CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hal Peribadi, Harap Dapat Menghormati" - Syamsul Yusof Enggan Buka Mulut

24-9-2020 10:48 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 12059| Komen: 50|Original author: Oleh: natrahn

Description: Doakan Sahaja Yang Baik-baik - Puteri Sarah Liyana



Setakat ini, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana masih menutup mulut, tidak mahu memberikan sebarang kenyataan perihal pergolakan rumah tangga  kecuali meminta peminat mendoakan kebahagiaan mereka seperti yang dilaporkan Harian Metro.

"Terima kasih kerana ramai yang ambil berat dan menitipkan kata-kata semangat. Apa boleh dikatakan, saya okey bersama anak-anak. Saya bahagia bersama mereka.

"Doakan saja yang baik-baik. Saya berharap semua doakan kebahagiaan rumah tangga kami," katanya.



Sementara itu, Syamsul juga berpendirian sama enggan mengulas mengenai perkara itu. Sebaliknya, meminta orang ramai menghormati privasi mereka sekeluarga.

"Tak ada apa yang saya nak komen, ia hal peribadi. Hal yang 'personal' dan harapnya dapatlah menghormati.

"'No comment', ini hal peribadi. Tetapi, saya berharap peminat dapat mendoakan yang terbaik buat kami sekeluarga," katanya.

Untuk rekod, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan mereka dikurniakan dengan dua orang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam pada 19 April 2017 dan Sumayyah pada 16 Mac 2019.

Semoga segalanya baik-baik belaka. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • DayangKirana

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shahirakay 24-9-2020 10:52 AM
semoga baik baik saja. semoga ia hanya sebahagian dugaan yang akan berlalu berkat kesabaran depa ua laki bini.
Quote stingerstorm 24-9-2020 10:53 AM
Kalau mampu...which I am pretty sure you are (kewangan harta)kawen la lagi satu...apa masalah kau?
Quote Kurex 24-9-2020 10:58 AM
Samsul ni adakalanya wangi, adakalanya kepam
Quote stingerstorm 24-9-2020 11:00 AM
shahirakay replied at 24-9-2020 10:52 AM
semoga baik baik saja. semoga ia hanya sebahagian dugaan yang akan berlalu berkat kesabaran depa ua  ...

Harta bukan segalanya dlm rumahtangga kheunz?

#DoneTazkirahKontol...
Quote husna_amal 24-9-2020 11:13 AM
Entah apa masalah pasangan ni...
Quote auntyjems 24-9-2020 11:26 AM
apoo masalah diorg eh. kalau boleh bertahan, buang ego.. sabar,  selesaikan elok2 la dulu.. sedeyy aaa
Quote Orix 24-9-2020 12:01 PM
sbb tu, jauhilah lelaki acah2 islamik ke hulu ke hilir..............
Quote biozipstar 24-9-2020 12:06 PM
harap2 okay aje lah semua..
Quote mawar_mustika 24-9-2020 12:22 PM
moga rmh tangga mereka baik2 saja..kesian anak2 kecil lg
Quote stingerstorm 24-9-2020 12:35 PM
Orix replied at 24-9-2020 12:01 PM
sbb tu, jauhilah lelaki acah2 islamik ke hulu ke hilir..............

Kau nak kata pazz made a big mistake too?

Hafal surah al mulk kehulu....?

Solat tak tinggal kehiliq?

Lakinya?

And the only reason she is still in marriage, sebab suami beri redho utk dia bertelanjang kepala kehulu kehiliq?


kahkahkahkah
Quote TomyamPuteh 24-9-2020 12:37 PM
Dgn pompuan pak lebai pon lembik lutut weh
Quote mamaneesa 24-9-2020 12:38 PM
stingerstorm replied at 24-9-2020 10:53 AM
Kalau mampu...which I am pretty sure you are (kewangan harta)kawen la lagi satu...apa masalah kau?

rakyat malaysia especially pompuan kan bangkang poligami ni, wpun dpt izin si isteri tetap jgk kena maki ye
Quote stingerstorm 24-9-2020 12:41 PM
husna_amal replied at 24-9-2020 11:13 AM
Entah apa masalah pasangan ni...

Kau ingat org yg akhirnya bercerai sebab bermasalah?

67.759 peratus perceraian yg berlaku dikalangan pasangan melayu kita hari ini adalah dari kalangan yg tiada permasalahan langsung atau..dlm erti kata mat salleh, no reason for their separation.....



Quote stingerstorm 24-9-2020 12:46 PM
mamaneesa replied at 24-9-2020 12:38 PM
rakyat malaysia especially pompuan kan bangkang poligami ni, wpun dpt izin si isteri tetap jgk ken ...

Bak kata seorang pendeta diboard nun disinun..

You can be the best of husband, seorang yg penuh tanggunjawab, as a father to your kids and a loving husband to your beautiful wife...seorang pembimbing agama yg hebat pada keluarga, penghafal surah al mulk, solat tak tinggal ( aku tak sebut bampatah kheunz?)....tapi the minute kau sebut nak bernikah LAGI SORANG......kiamat dunia melanda....

kahkahkahkahkahkahkah


Quote arifah_72 24-9-2020 12:48 PM
stingerstorm replied at 24-9-2020 12:35 PM
Kau nak kata pazz made a big mistake too?

Hafal surah al mulk kehulu....?

Allah hu akhbar...
Aku ni cctv je, tp nak ckp jugak, hati2 la tulis.
Sedih baca post2 ko nie...
Quote stingerstorm 24-9-2020 12:50 PM
TomyamPuteh replied at 24-9-2020 12:37 PM
Dgn pompuan pak lebai pon lembik lutut weh

Antara dugaan serta ujian terbesar seorang yg bernama lelaki.ini adalah wanita.....

Dan syaitan juga suka menghanyutkan lelaki melalui  wanita....

ngerti?

Quote Aunty_Acid 24-9-2020 12:52 PM
Edited by Aunty_Acid at 24-9-2020 04:57 AM
arifah_72 replied at 24-9-2020 04:48 AM
Allah hu akhbar...
Aku ni cctv je, tp nak ckp jugak, hati2 la tulis.
Sedih baca post2 ko nie.. ...

jgn layan dia tu
dia tu peminat tegar nilopa
sebab tu dia gigih merata2 benang dia pegi mengata seteru
adik-beradik nilopa yg x tutup aurat dia xnk pulk kasi nasihat

buat malu nilopa je ada pemenat mcm tu
Quote shalalat 24-9-2020 12:58 PM
Aunty_Acid replied at 24-9-2020 12:52 PM
jgn layan dia tu
dia tu peminat tegar nilopa
sebab tu dia gigih merata2 benang dia pegi mengata  ...

letih pulak tengok dia merogol semua thread. tiberrr kisah faz fattah tak habis2
Quote stingerstorm 24-9-2020 12:59 PM
Aunty_Acid replied at 24-9-2020 12:52 PM
jgn layan dia tu
dia tu peminat tegar neelofa
sebab tu dia gigih merata2 benang dia pegi mengata ...

Kita semua ada tanggunjawab bersama...kau tegur satu aku tegur satu..seandainya dunia ini dapat kugenggam didalam tanganku..tidak ku butu bantuan mu utk terus berdakwah...

Adakah kita dikalangan org org yg rugi seperti mana yg disebut dlm kitab?




Lihat semua komen(50)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:06 PM GMT+8 , Processed in 0.086089 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top