CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Datin Seri Zizie Izette Difitnah Positif Covid-19.

22-9-2020 12:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8074| Komen: 43

Description: Kecoh bila ada yang mendakwa Datin Seri Zizie Izette disahkan positif Covid-19.
Kecoh bila ada yang mendakwa Datin Seri Zizie Izette disahkan positif Covid-19.

Foto: IG

"Artis Zizie Izette disahkan positif Covid-19. Dua hari lepas Datuk Seri Bung datang cptg, sedia la kalian yang bersalaman dan tidak patuh Tatacara operasi standard (SOP). Swab test!!" tulis seorang netizen. 

Kata pelakon ini, segalanya fitnah memandangkan dia hanya bertemu dengan suaminya, Datuk Seri Bung Moktar Radin dari jarak jauh.

Foto: Gempak
"Astaghfirullah!! Fitnah-fitnah. Saya jumpa suami pun tiada. Baru hari ni dapat jumpa tapi dia di atas pentas, saya di bawah ni di Tongod.


"Jangan la main fitnah masa pilihan raya ni tidak bagus. Semoga kita semua dihindari dari bahaya pandemik Covid ini. Amin," jelasnya di Instagram Stories.



Tambah Zizie, suaminya adalah seorang yang sangat mementingkan kebersihan dan kesihatan.

"Sihat-sihat juga dia, orangnya yang cukup jaga kebersihan dan kesihatan insya-Allah."

Siapalah yang memandai-mandai buat cerita tu! -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarah82 22-9-2020 12:16 PM
Anak2 dia comel..
Quote mamajawie 22-9-2020 12:23 PM
menjadi la anak2 zizie dgan tokbong ni..semua comel..cuma tu la umo apak cm umo atuk
Quote AyaqMeloSuam 22-9-2020 12:23 PM
Comey2nya ank2 dia {:childlike
Quote diss69 22-9-2020 12:41 PM
Geramm nengkk ank2nya comell..
Quote husna_amal 22-9-2020 12:44 PM
Untung zizi ni anak2 tak mewarisi sangat gen suami.
Quote msdummy.2018 22-9-2020 12:52 PM
aku terpksa buat2 xnmpk lakinya demi nk tgk kecomelan ank2 dia tuhhhh
Quote TomyamPuteh 22-9-2020 12:57 PM
Duit kepuk2, ank2 comel, laki pon hensem. Nikmat apa lg yg ko dustakan?
Quote KIM.K 22-9-2020 01:06 PM
Comel anak2nya memang muka bung
Quote riyadhK 22-9-2020 01:29 PM
Anak she dgn cikebung semua cute ya
Quote Gomea 22-9-2020 01:30 PM
Dia dah jadi the one and only ke?
Quote prettyuglybabe 22-9-2020 01:38 PM
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..
Quote ais_kosong 22-9-2020 01:58 PM
Gomea replied at 22-9-2020 01:30 PM
Dia dah jadi the one and only ke?

Rasanya tak. Sebab baca kat FB ada wartawan tu interview Bung di rumah bersama isteri pertama.
Tapi xtahu la kot aku salah baca.
Quote RooneyMara 22-9-2020 02:11 PM
Comey nyaaa anak2 dia!
Quote mieymiey 22-9-2020 02:13 PM
prettyuglybabe replied at 22-9-2020 01:38 PM
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..

Asalkan putih sis
Quote YomiuriLandMae 22-9-2020 02:17 PM
citer psl covid tp anak2 sheols yg dpt limelight..
Quote md_nana 22-9-2020 02:33 PM
Suka dgr zizie ckp sabah
Quote juruterra 22-9-2020 02:42 PM
TomyamPuteh replied at 22-9-2020 12:57 PM
Duit kepuk2, ank2 comel, laki pon hensem. Nikmat apa lg yg ko dustakan?

serious aaa laki hensem...teruknya taste kau dik
Quote kuchenta_81 22-9-2020 02:42 PM
prettyuglybabe replied at 22-9-2020 01:38 PM
mata i kero ke?
yang i nampak comel 1 je boy ujung kiri gambar pakai baju bn tu..

Puas cari boy mana 1 pakai baju BN selain Zizie dan Bung
Quote prettyuglybabe 22-9-2020 02:48 PM

gambar atas pakai hijau tu semua tak comel

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 08:09 PM GMT+8 , Processed in 0.078126 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top