CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Tak Keruan Tengok Gambar Naim Daniel Tak Berbaju

22-9-2020 05:26 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11188| Komen: 85

Description: Naim Daniel berjaya mencuri perhatian peminat apabila memuat naik gambar dirinya tak berbaju.
Naim Daniel berjaya mencuri perhatian peminat apabila memuat naik gambar dirinya tak berbaju.

Foto: IG


Gambar tersebut telah mengundang pelbagai reaksi terutamanya di kalangan peminat wanita.

Kata mereka gambar tersebut cukup seksi kerana memperlihatkan bahagian dadanya yang berbulu secara dekat.


Antara komen:

"Belanja badan nampak."
 
"Bihun ke bulu dada..eh tiba!"

"Tiba-tiba jerit sorang-sorang bila tengok gambar ni."
 
"Fuhh..bulu dada mengancam. Angau jadinya." 



Bukan peminat sahaja, rakan artis pun sama mengusik tentang imejnya yang tak berbaju itu.

Sementara itu ada pula yang mempertikaikan tindakan wanita yang memberi komen seolah-olah semuanya tidak keruan melihat gambar tersebut.


Setakat ini Naim hanya membiarkan komen-komen tersebut dan tidak memberikan respon bila ada yang menyuruhnya memadamkan gambar tersebut. -CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikpisang 22-9-2020 05:26 PM
Euw geliiii
Quote Quinharley 22-9-2020 05:27 PM
wtf, badan kurus keding saja pun
Quote mesmerize 22-9-2020 05:34 PM
netizen yang komen tu pun.. mudah terangsang
Quote buapakperut 22-9-2020 05:38 PM
macam tak cukup dzat je ko dekkk
Quote salamon 22-9-2020 05:44 PM
Rase nk gigit jer futing naim ni taw
Quote TerataiMelur02 22-9-2020 05:45 PM
Wow.. Tak sabar nak baca komen dari kurex
Quote TomyamPuteh 22-9-2020 05:46 PM
Dia ni zaman2 sklh rendah dlu comel Sgt tau
#skyaakoblatiff
Quote sewinstyle76 22-9-2020 05:53 PM
Siapa mangkok ni pulak
Quote ezacbee 22-9-2020 06:06 PM
Alahai dorang ni.. badan kering pun tak keruan
Quote tumpanglalu74 22-9-2020 06:07 PM
Awat tak tayang bulu bawah teros?  
Quote asma87 22-9-2020 06:09 PM
Kurex cepat bersemoga!!!
Quote bondeh 22-9-2020 06:13 PM
Tetaplah meolls rasa heolls masih kanak2 memandangkan heolls junior sekolah walaupun heolls masuk form 1 masa meolls dah 6 tahun blah wakakakak
#nakjugekkkk
Quote Belibis 22-9-2020 06:13 PM
Kalau jana nik baru nak rasa terkujat.setakat naim,buek apoooo
Quote lavendernovella 22-9-2020 06:17 PM
Macam ada vibe Justin Long.
Quote Rhyno 22-9-2020 07:01 PM
ada video leaked tak?
Quote Normabaru 22-9-2020 08:03 PM
Bihun.. Hahahahaa... Baik kata cacing kerawit je. Kehkeh
Quote belacan_gurl 22-9-2020 08:09 PM
Sori muka x hensem . ..x sior teman
Quote luluaurora 22-9-2020 08:59 PM
awwwww
ok la drp dulu kedinggg
Quote RatuDunia94 22-9-2020 09:04 PM
Apa yg heols cuba buktikan yer bila post gamabr mengundang mcm ni??

Bukan ke selama ni nk perform siap baca bismillah bagai?? Meletakkan agama dahulu.. ujung2 post gambar mcm ni.. mmg lah bukan aurat tp tetap mengundang..

Lihat semua komen(85)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.268359 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top