CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Alif Muhaimin Mengaku Tak Pakai 'Spender' Semasa Menari Tik Tok

23-9-2020 01:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4431| Komen: 22|Original author: Oleh: Saiful

Description: Alif Muhaimin berjaya mencuri perhatian netizen apabila memuat naik video taraian Tik Tok di Instagram miliknya.
Alif Muhaimin Mengaku Tak Pakai Spender Semasa Menari Tik Tok



Alif Muhaimin berjaya mencuri perhatian netizen apabila memuat naik video taraian Tik Tok di Instagram miliknya.

Penuh komen nakal, termasuk ada yang menyifatkan aksinya menjolok mata.


Ada yang menyuruh Juara Hero Remaja 2017/2018 ini supaya memakai seluar dalam.

"Pakai spenderlah, bergegar tu orang nampak malu," tulis netizen.


Menurut Alif yang juga pelakon drama Chandelier ini, dia ada menyarung seluar dalam jenis boxer.

"Ada je pakai boxer tu, tapi biasalah baka kita," jawabnya.



Sementara itu ramai juga memuji kehebatannya menari. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote biozipstar 24-9-2020 12:25 PM
jangan lah tetibe jadi gay
Quote gideoncross 24-9-2020 01:45 AM
Ftw.
Quote jin_lampu 24-9-2020 01:30 AM
Gay pundek mana lak ni
Quote ayra.e 24-9-2020 01:12 AM
Terganggu.. melantun lantun {:nose
Quote Belibis 23-9-2020 11:24 PM
MadameOnion: ummah lemari ke?
Besar kebarangkaliannya.jantan normal diam2 simpan dalam spender.
Quote LadyCarefree 23-9-2020 10:22 PM
Kenapa rupa dia macam tak kemas dah sekarang ni? Hmmmm iols pernah jumpa dia dngan gf kat The Curve lama dulu. Smart giler kot. Gf dia pon mix cantik kecik molek je.
Quote RatuDunia94 23-9-2020 07:15 PM
Sometimes iols rasa retis2 yg post "soft lucah" ni sebab management yg suruh utk create isu so nama disebut2.. mostly retis2 lelaki buat badan sikit je post separa bogel kat IG.. kadang mcm sengaja tayang bulge lepas ngegym..
Quote loladaily 23-9-2020 07:04 PM
Meols ingat he ummah lemari smp la kwn meols cerita he cobaan ajak mencelop.
Quote katibism 23-9-2020 06:21 PM
Ada potensi leak ka dia ni
Quote yoppoy 23-9-2020 06:00 PM
Badan ok muka next!
Quote husna_amal 23-9-2020 03:27 PM
Lelaki murahan ke ni :D
Quote honeystar_11 23-9-2020 02:52 PM
Menari pun macam...Sape je la yg tgk tiktok dia ni.
Quote mamajawie 23-9-2020 02:24 PM
ummah closet ke ni dok gegeh goyang2 dahan?
Quote rikuren 23-9-2020 02:23 PM
lerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Quote MadameOnion 23-9-2020 02:22 PM
ummah lemari ke?
Quote Kejora927 23-9-2020 01:59 PM
Tapi beliau hensemmm..yg lain malas komen haha
Quote buapakperut 23-9-2020 01:54 PM
sampahnya berita ni
Quote manehnya 23-9-2020 01:50 PM
Murahan sgtt
Quote miznora 23-9-2020 01:46 PM
Tak senonoh ni pun nak jadi berita
Quote miznora 23-9-2020 01:43 PM
Tak senonoh ni pun nak jadi berita

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.063938 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top