CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 8856|Reply: 102

Jenaka Gelang Pink Di Restoran, Chazynash Minta Maaf Buat Ramai Tak Senang Duduk

  [Copy link]
Post time 22-9-2020 12:22 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Nash




Laman sosial kecoh dengan tindakan personaliti media sosial, Chazynash memakai gelang merah jambu ketika ke sebuah restoran.


Menerusi hantaran di Instagramnya, Chazynash menjelaskan bahawa semua aksi dalam video berkenaan adalah lakonan semata-mata.




  



Namun, tindakannya itu dikecam keras kerana disifatkan tidak sensitif dengan isu terkini.


Enggan membiarkan isu ini semakin keruh dan tegang, dia yang mesra disapa sebagai Nash tampil membuat permohonan maaf secara terbuka di IG.

"Mula-mula sekali saya ingin meminta maaf. Saya tak boleh salahkan anda semua kerana tak sependapat seperti saya bahawa video itu sekadar lawak.


Kredit foto: IG Nash



"Saya buat video itu bukan untuk memperlekehkan mana-mana pihak. Video itu hanya untuk syok-syok saja sebab kebanyakan content saya memang macam tu," jelasnya yang memaklumkan semua yang terbabit dalam video berkenaan adalah lakonan semata-mata. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak bodow namanya.Hikayat Hang Setia tu lagi bagus laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Instafamous dengan bangang mana boleh dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
xada yg lawak video dia kecuali yg baling Bunga pengantin tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu lawak pasal anak ikan pun x kena masa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dah bordering on crime
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:42 PM | Show all posts
Instafamous yang lapar perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah la suka ayam korea kat hootan cafe tu.. Selalu order dari depa.. Bila kes ni.. Hilang nafsu aku jap nak order kat hootan cafe ingat kan betul Mamat ni kena kuarantin tapi x buat kuarantin
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:57 PM | Show all posts
Benda macam ni usah dibuat lawak dah ler banyak kluster baru timbul.  Sebab perangai macam ni buat pelanggan yang biasa kesana menjauhkan diri, kan dah terganggu orang nak meniaga.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Budussss...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 22-9-2020 12:40 PM
Ni dah bordering on crime

Tuan loyar mintak hurai sikit apa jenis jenayah yg lahanat ni boleh disabitkan?
TQ
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm jgnlah marah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuanghajar betul... Mintak KKM buat repot polis
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dah viral
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:10 PM | Show all posts
Dah selalu buat content bodo so after2 this pun can expect content bodo sampai kiamat la
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 22-9-2020 01:21 PM

Pada aku ok aje.. for fun n release stress aje.. Tk payah la nk ambil serius sgt.. Kadang2 aku nk tahu tahap education orang yg suka panggil orang lain bodoh ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
orang malaysia ni mana reti berlawak/berjenaka.. kalau bukan guna isu sensitif, mesti guna isu body shaming orang.. tengok je la yg konon maharaja lawak tu, ntah mana yg kelakar ntah, terjerit2 terkinja2, sendiri "buat lawak" sendiri gelak
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang buat instafemes femes ialah makhluk2 haprak takde class yang follow instafemes ni.

Instafemes dan follower mereka sama aja bodohnya...kalau ada poremer yang follow instafemes begini, YA, ANDA LAH SI BODOH LOW CLASS ITU.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Denda je seribu.. even fake gelang pink still gelang pink kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang!!!!!!! Infiniti stupido. Patutnya denda je cibai2 yg buat jenaka bodoh pasal hidup mati nih. Die! Die! Die!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 05:39 AM GMT+8 , Processed in 0.102082 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list