CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Kenapa Belanja Lebih? Lengkapkan Aktiviti Harian Anda Dengan HUAWEI MatePad

21-9-2020 06:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1837| Komen: 4

Description: Jika anda masih memikirkan bagaimana untuk memulakan rancangan Cuti-cuti Malaysia anda, HUAWEI MatePad mungkin alat yang sesuai untuk anda merancang perjalanan sempurna.
Jika anda masih memikirkan bagaimana untuk memulakan rancangan Cuti-cuti Malaysia anda, HUAWEI MatePad mungkin alat yang sesuai untuk anda merancang perjalanan sempurna.



Mari lihat bagaimana HUAWEI MatePad dapat membantu anda.


Tip 1: MeeTime bersama rakan dan pilih destinasi Cuti-cuti Malaysia anda bersama!

Nak rancang perjalanan dengan kawan baik, tetapi anda tinggal di negeri yang berbeza? Jangan risau! Anda boleh menggunakan HUAWEI MeeTime untuk membuat panggilan video dengan rakan anda dan berkongsi skrin bagi membincangkan destinasi perjalanan serta skrol lokasi Instagrammable untuk dapatkan inspirasi.



Perlukan dokumen untuk menyimpan semua insiprasi dan pautan tersebut? Rancang jadual perjalanan anda di Notepad HUAWEI dan jangan lupa untuk sertakan gambar untuk dijadikan panduan swafoto nanti! 

Bimbang ruang simpanan tidak mencukupi untuk menyimpan semua foto dan video tersebut? Jangan risau! MatePad dilengkapi dengan akses 12 bulan percuma 15GB HUAWEI Cloud Storage. Kini, anda dapat merancang perjalanan bersama kawan baik anda di setiap langkah dan membuat keputusan bersama untuk mencipta momen indah.

Percutian anda bermula dari perancangan yang bagus!


Tip 2: Nikmati tempahan tanpa gangguan untuk penginapan dengan App Multiplier

Gunakan ciri multiwindow yang diaktifkan App Multiplier untuk membandingkan harga platform tempahan hotel yang berbeza dan memilih penginapan paling berharga untuk percutian anda. Layari aplikasi pelancongan popular seperti Trivago, Booking.com, Agoda dan Hotels.com yang tersedia untuk dimuat turun di HUAWEI AppGallery.



Destinasi dan penginapan dah setel! Sekarang, bagaimana dengan aktiviti pra-tempahan? Sekiranya anda memikirkan untuk membeli pakej perjalanan atau tiket masuk terlebih dahulu, anda boleh memikirkan menempahnya di Klook atau Traveloka bagi mengelakkan beratur panjang. 

Jangan lupa untuk membuat perbandingan harga menggunakan tetingkap terapung pada aplikasi terpilih sebelah menyebelah. Anda dah tak perlu beralih antara tab lagi!


Tip 3: Pengalaman hiburan lebih baik dengan HUAWEI Video dan HUAWEI Book


Perjalanan berjam-jam di atas jalan atau penerbangan mungkin membosankan anda. Dengan HUAWEI MatePad, anda dapat mengakses Video HUAWEI yang membolehkan anda menonton koleksi besar drama, filem dan juga video muzik.

Video pendidikan pun ada juga tau! Anda boleh belajar daripada 22 pakar berpengalaman di Akademi HUAWEI melalui HUAWEI Video di MatePad yang dilengkapi Paparan FullView 2K dan sistem suara Harman Kardon.



Tidak suka menonton drama? Anda boleh membaca buku kegemaran dari HUAWEI Book dengan mod e-Book untuk mengelak kebosanan dalam perjalanan. 

Anda juga boleh mengaktifkan mod keselesaan mata terpasang yang telah diperakui oleh TUV Rheinland untuk membaca dengan selesa, walaupun dalam keadaan cahaya rendah untuk menghilangkan keletihan mata.


Tip 4: Untuk jiwa kreatif - Lakarkan pemandangan kegemaran dengan Huawei M-Pencil

Bayangkan jika anda berada di lereng Kundasang di Sabah atau di tepi pantai di Pulau Perhentian, anda boleh merakam pemandangan indah dengan mengambil gambar menggunakan telefon pintar HUAWEI. 



Atau, anda boleh edit semua momen indah dengan memindahkan foto ke tablet menggunakan HUAWEI Share dan lakarkan gambar semasa dalam perjalanan.

Macam-macam boleh buat dengan M-Pencil seperti melukis atas kanvas!




Apa salahnya mengeluarkan duit sedikit demi keseronokan bercuti. Anda boleh miliki HUAWEI MatePad (WiFi) dengan harga RM1,399 berserta aksesori percuma seperti papan kekunci dan akses HUAWEI Video untuk tiga bulan dan HUAWEI Book [ercuma hingga 31 Disember ini.

Untuk maklumat lanjut, layari;


- CARI
7

Bagus
5

Marah
9

Terkejut
5

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 22-9-2020 11:43 AM
pakai buku 555 lagi jimat kekdahnya..zaman covid ni cer bawak berjimat sikit..meollss punya hp pun da 3 tahun xbertukar sampai insufficient storage..
Quote Hahahaha_ 27-11-2020 08:23 PM
Pakai sampai rosak,n baru tukar yer
Quote Plain-tif 17-3-2021 10:23 AM
Dah beli pad ni yang tak best tak support google
Quote rajamoney 17-3-2021 10:32 AM
pelik betul marketing china ni

dia tak tau ke sosio ekonomi merudum yg sibuk jual tablet

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2021 01:41 AM GMT+8 , Processed in 0.088690 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top