CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Syasya Rizal ‘Delete’ Semua Gambar Bersama Dolla Di IG? Hanya Tinggalkan 5 ‘Posting’ Termasuk Dengan Suami

22-4-2024 03:08 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14675| Komen: 42

Description: Tindakan bekas anggota kumpulan Dolla iaitu Syasya Rizal yang memadam hampir semua gambar dan video di Instagram (IG) miliknya telah menimbulkan tanda tanya dalam kalangan wargamaya.


Tindakan bekas anggota kumpulan Dolla iaitu Syasya Rizal yang memadam hampir semua gambar dan video di Instagram (IG) miliknya telah menimbulkan tanda tanya dalam kalangan wargamaya.

Menerusi tinjauan OhBulan! ke IG milik penyanyi itu, dia telah memadam semua hantaran yang pernah dimuat naik sebelum ini termasuk gambar bersama kumpulan Dolla.

Bagaimanapun, pemilik nama sebenar Norsyasya Afiqah Shahrizal dilihat hanya meninggalkan lima ‘posting’ sahaja termasuk gambar bersama suaminya.

Pun begitu, adakah benar Syasya memadam atau hanya menyimpan di bahagian arkib atau ‘archive’ masih tidak dapat dipastikan.

Sehingga artikel ini ditulis, akaun milik Syasya mempunyai seramai 116,000 pengikut.


Terdahulu, tiada angin tiada ribut, Syasya dilaporkan telah mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihannya dalam sebuah majlis akad nikah yang berlangsung pada Sabtu lalu.

Menerusi satu kenyataan, Pengarah Urusan Universal Music Malaysia iaitu Kim Lim mengesahkan bahawa persiapan untuk mendirikan rumah tangga adalah sebab utama Syasya mengundurkan diri dari kumpulan Dolla.

Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 22-4-2024 03:13 PM
Nak kawin tak perlu tunggu angin atau ribut punn...sampai jodoh terus on jer..tak perlu nak bajet2  terkejut sangat.
Quote sleepandream 22-4-2024 03:30 PM
biarlah dia nak buka buku baru agaknya... fasa baru dalam hidup...
Quote jalfa 22-4-2024 04:00 PM
Hensem laki dia.anak orka mana ye .dia x delet ko ...simpan utk diri sendiri je..tolower x leh tgk
Quote Thunderclouds 22-4-2024 04:00 PM
Kang kalo xdelete korang jugak hat kepoh² tnya knp xdelete.
Dh katop ghambot. Dh blaki.
Xreti jd maruah bla bla bla.
Bodo.
Quote kucingitam 22-4-2024 04:06 PM
xdenya takde angin takde ribut kahwin.. ingat kerja nikah kahwin ni bangun tido terpikir nak kawin, ptg terus nikah ke? tu mesti dah plan lama la tu..cuma tak dikecohkan je..
Quote dewi_rina 22-4-2024 04:21 PM
Dp semua dah boleh tukar rasanya
Quote dewi_rina 22-4-2024 04:22 PM
Eh sikitnya followers dia, tak sampai 200k pun
Quote kerani_je 22-4-2024 04:30 PM
sleepandream replied at 22-4-2024 03:30 PM
biarlah dia nak buka buku baru agaknya... fasa baru dalam hidup...


Buka buku baru xpe..Tapi jgn akn datang rebel x puas enjoy n nak mendonia balik plak..Zaman skrg nk istiqomah tu susah..Lagi2 berubah sbb nk berlaki n kawin je..sok lusa takut menyesal mcm amalina dangdut tu..Dah elok2 zaman kegemilangan g kawin pkai tudung beranak berderet..pastu dah tua2 sibuk buat comeback menyeksi balik..Si mawar rashid sekor lagi. X puas enjoy n muda sibuk nk berlaki n pkai tudung..pastu mula salahkn anxiety la ape la..Padahal ko x puas enjoy n mendonia berlakon balik..

Dah elok2 zaman ko mendonia dgn dolla sampai oversea, g tinggalkn semua..At least enjoy la dulu..klau ko dah 30 tu nk settle down tu xpe la jugak..Klau dpt tangkap vvip atau prince mateen brunei tu berbaloi la jgk buang dunia glamer..
Quote Sazreena 22-4-2024 04:55 PM
Kalo tgk ghope laki cam gudboi...sebile dia sauk mamat ni..
Quote matjerk 22-4-2024 05:08 PM
dewi_rina: Eh sikitnya followers dia, tak ...

Ramai lagi GERGA HADID PEGHELIH
Quote Tiggybiru 22-4-2024 05:17 PM
Wat..so weird..mmg la orang tertanya2..pape je la labu..semoga bahagia dgn suami
Quote cmf_PariS 22-4-2024 05:33 PM
buka buku baru ok apa
Quote cmf_premierleag 22-4-2024 05:47 PM
Apsal satu msia sume mcm gempar je budak ni nikah??? Apsal aku x rasa apa2 impak pun? Gaji aku tetap jalan mcm biasa walau budak ni kawen or x kawen ke
Apsal sume mcm kecoh sgt psl bdk ni nak nikah bagai???
Biasalah any girl grup mmg lama2 akan berpecah bwk haluan sendiri sbb smpi bila nk terkinja2 bagai?
Quote Kitty_catz 22-4-2024 06:56 PM
cmf_premierleag replied at 22-4-2024 05:47 PM
Apsal satu msia sume mcm gempar je budak ni nikah??? Apsal aku x rasa apa2 impak pun? Gaji aku tetap ...

sebab deme tak cukop kaseh sayannnggggg
Quote cmf_premierleag 22-4-2024 07:03 PM
Kitty_catz replied at 22-4-2024 06:56 PM
sebab deme tak cukop kaseh sayannnggggg

dr insta smpi ke tiktok, sume pages aku follow even yg bukan hiburan pun, depa kaver cite psl budak ni mcm kan satu impak besarrrr pd ekonomi negara kalo dia kawen.
Eh eh eh..kalo ko level cdtk ke aku paham la gak
Ni dollah je kut
Quote Missjass 22-4-2024 07:29 PM
dewi_rina replied at 22-4-2024 04:22 PM
Eh sikitnya followers dia, tak sampai 200k pun

Followers ig ahli dolla yang lain pun tk smpai 200k jgk, ig dolla pun sama views lagu dekat YT je la juta2
Quote naina 22-4-2024 07:31 PM
SMG istiqamahhhh
SMG bahagia dgn pilihannya
Quote makcun14 22-4-2024 07:34 PM
hidup itu pilihan. kalau sheols dah buat keputusan nak menikah silakan,
esok lusa kalau jodoh tak panjang cerai jer la apa susah.
bukan netizen yang share rumah dengan sheols and husband pun.
s
Quote sakurazura 22-4-2024 07:35 PM
Elok la delete. Banyak gambar sexy. Kurang da dosa sheols. Biarla sheols move on. Itula indahnya jadi org islam. Kalau kita tersasar jauh kita ada tempat nak kembali. Allah tu maha pengampun.

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:58 PM GMT+8 , Processed in 0.058596 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top