......

abah tgur konon........
bkn dlu kau free hair ke sblm msuk industri?........
yg tu abh tk tgur?
Quote lotionmilo 22-9-2020 05:41 PM
Baju yg mana??
Quote salmon-suki 22-9-2020 05:42 PM
Y pakai veil time kawin x tegur plak sbb menyerupai kaum agama lain?pakai baju kawin y ikut bentuk tubuh pun abah x tegur?bosannnnnn~ buat mcm ni nk stay relevant ke apa
Quote TerataiMelur02 22-9-2020 05:44 PM
rotijohanz replied at 22-9-2020 05:39 PM
euw mirapija smkin hri smkin show off......
sumer nk gthu,........
dr aku tak brapa nk menyampah.. ...

Nanti mira jawab tu zaman jahiliyyah atau masa tu masih belum baligh
Quote misssakura 22-9-2020 05:44 PM
dah tu kena kagum ke apa bapak tegur mcm tu. nak tunjuk keluarga islamik ke?
Quote KBW2 22-9-2020 05:47 PM
Perlu ke perbualan antara kau dan bapak kau jadi paparan umum. Ada limitlah weyhh nak mengisi socmed platform kau. Tak reti-reti eh jaga privacy?

Kang orang terlebeh kepochi kau juga teriak nak privacy.
Quote TomyamPuteh 22-9-2020 05:47 PM
Bagus teguran tu. Utk peringatan kita bersama jgk. Bersih x hati aku?
Quote Normabaru 22-9-2020 05:50 PM
Poyoooo ler.. Muka dh la jenis lempeng. Fake semedang... Now acah muslimah.. Laki pon dpt jns boring.. Asikla merempan legasi 5wan..Sesuai sgt
Quote asma87 22-9-2020 05:51 PM
Oh...bapak miwa bukan spesis kaza la yekk..sampai dah berlaki pon bapak miwa tegur yach...kaza take note
Quote Normabaru 22-9-2020 05:52 PM
salmon-suki: Y pakai veil time kawin x tegur plak sbb menyerupai kaum agama lain?pakai baju kawin y ikut bentuk tubuh pun abah x tegur?bosannnnnn~ buat mcm ni nk s ...


Pki serupa anney minachi utk iklan kontek lens elok plk yedak... Propa much!!!
Quote awanysss 22-9-2020 05:53 PM
TomyamPuteh replied at 22-9-2020 05:47 PM
Bagus teguran tu. Utk peringatan kita bersama jgk. Bersih x hati aku?

bersih2..aku suka dia post tu.. caption dia related dgn gmbr dia post, cara bapak dia tunjuk sayang anak..
yg kat sini bitter aku tak faham haha
Quote cmf_premierleag 22-9-2020 05:55 PM
menguap pada skala kelebaran cadar katil saiz king
Quote tukul 22-9-2020 05:58 PM
awanysss replied at 22-9-2020 05:53 PM
bersih2..aku suka dia post tu.. caption dia related dgn gmbr dia post, cara bapak dia tunjuk sayan ...

Bagus bapaknya nih
Quote helicornia 22-9-2020 05:58 PM
bagusnya ayah dia tegur mcm tu.bukan sume ayah sanggup menegur mcm ni.ada tu sbb tak kisah, ada sebab jahil, ada sbb tk nak anak merajuk.mmg ramai bertudung tapi baju singkat seluat ketat

Lihat semua komen(215)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.082488 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top