CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mawi Harap Kisah Rumah Tangga Syamsul Yusof Dilanda Badai Tak Betul

24-9-2020 11:17 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7300| Komen: 29|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Saya harapkan cerita ini tak betul. Kita doakanlah."
"Saya harapkan cerita ini tak betul. Kita doakanlah."

Mawi berharap agar kontroversi rumah tangga rakannya, Syamsul Yusof tidak benar.


Kredit foto: IG

Katanya kepada Gempak, dia dan pengarah itu ada berhubung beberapa hari lalu, tidak pula bersuara mengenai kisah peribadinya.

"Cerita ini saya tahu dari media dan Instagram.

"Beberapa hari lepas saya ada berhubung dengannya melalui voice note tapi tak ada bertanya apa-apa berkaitan dengan masalah peribadinya.

"Daripada perbualan pun semuanya okey dan dia tak ada menunjukkan sedang bermasalah," katanya.


Kredit foto: IG


Kita doakan sajalah yang baik-baik buat Syamsul dan isterinya, Puteri Sarah Liyana. - CARI
1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ira_229 24-9-2020 11:41 AM
kalau ada masaalah takkan nak bilang...lelaki kan mcm gitu..nak2 dia yg buat hal..
Quote irvene 24-9-2020 11:43 AM
diam lah! ko jaga rumah tangga ko sudah dari duk sibuk bagi statement rumah tangga org
Quote ninjago 24-9-2020 11:54 AM
cam bz body je mawi nk komen psl nie. diam2 je la even bff pung
Quote minguk 24-9-2020 11:55 AM
kenapa mawi pula yang berharap?
Quote biozipstar 24-9-2020 11:57 AM
oh ini wartawan xde kerja ke nak tanya kot2 SY ada cite kt mawi apa2...
Quote RatuDunia94 24-9-2020 01:38 PM
Bro talk gituuu..
Quote hasniey 24-9-2020 01:42 PM
Media tanya mawi ke?kenapa tiba2 dia yg bg statement?
Quote Adeakukesah11 24-9-2020 01:59 PM
Apa kena mgena plak ko ngn rumahtangga depa dua?
Quote tikusmontok 24-9-2020 02:02 PM
wartawan bengap punya keja la ni...dok tanya merata...tok usop selam ko tak berani tanya pulak
Quote husna_amal 24-9-2020 02:34 PM
Nampaknya kisah keretakan rumahtangga SY ni lama berpanjangan. Tunggu terungkai sikit2.
Quote kirana_22 24-9-2020 02:36 PM
Teruk nau level wartawan melesia nih.. Org yg x kene mengena pulak ditanya pasal hal dlm kain org lain..
Quote luvcomot87 24-9-2020 04:23 PM
Mawi better diam kang ss yg merentan kat live die.. kikiki
Quote dino 24-9-2020 05:03 PM
kirana_22 replied at 24-9-2020 02:36 PM
Teruk nau level wartawan melesia nih.. Org yg x kene mengena pulak ditanya pasal hal dlm kain org la ...

dah depa kawan baik.. wrtwn cuba la korek.. track rekod mawi takde pun die sibuk.. mcm kes along cham dulu... tahu je die cover.. #donebackup
Quote namieamuro 24-9-2020 05:26 PM
kirana_22 replied at 24-9-2020 02:36 PM
Teruk nau level wartawan melesia nih.. Org yg x kene mengena pulak ditanya pasal hal dlm kain org la ...


sll cenggitu la..kalau ade kes kematian, kalau keluarge si mati takmo diganggu, jiran jauh pn bole jd bahan interbiu.

dlm kes ni, korek slagi boleh
Quote asma87 24-9-2020 05:28 PM
So mawi bile nak masuk GV??
Quote namieamuro 24-9-2020 05:28 PM
dino replied at 24-9-2020 05:03 PM
dah depa kawan baik.. wrtwn cuba la korek.. track rekod mawi takde pun die sibuk.. mcm kes along c ...

nmpk la mawi jenis bkn bizi bodi pnye org..unlike bekas die tu..tak habes2 zikir name mawi
Quote kirana_22 24-9-2020 05:29 PM
namieamuro replied at 24-9-2020 05:26 PM
sll cenggitu la..kalau ade kes kematian, kalau keluarge si mati takmo diganggu, jiran jauh pn bo ...

Yg pnting nak cari story utk upkan kisah depa.. Sedey...
Quote MontanaHannah 24-9-2020 08:08 PM
kalau ikut firasat aku mcm xjadi bercerai cuma mungkin dia kahwin2

sebab ego saja

org jantan xboleh ditegur

masa jadi boyfriend ,semua kita betul

bila sudah kahwin ,rasanya dia seorang saja yg betul
Quote gerbera.memopad 24-9-2020 08:37 PM
Jangan salahkan netizen mencerca celebriti ye, wartawanlah yang selalu bukak jalan orang nak mengutuk. Masalah rumah tangga orang lain tapi acu soalan kat orang lain

Kalau ya pun yang empunya badan tak mahu bagi komen, tak payah heret segala kawan ke, sanak saudara ke nak tanya itu ini. Kut ya pun demi selembar artikel.

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:33 PM GMT+8 , Processed in 4.016332 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top