CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Macam Anak Dara, Bentuk Badan Che Ta Jadi Idaman Wanita

23-9-2020 02:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16619| Komen: 106

Description: Dah berusia 40-an tapi Rozita Che Wan semakin hari semakin cantik!
Dah berusia 40-an tapi Rozita Che Wan semakin hari semakin cantik!

Gambar yang dimuat naik di Instagramnya baru-baru ini berjaya menarik perhatian ramai.



Bertemakan warna merah jambu, pelakon yang glamor dengan panggilan Che Ta ini bergaya di hadapan kamera dengan menampakkan sedikit bahagian pinggangnya.

Fuh memang ramping, memang langsing.


Di ruangan komen ramai yang memuji-muji bentuk badannya yang kelihatan macam anak dara!

Ada juga yang meminta tips untuk menurunkan berat badan dan petua menjaga kecantikan.


Foto: IG
Antara komen:

“Tudiaaaa, eloknya body depa. Anak dah berapa dah body maintain anak dara."

“Macam barbie doll versi tudung." -CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 23-9-2020 02:34 PM
Yolah body sheol mmg mantab.. tp kencang lg dak, tgok leheaq pon dh kendoq, hat dalam gumana tatau
Quote kiah_mai_pulak 23-9-2020 02:36 PM
oooooo dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote stingerstorm 23-9-2020 02:36 PM
Yg tak hafal surah al mulk...isterinya boleh berhijab...aku heran apa jenis batu yg dok atas pala banak si pazz atau bampatah sehingga terus membelakangkan agama tentang isu aurat isteri ni

Quote barfi 23-9-2020 02:41 PM
Badan yg mengomen tu macam tong drum ke?? Ko pun kuruskan la badan. Diet senaman ke apa dari duk bertunggu tangga di IG retis puji depa. Depa makin kaya kau kekal macam tu je jadi macai artis..

Nyampah tau dak. Org biasa pun ramai je lawa2 kurus2 dengan duit yg limited. Depa artis duit ratus2 ribu so tak heran ok nampak cantik sentiasa. Yg hairan jika surirumah anak 5, tapi cantik+vogue. Barulah layak masuk berita!
Quote stingerstorm 23-9-2020 02:43 PM
kiah_mai_pulak replied at 23-9-2020 02:36 PM
oooooo dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Kalau jenis nasi lemak ujang yg dah naik 2 hengget sebungkus skg , kau nak gelabahkan cam mana? penat bergoyang benda tak bergoncang..


kahkahkahkah
Quote Aunty_Acid 23-9-2020 02:45 PM
cantik cik ta ni masih bergetah
x mcm retis tibaiuta kasut tongkol tu, aku igt retis tibaiunta kasut tongkol tu umo dah 50an
nmpk kertu betul wpun berbadan kerdil
selalu keliru dia dgn mak dia
Quote YomiuriLandMae 23-9-2020 02:46 PM
kiah_mai_pulak replied at 23-9-2020 02:36 PM
oooooo dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

haruslah kak kiah kena gelabah tekss.. barang dia pun menarik..
Quote stingerstorm 23-9-2020 02:48 PM
YomiuriLandMae replied at 23-9-2020 02:46 PM
haruslah kak kiah kena gelabah tekss.. barang dia pun menarik..

Padding je tebal...dalam inti kosong.....


kahkahkahkahkah
Quote tomatome 23-9-2020 02:57 PM
Bukan aritu kata xnk pakai ketat pendek2 lg ke??
Artis malaysia ni suka lupa apa yg depa cakap
Quote Redmyvi 23-9-2020 02:59 PM
Aku tgk che ta ni cntik la seiring dgn usia dia... cntik wanita 40an..
ofkos la dia nmpk cntik.. kena dgn gaya pkaian dan mekap..
Quote TomyamPuteh 23-9-2020 03:01 PM
Che ta kot. Msti la lawa.
Quote evlinne 23-9-2020 03:06 PM
Dah tua pun pakai crop top lgi
Quote kdamat 23-9-2020 03:12 PM
stingerstorm replied at 23-9-2020 02:36 PM
Yg tak hafal surah al mulk...isterinya boleh berhijab...aku heran apa jenis batu yg dok atas pala ba ...

Weh, tak best lah ulang nama yang sama n benda yang sama dekat setiap forum lain...  En/Cik Sting.. Macam tahu orang lain tak hafal surah Al mulk...mesti tak tenang dalam fikiran ada nama n  pala berbogel orang lain...
Quote Suchi 23-9-2020 03:12 PM
Macam tu la artis kena sentiasa jaga penampilan supaya tak nampak kepam biar mewangi ,stylo, dan terletak elok badan.

Tapi netizen ni kadang pelik gak ada yg jenis suka tgk artis2 kelihatan kepam selekeh,no makeup konon kalau hat gini nampak humble.
Sementara artis yg sentiasa melawa dikecam plak. Contoh bila artis wat Ig review ke apa Sedangkan ig review tu pun dikira kerjaan selayaknya pakai elok2 dan bersiap walaupun dlm umah je.
Boleh plak komen eh kat umah pun pakai mekap blablabla..
Quote julia5094 23-9-2020 03:25 PM
Go..go..go..cik ta...Melaram untuk diri sendiri ok apa... Iols suka tengok. Pedulikkan aa orang kata...Baru la sentiasa nampak vouge. wangi...Retis memang kena sentiasa jaga penampilan.

Tapi kesian je nampak zain kat tepi. Dah macam adik cik ta je..
Quote riyadhK 23-9-2020 03:31 PM
Bersawang ke idok?
Quote husna_amal 23-9-2020 04:15 PM
Apa lah diet yang dia amalkan...
Quote mizruncing 23-9-2020 04:22 PM
beria ari tu dok perli org tak tutup aurat la ape la. dia pown bertudung pakaian tak patuh syariah. but body dia mmg cun laa utk umur mcm dia. dah memang sejenis berat badan susah nk naik kot dia ni
Quote Lula2 23-9-2020 04:43 PM
barfi replied at 23-9-2020 02:41 PM
Badan yg mengomen tu macam tong drum ke?? Ko pun kuruskan la badan. Diet senaman ke apa dari duk ber ...

Ya badan kurus cantik ni org tak berduit pun boleh dapat. Tinggal rajin dgn tak je.
Tp bab kulit badan cantik flawless tu kena berduit la. I disiplin skrub badan pun masih tak dpt body flawless mcm artis.
Kena buat laser agaknya.

Lihat semua komen(106)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.083018 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top