CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nourul Depp Naik Hantu Ditengking Petugas Keselamatan 'Kurang Ajaq' Di KLIA

14-6-2020 11:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 24244| Komen: 148

Description: Penyanyi Nourul Depp meluahkan rasa terkilan di Instagramnya terhadap seorang petugas keselamatan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).
Penyanyi Nourul Depp meluahkan rasa terkilan di Instagramnya terhadap seorang petugas keselamatan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).


Kredit foto: IG Nourul


Katanya, pegawai berkenaan bersikap biadab apabila meninggikan suara terhadapnya.

"Tegas tak apa. Tapi jangan tidak sopan! Kami ni tak buat salah. Kalau kata itu undang-undang, kena patuh. Ni dak, mai jerkah kita," tulisnya. 



Malah, katanya staf bawahan juga tidak menyenangi sikap pegawai terbabit.

Lebih terkilan apabila terkenangkan ibu bapa mentuanya yang tidak boleh berbahasa Melayu, mahupun Inggeris.

Sementara itu, Nourul menjelaskan kepada Gempak bahawa dia tidak berniat mencari salah orang, sebaliknya kesal dengan sikap ditunjukkan pegawai terbabit.



"Tak kisah tegas, tetapi jaga budi bahasa. Saya bukan nak cari salah orang dan kami pun tak pasti dengan undang-undang baharu di lapangan terbang.

"Terkesima saya, dah lah tengah sedih dan kasihan kat ibu dan bapa mentua saya. Selalunya, saya akan cakap elok-elok tapi disebabkan terkejut saya jadi terdiam terus.



"Kami tak marah undang-undang tapi cara dia beritahu itu kurang manis. Kalau menyampaikan undang-undang buat kita marah itulah yang jadikan kita geram sebenarnya," katanya. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote red_velvet 14-6-2020 11:15 PM
Berkilatnya dahi nourull.. kalau goreng telur tak lekat nih
Quote Kurex 14-6-2020 11:22 PM
Dulu instagram ni function dia utk orang tunjuk bakat photography.. sekarang ni lebih kepada luah perasaan, tag police, gambar takde kena mengena dengan caption...

Semua benda nak diluah dekat instagram
Quote unguaurora 14-6-2020 11:28 PM
DKK kan mrs depp ni? Mujur kawin org feghancis
Quote Tinot7 14-6-2020 11:32 PM
Dia tere speaking french ya?
Quote Jorja 14-6-2020 11:36 PM
Mcm cashier guardian 1meter, marah2 org tak pijak mark X Tu betul2..cakap menengking. Tu baru jaga kaunter Tu kalau jadi pegawai atasan mampus semua sabahan, nasib baik la org ni belajar tinggi n anak ahli dewan tak boleh nak stoop down.. kalau tak lama da tampar muka dia
Quote miszclassique 14-6-2020 11:41 PM
Panjang2 dia tulis, i masih tak faham
Quote haruslah 14-6-2020 11:42 PM
Ape yg dia bebel panjang2?
Sungguh x paham
Yg aku lak gigih baca sampai abis
Ehhhh
Quote MisXoXo 14-6-2020 11:46 PM
unguaurora replied at 14-6-2020 11:28 PM
DKK kan mrs depp ni? Mujur kawin org feghancis


Dkk tu apa..
Quote jalfa 14-6-2020 11:49 PM
Dah balik dah mami papy....sabaq na nourul..meroyan gini  x helok
Quote Cleocatra 14-6-2020 11:52 PM

Darah keturunan kel
Quote KIM.K 15-6-2020 12:09 AM
awat herbalife coach cakap sambil berjalan boleh huffing and puffing macam aku bukan ampa fit ka
Quote pichee 15-6-2020 12:09 AM
I mmg x phm apa yg die tulis di ig...x phm buah butir..

Quote belilies 15-6-2020 12:17 AM
Point sheols adelah, sheols tu retisss. Cakap kene elok2, mcm anak buah tu siap wefffieeee ngan sheols baru sheols ligat komen positip. Taiklah pompuan ni. Saja nak stay releven. SOP, tetap SOP. Kau tu retis bukan retinya ko xboley ditegur. Sendiri tu buat salah lagi nak tunjuk salah polis. Bengap.
Quote slyfynx 15-6-2020 12:19 AM
Tisu la ko.
Br kene jerkah sekali.
Ko jadi cikgu tgk.
PPD jerkah, JPN jerkah, Parents jerkah.
Kite x tau org tu dalam situasi ape.
Xleh nilai die dgn sekali jumpe.
Mane tau dah penat, ramai nak mampos sebelum ni x dgr cakap ke.
Quote Anne.W 15-6-2020 12:23 AM
Semua benda nk meroyan nowadays kat soc med.. Hmmm...
Quote cikperiukkera 15-6-2020 12:24 AM
Gaygehhhh yer sheols taip pjg2 meroyan kt ig? Ig pn sikit masa lagi akn jd pprt mcm fb byk mak nenek nk membebel mcm2...diam2 dahlaaa tp mustahil la kot sebab acik ni yg byk masa free komen kt ig retis2 lain sebaris dgn nad zainal,catriona,elizad,shahnaaz ahmad dll.
Quote Kerexxx 15-6-2020 12:40 AM
slyfynx replied at 15-6-2020 12:19 AM
Tisu la ko.
Br kene jerkah sekali.
Ko jadi cikgu tgk.

Tp jerkah sne sini bukan budaya kita. Itu budaya negara oriental  korea china hk sana .  Bayangkan kita kena jerkah pastu kita jerkah dia balik ...  then saling jerkah menjerkahi
Quote terpaling 15-6-2020 12:45 AM
aku lagi fokus kt dahi berkilat dia dari apa dia royankan tu..
Quote Xim 15-6-2020 01:40 AM
Jorja replied at 14-6-2020 11:36 PM
Mcm cashier guardian 1meter, marah2 org tak pijak mark X Tu betul2..cakap menengking. Tu baru jaga k ...

Weh tengking je balik....

Lihat semua komen(148)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 10:19 PM GMT+8 , Processed in 0.168648 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top