CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Nantikan Hari Bahagia Saya" - Pakai Gaun Pengantin, Sajat Nak Kahwin?

23-9-2020 12:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 23371| Komen: 130

Description: Tersenyum katanya melihat cincin di jari. Menerusi beberapa hantaran di Instagramnya, Sajat seolah-olah memberi bayangan sedang menghituk detik 'hari bahagianya'.
Tersenyum katanya melihat cincin di jari. Menerusi beberapa hantaran di Instagramnya, Sajat seolah-olah memberi bayangan sedang menghituk detik 'hari bahagianya'.



Ramai tertanya-tanya apa yang dimaksudkan dengan penantian hari bahagia dari usahawan sensasi itu.

Dalam beberapa hantaran, Sajat memuat naik beberapa video dan gambar ketika menyarung beberapa gaun pengantin.




Betulkah Sajat dah nak kahwin?




Kita lihat saja sama ada 'hari bahagia' itu sekadar gimik pemasaran produk baru atau Sajat betul-betul gila nak naik pelamin! - CARI

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 23-9-2020 12:50 PM
pondan kalau sembang propa, langit pun boleh runtuh.. kena pulak pondan diambang 40'an macam dia ni..  
Quote Kurex 23-9-2020 12:50 PM
Gimik je ponen ni
Quote tipah89 23-9-2020 12:52 PM
Tahniah bam jat. cantik pengantin lelaki pakai veil.
Quote Redmyvi 23-9-2020 12:53 PM
Lepas sajat pi umrah hritu aku dh tak terkejut apa dia nk buat lepas nie..
Kalau kt tanah suci pn dia boleh buat main kt malaysia ni apala sgt..
Nak kawen kaa... nk beranak kaa.. nk terjun lombong ka.. lantak hang la sajat oooii
Quote RatuDunia94 23-9-2020 12:56 PM
Biasanya org lelaki kalau bertunang dia duk rumah atau tunggu kat kereta je.. sekarang siap bersanding kat pelamin..
Quote mieymiey 23-9-2020 01:02 PM
Siapakah pengantin perempuan yang bertuah itu?
Quote TomyamPuteh 23-9-2020 01:09 PM
Aku nk gelak jehiburan di tengahari btul la saudara Jat ni
Quote cikpisang 23-9-2020 01:14 PM
Lantak ko la jat tp baju tu burokkk
Quote haryatie 23-9-2020 01:14 PM
truknya taste jntn tu
Quote sismarkonah 23-9-2020 01:14 PM
selagi ada reporter tak bertauliah dok up citer susu sejat ni selagi tulah dia akan rasa syok tapi bila kita dah kurang perhatian, automatik susu sejat ni akan up lagi isu2 sensasi dengan harapan kita up news dia, so sape yang up tu boleh pikirlah la sendiri kan. Tak perlu pun sebenornya kan. Lepas ni boleh buat-buat lupa ingatan kalau nampak tetiba ada isu pasal dia sambil sebut

"sape JANTAN ni? " lepas tu flip hair sambil 'jalan kucing'
Quote makadek 23-9-2020 01:14 PM
Halah2 dah sendu kena create sesuatu la kan
Skg nitz  tgh layan viral rakyat marhen ...bini no 2 bg laki kwin lain dn maki 8min... Dia pn nk menyelit samooo laaaa..
Quote doubleA 23-9-2020 01:16 PM
Produk baru la tu. kemahen berangan level langit ke 7
Quote Boomibulat 23-9-2020 01:51 PM
Untungla..cuci kaki sape jadi bini Bang Jad nti..dah la tokey kosmetik..kedai emas pun ada
Quote manehnya 23-9-2020 01:53 PM
Dalam mimpi boleh laaa... Budus ja yg caya
Quote Lailerthee 23-9-2020 01:55 PM
So dah khwen la kan? Mana ada org y belum khwen post gambar cincin baju kahwen apa segala
Quote outcast 23-9-2020 01:57 PM
Jganlaa buat mende pelik. Dia g umrah

Satu dunia kene.covid

Quote hyie 23-9-2020 01:59 PM
nak release single terbaru ke chuolsssss ala2 tengah shoot mv gaytohh
Quote lashes 23-9-2020 02:01 PM
Berangan jela si sajat ni. Mcm photoshoot utk kedai emas dia je ni. Sebab adik dia mustika pun photoshoot sama.
Quote kucingitam 23-9-2020 02:02 PM
aku terpaksa ngaku yang dia ni cantik..

Lihat semua komen(130)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 07:34 AM GMT+8 , Processed in 0.085528 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top