CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Kerja Pun Boleh Makan,"-Shakila Khoriri Kembali Berlakon Bukan Sebab Duit

21-9-2020 01:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11283| Komen: 69|Original author: Oleh: Saiful

Description: Setahun lebih Shakilla Khoriri hilang dari dunia lakonan.
Setahun lebih Shakilla Khoriri hilang dari dunia lakonan.

Kini dia teruja kembali ke set penggambaran. Bagaimanapun dalam masa yang sama dia sedih kerana terlepas melihat prose pembesaran anaknya, Ameena Sofia yang kini berusia setahun.



"Sebenarnya seronok kembali shooting sebab dah lama berehat. Sekarang waktu sesuai sebab Ameena dah besar dan pandai bawa diri. Masa saya terpaksa berjauhan dengan Ameena sebab shooting di Melaka selama 15 hari, setiap kali video call mesti sedih. Sebab satu hari tinggal dia, banyak benda baru yang dia belajar. Tapi inilah pengorbanan," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG
Tambah Shakila, dia kembali berlakon bukan sebab masalah kewangan, tapi ingin melepaskan kerinduan terhadap lakonan yang sudah diceburi sejak 18 tahun lalu.




"Bukan soal duit, kalau tak kerja pun masih boleh hidup dan makan. Lagipun saya bukan pelakon popular, berapa sen je dapat. Saya boleh jana pendapatan lebih dengan buat reviu tapi jiwa dan hati saya dekat lakoban. Kalau orang bayar sikit pun, saya terima sebab memang itu minat saya," tambahnya. -CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • DayangKirana

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 21-9-2020 01:37 PM
bese dah lama menyepi pastu keje balik sama ada tok laki job sendu ataupun mesejid bakalan runtuh..

eh!
Quote mamajawie 21-9-2020 01:38 PM
tapi yg pelik nihhh retis sendu boleh plak followers sampai 500k...real followers ke tololwers??
Quote Kurex 21-9-2020 01:47 PM
Macam pernah kenal laki dia
Quote kiah_mai_pulak 21-9-2020 01:55 PM
oooo dh tu kita ni nk kena mggelabah teksssss ke apa dgn berita sampah mcm ni?
Quote cmf_Strawberry 21-9-2020 02:02 PM
I suka dia ni berlakon. Suara dia mcm match dengan lakonan.
Quote shernazz 21-9-2020 02:05 PM
Laki dia host rancangan mana lagi sedap
Tengok cite tu..iols rasa nak katok je..
Cili tak pecah minyak..
Pastu cam.eh..mcmana rasa dia..
Paling jujur is abang nasi lemakmgoreng
Hahahahahahah...
Quote buragazz 21-9-2020 02:09 PM
Kurex replied at 21-9-2020 01:47 PM
Macam pernah kenal laki dia

Laki dia si Fizi Ali pemyampai Suria FM segmen Trio Suria Pagi dengan Ajak Shiro ngan Issey... tapi dia kata 18 tahun berlakon kenapa aku tak kenal..
Quote acik79 21-9-2020 02:23 PM
Kalau nak tinggalkan anak sedih tp tak kisah bayar sikit... pelik gak statement tu... kalau aku org bayar sikit baik aku jaga anak...
Quote hotmak 21-9-2020 02:25 PM
sayang klu tak berlakon, sebab dia tak kayu, cuma sayang selalu jadi extra je

Quote Kurex 21-9-2020 02:28 PM
buragazz replied at 21-9-2020 02:09 PM
Laki dia si Fizi Ali pemyampai Suria FM segmen Trio Suria Pagi dengan Ajak Shiro ngan Issey... tap ...

Patutlah macam kenal.. aku sendiri tak kenal bini dia ni sape, aku gugel tadi, tetap tak kenal
Quote Nana_Man 21-9-2020 02:29 PM
acik79 replied at 21-9-2020 02:23 PM
Kalau nak tinggalkan anak sedih tp tak kisah bayar sikit... pelik gak statement tu... kalau aku org  ...

Yup. Tak worth it tinggalkn anak untk duit yg ciput tu.. ciput2 dia pun mgkn besar jgk untk kita.
Quote Joysparta 21-9-2020 02:30 PM
Kampung people je parasnya..sesuai jadi extra..
Quote lavendernovella 21-9-2020 02:43 PM
Pelik2 peel retis tempatan ni...
Quote buragazz 21-9-2020 02:44 PM
Kurex replied at 21-9-2020 02:28 PM
Patutlah macam kenal.. aku sendiri tak kenal bini dia ni sape, aku gugel tadi, tetap tak kenal

Dalam Suria Pagi tu pun kadang diorang dok cakap SYakila Koriri ni pelakun tapi aku tak leh nak recall memang WhoRYuss kategori lapan..
Quote md_nana 21-9-2020 02:47 PM
Dia ni selalu je berlakon dulu tapi tetap sendu. Lepas kawen laki bini konon nak tunjuk dua2 biol pas tu terhasillah video2 kt ig yg kdg2 menjengkelkan.
Quote ais_kosong 21-9-2020 02:52 PM
mamajawie replied at 21-9-2020 01:37 PM
bese dah lama menyepi pastu keje balik sama ada tok laki job sendu ataupun mesejid bakalan runtuh..
...

sis pun speku macam tu..
Jarang kalau dah betul2 senang nak kerja balik..
Quote mamajawie 21-9-2020 02:55 PM
ais_kosong replied at 21-9-2020 02:52 PM
sis pun speku macam tu..
Jarang kalau dah betul2 senang nak kerja balik..

khuennnss..almaklumlah contoh retis lama menyepi tetiba aktif balik ni mostly sebab da nak bercerai gittuhh..nak kata shuben sheollss xmampu takde job ade je heshe kat suria pagi tuhhh

Quote miss_beku 21-9-2020 02:55 PM
Ok gak dia belakon, anak dia kdg lalu kt ig aku comel,,, tp mak pak dia suka nau buat video tah pape utk review lah ape lah,,
Quote ninjago 21-9-2020 02:57 PM
baiklah shakila koriri..ampun tak kenal siapa.

tapi anak dia comel

Lihat semua komen(69)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.094523 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top