CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wakil Rakyat 'Kantoi' Layan Gambar Lucah Ketika Sidang Parlimen

21-9-2020 04:19 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4070| Komen: 11

Description: Seorang wakil rakyat Thailand mencetuskan kontroversi apabila 'kantoi' melihat gambar lucah di telefonnya ketika sidang parlimen berlangsung.
Seorang wakil rakyat Thailand mencetuskan kontroversi apabila 'kantoi' melihat gambar lucah di telefonnya ketika sidang parlimen berlangsung.

Ronnathep Anuwat sepatutnya memberikan perhatian kepada pembentangan bajet namun dikesan melayari laman web lucah hampi 10 minit.


Bangkok Post  melaporkan, insiden tersebut telah mengejutkan wartawan yang jelas dapat melihat tindakan tidak bermoral itu.

Foto: Agensi
Difahamkan Ronnathep melihat gambar pwanita wanita bogel manakala seorang lagi baring di katil tanpa baju. Satu lagi gambar menunjukkan seorang wanita menunjukkan kemaluannya.

Ronnathep kemudainnya mengaku perbuatanya itu dan memeberi alasan pelik dengan mendakwa menerima mesej di aplikasi Line daripada seorang gadis yang meminta pertolongan dan memerlukan wang.


Dia juga mendakwa melihat gambar tersebut dengan terperinci untuk memeriksa latar belakang bagi mengetahui adakah gadis tersebut benar dalam bahaya.

Dia mengatakan ingin 'memerhatikan keadaan persekitaran gadis itu dalam gambar'.

Menurut sumber wakil rakyat itu telah dipanggil oleh pegawai kerajaan namun tiada sebarang tindakan dikenakan. -CARI


Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
4

Lawak

Bosan

Friends Rank (5 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bangcak 21-9-2020 04:29 PM
mcm2 hal wakil rakyat skang nih.
melompat katak la...
isap vape ganja lah...

haihh... org mcm nih ke nak kita harapkan??
Quote husna_amal 21-9-2020 04:41 PM
Nasib bukan jadi kat sini. Boleh kecoh dibuatnya.
Quote Kurex 21-9-2020 04:43 PM
Anuwat.........
Quote mamajawie 21-9-2020 04:49 PM
adoyai...kat malaysia pun apa kurangnya gak..

1. makan bekal mak bagi dalam parlimen
2. isap vape dalam parlimen
3. mulut kumat kamit nama babi berulang kali dalam ADUN
Quote Harley_Quinn 21-9-2020 04:54 PM
Alah alasannnnn diaaaa!
Quote CurangLagi 21-9-2020 05:08 PM
Ohhh ni latest news lagi? Sebelum ni pun pernah jg kan kantoii... Pun masa meeting reramai jg{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote helicornia 21-9-2020 05:20 PM
ewww geli tengok muka pacik tu
Quote TomyamPuteh 21-9-2020 05:57 PM
Habis sidang, trus cari ayam siam la tu.
Quote batu kikir 21-9-2020 06:08 PM
So.......moral of the story..... jangan percaya cakap YB-YB dan YAB.  Semua kaki gebang......perkasakan Melayu lah,  agamalah,  pertahankan negaralah sehingga titisan darah terakhir.  Semua gebang je lebih,  yg mampus rakyat marhaen jugak  To all politicians.....  you can go to hell la.  
Quote yoppoy 21-9-2020 09:14 PM
Mm ye siasat sampai telek pookey perempuan. Dia nak bayarkan biasiswa perempuan tu sambung belajar kot lepas dia tolong perempuan tu keluar dari aktiviti kemaksiatan
Quote heedgags 21-9-2020 09:55 PM
Kalau kt tahiland selayaknya ..kalau melesia kekdahnya tepuk dahi

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 0.113070 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top