CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Model Playboy Pun Pakai Topeng, Sarung Tangan Ketika Berhubungan Intim

22-9-2020 11:52 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 6068| Komen: 26|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Agak aneh, namun ianya benar-benar berlaku.


Agak aneh, namun ianya benar-benar berlaku.

Seorang model Playboy Brazil telah menetapkan syarat kepada teman lelakinya untuk memakai pelitup muka dan sarung tangan sebelum mereka melakukan hubungan intim.

Nathalie Pereira, 28, mengambil tindakan tersebut bagi mengelakkan dijangkiti Covid-19.

Menurut portal Daily Star, Nathalie berkata tindakannya itu disifatkan lebih penting daripada pemakaian kondom ketika berhubungan intim.

"Saya rasa lebih selamat. Sama ada anda memakai sarung tangan atau tidak perlu s*ks langsung."


Foto : Daily Star

Mengikut nasihat Doktor di Harvard, Nathalie berkata, ia lebih selamat berbanding tidak mengamalkan sebarang langkah keselamatan.


"Pada mulanya, teman lelaki berasa aneh. Tetapi, lama kelamaan kami boleh menyesuaikan diri. Ini adalah norma baharu."

Dalam masa sama, Nathalie mendedahkan bahawa ada juga Pakar s*ks menyarankannya supaya berhubungan intim menerusi Internet sahaja.


Foto : Daily Star


Wah! Macam-macam ya. Lucu atau boleh dicuba? - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AyaqMeloSuam 22-9-2020 12:17 PM
Sapa pakar sex dia tu..aisehh.. bagus tol nasihat.. buat mlalui internet jah..  {:run
Quote mamajawie 22-9-2020 12:22 PM
kalu cmtu buat penjarakan sosial je la senang..tak pun sanitise badan memasing lagi senang
Quote husna_amal 22-9-2020 12:41 PM
Patutlah jadi macam tu sebab terlalu bebal.
Quote Artemesiaa 22-9-2020 01:43 PM
Tak ada maknanya mesti kurang pengetahuan cara2 ianya boleh tersebar
Quote Artemesiaa 22-9-2020 01:44 PM
Tak ada maknanya mesti kurang pengetahuan cara2 ianya boleh tersebar
Quote prettyuglybabe 22-9-2020 01:56 PM
lain macam bodohnya
Quote MissVixen 22-9-2020 02:09 PM
Bodoh tahap baru ni
Quote Bedah.Cun 22-9-2020 02:12 PM
Erhhhhehhhrrrhherhhh
Quote buapakperut 22-9-2020 02:14 PM
emangnya ????
Quote barfi 22-9-2020 07:53 PM
Bodoh norma baharu
Quote kemaruk 22-9-2020 07:55 PM
dah gugel, tapi takde keluar apa2 pon
Quote sharlenetexas 22-9-2020 08:19 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/B_zF9BTJfz3/?igshid=14l89ecqdc769[/ig]

Quote sayawifenikmie 22-9-2020 09:37 PM
jappppp

virus covid tak boleh dipindahkan melalui cecair badan yer ?
Quote netto_ 22-9-2020 10:17 PM
Bodo import dr brazil ni
Quote gigimukelabu 22-9-2020 10:19 PM
Hbis tu berhubungan intim secara virtual ke?
Quote skinskin 22-9-2020 10:37 PM
Google jap
Quote epuepy 23-9-2020 12:10 AM
Erk. Bole tahan bebal dia. Ni make love secara maya kah?
Quote kasibiman 23-9-2020 07:18 AM
skinskin replied at 22-9-2020 10:37 PM
Google jap

Share la IG / Twitter sinik
Quote ais_kosong 23-9-2020 07:29 AM
Ada juga manusia macam ni

Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.115063 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top