CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Noor Nabila Bagi 'Hint' Neelofa Bercinta Dengan PU Riz?

22-9-2020 11:57 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 48868| Komen: 309|Original author: Oleh: kp5x

Description: "Belum kahwin lagi. Girlfriend-girlfriend tak ada dalam agama. Kalau nak kenal dengan seseorang tiada masalah. Kita tak ada nak mengorat, bukan stail kita," itu antara jawapan PU Riz sebelum ini, ...

Kredit foto : Instagram Neelofa, Noor Nabila

"Belum kahwin lagi. Girlfriend-girlfriend tak ada dalam agama. Kalau nak kenal dengan seseorang tiada masalah. Kita tak ada nak mengorat, bukan stail kita," itu antara jawapan PU Riz sebelum ini, memetik Beautifulnara ketika ditanya mengenai hubungannya dengan Neelofa.

Namun, kemunculan PU Riz dengan berpakaian sedondon warna biru sama seperti keluarga Neelofa di majlis pernikahan adik lelaki kepada selebriti terkenal itu kembali mencetuskan tanda tanya mengenai status hubungan mereka.


Kredit foto : Instagram Noor Nabila


Melalui perkongsian Instastory Noor Nabila yang memaparkan PU Riz sedang bersembang dengan Neelofa sambil disertakan emoji berbentuk hati, kakak kepada Neelofa itu kelihatan seperti memberi gambaran bahawa kedua-duanya sedang bercinta. 

Dalam Instastory sama, PU Riz turut diusik dengan ucapan 'semoga bahagia ke anak cucu' oleh Nabila.


Kredit foto : Youtube

PU Riz sebelum ini menafikan dia dan Neelofa sedang bercinta, sebaliknya menyifatkan hubungan mereka berdua semata-mata atas dasar kerja. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 22-9-2020 12:07 PM
Xsesuai sbab puriz makin kepam busuk. Lopak needs someone fun.
Quote mesmerize 22-9-2020 12:10 PM
dah ada benang pasal ni la.. penat aje haters n karats bergasak kat thread tu
Quote bluebutter 22-9-2020 12:10 PM
Bosannya tk habis pasal lopak lumut dan satu lagi tu miwhaaa..

Ooppss...
Quote little_sis 22-9-2020 12:19 PM
takde nak mengorat? tapi cara apa yg dibuat sampai makin mengerat.. aku nak jugak tau ni.. sbb mmg ada ke yg style camni..
Quote mamajawie 22-9-2020 12:21 PM
brape banyak benang untuk jahzouk ni?
Quote stingerstruck 22-9-2020 12:24 PM
LadyCarefree replied at 22-9-2020 12:07 PM
Xsesuai sbab puriz makin kepam busuk. Lopak needs someone fun.

Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantiasa dlm wudhu tau...

Kau ado? ado?

kahkahkahkah

Quote stingerstruck 22-9-2020 12:25 PM
mamajawie replied at 22-9-2020 12:21 PM
brape banyak benang untuk jahzouk ni?

Nak bukak benang pazzpatah , aku pula ada...lurking macam great white shark...


kahkahkahkah
Quote mamajawie 22-9-2020 12:26 PM
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:25 PM
Nak bukak benang pazzpatah , aku pula ada...lurking macam great white shark...

takpe la chuollss..chuollss slalu ade boleh ler kutip point kat situ

Quote KBW2 22-9-2020 12:27 PM
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:24 PM
Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantias ...

stinger kau rajin komen auratkan, apa pulak komen kau pasal ustad rajin berketayap tapi tak jaga kepala bawah eh?


Quote stingerstruck 22-9-2020 12:27 PM
mesmerize replied at 22-9-2020 12:10 PM
dah ada benang pasal ni la.. penat aje haters n karats bergasak kat thread tu

Berubah angin, ground...matlamat objektif tetap sama...bergasak...

kahkahkahkah
Quote stingerstruck 22-9-2020 12:29 PM
KBW2 replied at 22-9-2020 12:27 PM
stinger kau rajin komen auratkan, apa pulak komen kau pasal ustad rajin berketayap tapi tak jaga k ...

sebelum aku jawab...satu soalan nak lu tanya adakah golongan level yg aku nak tegur ini sudah sampai peringkat hafal surah al mulk macam bampatah?


kahlahkahkahlah
Quote stingerstruck 22-9-2020 12:30 PM
mamajawie replied at 22-9-2020 12:26 PM
takpe la chuollss..chuollss slalu ade boleh ler kutip point kat situ

Kutip point bukan boleh convert to vouchers cold storage atau bens grocers kheunz?

kahkahkahkah
Quote kirana_22 22-9-2020 12:30 PM
Dgn ini iols mengiktiraf bahawasanya pasangan ini sesuai dari segi rupa paras. Mcm pinang dibelah 2
Quote jijilaaa 22-9-2020 12:34 PM
rotijohanz replied at 22-9-2020 12:32 PM
syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner ...

hafal 30 juzuk quran tu tp bila berlakon ada scene pegang2 jugak. even tho berlapik pun. but still matlamat tak menhalalkan cara.

Quote reenz013 22-9-2020 12:35 PM
berapa bnyk benangla pasal dia ni..next
Quote mamajawie 22-9-2020 12:36 PM
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:30 PM
Kutip point bukan boleh convert to vouchers cold storage atau bens grocers kheunz?

kahkahkahkah

kalau boleh da berduyun forumer nak jadi level tinggi2 ke momod tau..

Quote KBW2 22-9-2020 12:36 PM
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:29 PM
sebelum aku jawab...satu soalan nak lu tanya adakah golongan level yg aku nak tegur ini sudah samp ...

Laaah soalan straightforward jah stinger.

Quote rotijohanz 22-9-2020 12:38 PM
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:24 PM
Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantias ...

syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner iols tahu?
ader ler.....
yg psti pu riz ni penuh ilmu agama...
solat sunat tak pernah tinggal k.....
apatah lgi solat wajib.....
stiap subuh pegi masjid tau uols.....


untung lopah dpt pu riz.....aummm
luv luv luv
Quote stingerstruck 22-9-2020 12:39 PM
rotijohanz replied at 22-9-2020 12:32 PM
syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner ...

Masya Allah....untungnya lopak....tahfiz rupanya...

Senang la tugas aku lepas ni....bukan macam bampatah yg dah hafal surah al mulk, isteri yg dah 3 tahun dinikahi masih ketegaq berbogel rambut.....masih perlukan masyarakat seperti aku berbuih mulut berjihad menasihatinya dan isteri big stone in the headnya.


kahkahkah

Lihat semua komen(309)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.218494 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top