CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bukan Rolex, Johan Mampu Hadiahkan Ozlynn Jam Jenama Biasa Je

22-9-2020 01:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 19373| Komen: 115

Description: Biasanya golongan artis kalau bagi hadiah pada pasangan mesti nak hadiah-hadiah yang mewah belaka!
Biasanya golongan artis kalau bagi hadiah pada pasangan mesti nak hadiah-hadiah yang mewah belaka!

Tapi lain pula dengan Johan. Di Insatgram, isteri Ozlynn memuat naik gambar hadiah berupa sebentuk jam tangan mampu milik yang dihadiahkan Johan.



Jam jenama Baby G itu disertakan sekali dengan ucapan ringkas daripada Johan yang meminta maaf.

"Maaf sayang. Ni sahaja saya mampu...tapi, I love you," tulisnya.

Bagaimanapun Ozlyn sangat bersyukur dan menyifatkan tiada hadiah lain yang paling bermakna selain kurniaan sebuah keluarga yang bahagia.

Foto: IG
"Tiada apa yang lebih membahagiakan selain keluarga yang dikasihi berada disisi. Terima kasih Allah atas peningkatan umur ini.
 
"Buat suamiku, akanku ingat setiap bait kata dalam doamu khas buat isterimu yang serba kekurangan ini.
 
"Akan isterimu cuba memperbaiki setiap kekurangan yang ada untuk membantumu ke syurga yang abadi. InsyaAllah," tulisnya.



Alahai, besederhana begini lagi terselah kemanisannya kan? -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missyL 22-9-2020 01:41 PM
Aritu die ade marah org komen pasal anak sulung die kan..smpi rotikaya take down the photo kan.

Johan ni i suke jgk.tp bininye cm over
Quote bondeh 22-9-2020 01:46 PM
Makanyaaaaaa....
Quote kaklimahcomot 22-9-2020 01:47 PM
satu ayat yg paling ssuai ialah... 'mintak puji'
Quote febreze 22-9-2020 01:48 PM
missyL: Aritu die ade marah org komen pasal anak sulung die kan..smpi rotikaya take down the photo kan. Johan ni i suke jgk.tp bininye cm over



nape anak sulung dia?
Quote TomyamPuteh 22-9-2020 01:52 PM
Eleh..ko pon sama la Johan. Aritu bli beg 200k pon up dlm ig. Cehhh Sgt utk johan
Quote Mawar91 22-9-2020 02:03 PM
febreze replied at 22-9-2020 01:48 PM
nape anak sulung dia?

Muke MCM seorang pelakon lelaki bergelar Dato'.
Quote uori 22-9-2020 02:06 PM
Mawar91 replied at 22-9-2020 02:03 PM
Muke MCM seorang pelakon lelaki bergelar Dato'.

lain macam je MCM tu
Quote YomiuriLandMae 22-9-2020 02:15 PM
ni nak menyindir dato soeb dgn datin chucky ke ape ni..
Quote ninjago 22-9-2020 02:15 PM
kaklimahcomot replied at 22-9-2020 12:47 PM
satu ayat yg paling ssuai ialah... 'mintak puji'

bahahhahaa..dah lama tk dgr mintak puji.
kaklimah sabahan?
Quote mieymiey 22-9-2020 02:16 PM
Humblebrag.

Tapi dah besar anak sulung sheols.
Quote Themilo 22-9-2020 02:17 PM

ya ampun, gossip zaman purbakala dah tu.. budak tu pun dah besar..
Quote kiah_mai_pulak 22-9-2020 02:21 PM
oooo dah tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kiah_mai_pulak 22-9-2020 02:22 PM
Mawar91 replied at 22-9-2020 02:03 PM
Muke MCM seorang pelakon lelaki bergelar Dato'.

oooo yg kena sumbat masuk penjara tu kan?
Quote mamajawie 22-9-2020 02:24 PM
si ara jo kalu nak tengok penuaan muka lagi 10-15 tahun ko tengok la muka si ozlynn ni dah sepesen dgan ara jopeng
Quote black_handbag 22-9-2020 02:27 PM
nape anak sulung dia chuols? helok je nampak tu.. yg paling tinggi tu kan muka sebijik bini heols
Quote MistrezHermanaz 22-9-2020 02:34 PM
TomyamPuteh replied at 22-9-2020 01:52 PM
Eleh..ko pon sama la Johan. Aritu bli beg 200k pon up dlm ig. Cehhh Sgt utk johan

salu yg post dlm IG ozlynn tu kan
Quote sleepandream 22-9-2020 02:37 PM
ada bibik bolehla nak tambah 10 orang anak lagi ponnnn
Quote yoppoy 22-9-2020 02:44 PM
Tak cukup rare. Ko beli jam loceng ngan rantai besi kat diy pastu hadiahkan gantung kat tengkok bini hang baru aku consider puji rare
Quote kuchenta_81 22-9-2020 02:47 PM
Eleh poyo je la kau berdua ni
si bini beli hermes birkin segala tu lagi mahal dari jam kot

Lihat semua komen(115)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:06 AM GMT+8 , Processed in 1.930824 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top