CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rumah Tangga Bergolak? Puteri Sarah Akui "Memang Banyak Syaitan"

23-9-2020 03:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 21314| Komen: 77

Description: Nampaknya, kisah pergolakan rumah tangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana pula semakin mendapat perhatian warga maya.
Kredit foto: IG Sarah/ IG Syamsul


Nampaknya, kisah pergolakan rumah tangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana pula semakin mendapat perhatian warga maya.

Terbaru, dalam perkongsiannya di Instastory, Sarah mengakui banyak 'syaitan' dipercayai penyebab pergolakan rumah tangga ketika membalas mesej peribadi peminat.

"Saya harap Sarah dapat pertahankan rumah tangga. Ujian rumah tangga memang besar sebab syaitan pun tak suka bila tengok manusia berkasih sayang dengan halal kerana Allah.

"Saya tak tahu apa yang berlaku, tapi saya yakin Sarah dan Syamsul dapat hadapi segalanya dengan sabar," tulis peminat berkenaan.


Kredit foto: IG Sarah


Mengakui banyak syaitan seperti dikatakan, Sarah dalam masa sama berterima kasih kerana peminatnya mengambil berat perihal rumah tangganya yang kini dilanda badai.


Kredit foto: IG Sarah

Memetik mStar, Sarah yang baru-baru ini dilaporkan memasuki bahagian undang-undang keluarga ditemani wanita dipercayai ibu mentuanya, Datin Fatimah Ismail, bagaimanapun enggan mengulas tujuan mereka mengunjungi pejabat agama itu. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 23-9-2020 03:33 PM
Anak degawan : setan ?
Quote tapirbiru 23-9-2020 03:43 PM
pulok doh.. mcm2 hal
Quote ninjago 23-9-2020 03:50 PM
dah kenapa sarah punya post bunyi indon serba serbi??

porsi..kapan.. karena..

Quote KIM.K 23-9-2020 03:53 PM
Ingat senang ke menjadi baik
Orang justify macam2
Zaman ni serba serbi orang tidak suka kau menjadi baik. Sama saja sedara mara bahkan lebih rapat lagi
Quote Lailerthee 23-9-2020 03:58 PM
Semoga yg baik2 untuk sarah dan family
Quote mieymiey 23-9-2020 03:58 PM
Iols tunggu benang seterusnya. Kot-kot budak tu 'menjawab'.
Reputs la yang untung, dapat capai KPI.
Quote barfi 23-9-2020 04:08 PM
ninjago: dah kenapa sarah punya post bunyi indon serba serbi??porsi..kapan.. karena..

Dia copy paste je kot indon punya ayat
Quote taji2906 23-9-2020 04:09 PM
ninjago replied at 23-9-2020 03:50 PM
dah kenapa sarah punya post bunyi indon serba serbi??

porsi..kapan.. karena..

copy paste mana2 kot?
Quote minguk 23-9-2020 04:09 PM
takde masaalah rumah tangga lah. filem baru nak keluar ni. jangan fikir bukan2 semua.
Quote Mierafaziera 23-9-2020 04:12 PM
semoga yang baik2 aje....fikir anak2...
Quote kakyungpilah85 23-9-2020 04:21 PM
Perosak rumahtangga org ni memang spesis babi je.. Tau keje nak menyondol je.. Nak cepat hidup senang laki orang pon nak jugak... Yg laki org lak bengap bagi pukis gelek2 sikit dah cair.. {:kill
Quote mizruncing 23-9-2020 04:26 PM
harap sgt theyols ni ada solution yg terbaik. sayang laa anak kecik lagi. comel plak tu. usia perkahwinan pn agak baru lagi
Quote TomyamPuteh 23-9-2020 04:29 PM
Klau si sol x Cuba selamatkn rumah tangga dia lg x tau la. Dh dpt intan berharga tp x pndai nk hargai.
Quote miszclassique 23-9-2020 04:35 PM
TomyamPuteh replied at 23-9-2020 04:29 PM
Klau si sol x Cuba selamatkn rumah tangga dia lg x tau la. Dh dpt intan berharga tp x pndai nk harga ...

Takdelah intan berharga tapi sekufu la gitu...dulu masing2 macam wild pastu sama2 slow2 berubah
Quote Lula2 23-9-2020 04:40 PM
ninjago replied at 23-9-2020 03:50 PM
dah kenapa sarah punya post bunyi indon serba serbi??

porsi..kapan.. karena..

I baru je baca kt website public health, tak igt kkm ke bukan, dia tulis porsi makanan.
Jahanam bahasa melayu kalau asyik direct translate mcm ni.
Berita pun selalu je guna term mcm niZ
Quote grouper 23-9-2020 04:42 PM
KIM.K replied at 23-9-2020 03:53 PM
Ingat senang ke menjadi baik
Orang justify macam2
Zaman ni serba serbi orang tidak suka kau menjad ...

Bila kita nak menjadi baik di mata manusia mmg akan timbul keraguan dan keikhlasan.
Quote Mata.kucing 23-9-2020 04:43 PM
Agaknyer sapela setan yg dimaksudkn yer
Quote JibboTheCat 23-9-2020 04:50 PM
moga baik2 aja ye..
Quote TerataiMelur02 23-9-2020 04:51 PM
kakyungpilah85 replied at 23-9-2020 04:21 PM
Perosak rumahtangga org ni memang spesis babi je.. Tau keje nak menyondol je.. Nak cepat hidup senan ...

Pdhal sama je.. Takde pun yg ada kristal atau berlian kt situ. Memang pelakor ni sejenis kalis maki, kalis malu, kalis hencapan kot ya

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.079564 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top