CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tiada Lagi Kata-Kata Islamik, Akaun Instagram Ibu Aliff Aziz Tiba-Tiba Hilang?

22-4-2024 11:03 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14287| Komen: 57

Description: Nama Aliff Aziz kembali menjadi perhatian ramai selepas seorang wanita mendakwa merupakan kekasih gelapnya dan menunjukkan bukti mesej bersama Ruhainies yang mahu menjatuhkan Bella Astillah.



Nama Aliff Aziz kembali menjadi perhatian ramai selepas seorang wanita mendakwa merupakan kekasih gelapnya dan menunjukkan bukti mesej bersama Ruhainies yang mahu menjatuhkan Bella Astillah.

Susulan sebelum ini sering membuat hantaran percaya anak lelaki tidak membuat hal terkutuk, ibu Aliff Aziz iaitu Siti Hafizah kini dicari oleh netizen.



Kata netizen, mereka menanti-nantikan hantaran Instagram Story Hafizah yang akan back-up penyanyi asal Singapura itu.

"Mana IG maknya? Tak nak update story IG ke?"

Namun begitu, hasil tinjauan netizen, mereka mendapati akaun Instagram Hafizah sudah tidak lagi aktif (deactivated).




Sebelum ini, Aliff Aziz dan Ruhainies tampil memohon maaf atas isu ditangkap khalwat tetapi menafikan bahawa melakukan perbuatan buruk bersama-sama di dalam kondominium.

Kredit: Gempak/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dio5774 22-4-2024 11:09 AM
dasyat ko lipp hahaha
Quote MadameOnion 22-4-2024 11:21 AM
ramai betul menantu mak si punai putik ni..hahahhaa
Quote captainQUE 22-4-2024 11:25 AM
Tak Kuat ye mental acik…
Quote sayurmayur88 22-4-2024 11:30 AM
hahahaha, tu jer iolls nak cakap !!
Quote nena9042 22-4-2024 11:30 AM
Seketul kena
I tak suka semua orang dalam kes putik & kemek ni
Tapi mak putik ni pun over & nampak sangat jenis mak mak yang asyik menangkan anak
Quote She-Ra 22-4-2024 11:31 AM
laa hilang dh acik halijah ni
Quote prizadane 22-4-2024 11:37 AM
Makcik malu sendiri la tu. Makcik, learnt the lesson dah kan? Anak kau tu memang suami dan bapak tak guna
Quote babelina 22-4-2024 11:43 AM
makcik stress ke tuuuuuuuuuu...
Quote Dolmat 22-4-2024 11:47 AM
12C Cikaro menantu tak halal Fiza Al Islamic!

Quote Wek_omeh2 22-4-2024 11:48 AM
Cepat acik wat keje yer
Quote vanillaninja 22-4-2024 11:50 AM
HEHEHE. Koyak ke tu
Quote becir 22-4-2024 11:51 AM
She-Ra replied at 22-4-2024 11:31 AM
laa hilang dh acik halijah ni

napa panggil dia acik halijah?
Quote fifie_olin 22-4-2024 11:53 AM
aku gelakkan ajer
Quote matjerk 22-4-2024 11:54 AM
Makcik tengah buat mesyuarat sambil makan lontong singapore raya ke.. sambil2 mengata bella? Kikiki
Quote She-Ra 22-4-2024 11:59 AM
becir replied at 22-4-2024 11:51 AM
napa panggil dia acik halijah?

watak dlm rindu kasih (1 & 2) lakonan Fazlina Ahmad Daud
penampilan pun dh ala2 serupa
Quote KamikuP 22-4-2024 02:19 PM
Mana acik merangkap ibu mertua terkutuk ni mohon munculkan diri.. ekekeke
Quote anilanil 22-4-2024 02:22 PM
Ni kalo semua skandal alip mai beraya tak muat rumah acik halijah tu.
Quote Frangapini 22-4-2024 02:26 PM
anilanil replied at 22-4-2024 02:22 PM
Ni kalo semua skandal alip mai beraya tak muat rumah acik halijah tu.

ni kelakar…

Quote Cyempaka 22-4-2024 02:27 PM
sabar.. dia tengah gugel hadis nabi yg sesuai tu.. nanti dia kembali berfatwa

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.052490 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top