CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lepas Rogol, Mangsa Disuruh Melompat Untuk Hilangkan DNA

13-6-2020 08:43 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7702| Komen: 24|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Setelah membuat carian di Internet berkenaan "kit merogol", seorang penjenayah melakukan serangan seks terhadap seorang wanita berusia 30-an di sebuah taman.


Setelah membuat carian di Internet berkenaan "kit merogol", seorang penjenayah melakukan serangan seks terhadap seorang wanita berusia 30-an di sebuah taman.

Akibat perbuatannya itu, dia dijatuhkan hukuman penjara sehingga 15 tahun.

Kejadian yang berlaku di Selatan London, United Kingdom itu bermula ketika pesalah, Desmond Atumkenze menunggu mangsa jam 8.45 malam pada 8 November 2019 seperti dilaporkan portal Mirror.co.uk.


Kredit foto: Mirror


Dalam kejadian, Atumkeze memakai topeng ski dan menyerang mangsa yang baru pulang dari tempat kerja. Mengugut mangsa yang dia mempunyai pistol, tertuduh juga memaksa wanita itu memanggilnya 'daddy' dalam serangan ganas berkenaan.

Menurut mangsa, dia turut ditanya oleh Atumkeze sama ada mempunyai teman lelaki atau masih dara. Selepas merogol, tertuduh juga menyuruh mangsa mencuci kemaluannya serta melompat bagi menghilangkan jejak DNAnya.

Malah, mangsa turut diugut bahawa Atumkeze akan melakukan sesuatu jika mangsa membuat laporan polis.

"Saya orang tempatan, saya kenal wajah anda dan saya tahu di mana anda tinggal."


Kredit foto : Pesalah seks

Tertuduh turut merampas telefon bimbit dan earpod mangsa, lalu meninggalkan wanita itu yang kemudiannya pulang dengan bas dan membuat laporan.

Dalam penghakiman, Judge Raynor menyifatkan tertuduh sebagai pesalah seks berbahaya.

"Mangsa berjalan kaki pulang ke rumah melalui jalan yang sentiasa dilaluinya. Namun, kamu menanti saat tersebut untuk merogol mangsa berkali-lali dan mengasarinya."

Aduhai, macam-macam yang berlaku. Jadi wanita, elakkan berjalan seorang diri terutama di tempat sunyi. Kita tidak tahu siapa yang sedang memerhati. - CARI






1

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-6-2020 08:51 AM
Ehhhh salah ni.. leluhur negro sentiasa jadi mangsa.. bukan pemangsa
Quote umbut 13-6-2020 08:53 AM
Bodohnya soh lompat hilangkan dna.. ko sekolah ke tak... haaaaa
Quote Tinot7 13-6-2020 09:48 AM
Bahayanya.. tatut pula nak jjcm

"Mangsa berjalan kaki pulang ke rumah melalui jalan yang sentiasa dilaluinya. Namun, kamu menanti saat tersebut untuk merogol mangsa berkali-lali dan mengasarinya."
Quote Nes3in1 13-6-2020 01:34 PM
Mana mungkin... Ini semua fitnoh akhir zaman. Nigger sentiasa dijadikan kambing hitam dan mangsa diskriminasi white people. Dalam kes ini black adalah mangsa keadaan dan persekitaran. Kita perlu mengutamakan dan membelai manja kaum black. Mereka berhak menjadi kaum terawal mendapat vaksin covid19!
#BlackLivesMatter
#BullShit
Quote JohnnyLever 13-6-2020 01:46 PM
ramai warga saintifik liberal mengatakan jenayah rogol boleh dikurangkan dengan menghalalkan ekonomi pelacuran dan persundalan dengan memberi lesen mengikut lunas undang2.

warga saintifik dan liberal tidak semestinya pandai kan?

Quote shernazz 13-6-2020 03:09 PM
Dia dah lama.perhati la tu...
Quote salmon-suki 13-6-2020 04:12 PM
Urmm..skeri laa plak..dh laa  jalan y ai selalu lalu ni penuh ngn geng2 gagak itam melepak..{:dot
Quote DtrongBpai 13-6-2020 04:17 PM
Kurex replied at 13-6-2020 08:51 AM
Ehhhh salah ni.. leluhur negro sentiasa jadi mangsa.. bukan pemangsa

Uols sekarang sokong Kokusen Dan China ke?
Quote CiliPadiSedap 13-6-2020 06:52 PM
JohnnyLever replied at 13-6-2020 01:46 PM
ramai warga saintifik liberal mengatakan jenayah rogol boleh dikurangkan dengan menghalalkan ekonomi ...

bangnon pun tak pandai lah maksudnya
Quote JohnnyLever 13-6-2020 07:02 PM
CiliPadiSedap replied at 13-6-2020 06:52 PM
bangnon pun tak pandai lah maksudnya

kalau tengok video tu tak boleh jugak nak kata tak pandai. pandai lah jugak. tapi kenapa dia tak liwat sahaja pekerja seks itu, mungkin servis tersebut tidak ditawarkan.

aku pun tak tahu sangat tak pernah aku melanggan benda2 haram ini puan cilipadi. tanya lah warga forum lain, mereka aku rasa lebih gedebans advance.
Quote 234126 13-6-2020 09:57 PM
iol baca sampai habis just sebab nak tahu pasal gambar tu, relation text dgn gambar sebab cantik pulak kuikuikui
Quote Esel768 13-6-2020 11:26 PM
Mesti trauma mngsa tu.. Dh la itu jalan yg dia guna setiap hari
Quote gideoncross 14-6-2020 09:57 PM
Nes3in1 replied at 13-6-2020 01:34 PM
Mana mungkin... Ini semua fitnoh akhir zaman. Nigger sentiasa dijadikan kambing hitam dan mangsa dis ...

Iol ada trbca kat DailyMail yg late George Floyd ni sbnarnya bukn baik sngt, dia prnh acukn pisau kat prmpuan yg mngndung & ada yg ckp msa dia msih hidup, dia racist. Sjauh mna kbnrannya, xplak iol tahu, I mean yg racist tu.
Quote gideoncross 14-6-2020 09:57 PM
salmon-suki replied at 13-6-2020 04:12 PM
Urmm..skeri laa plak..dh laa  jalan y ai selalu lalu ni penuh ngn geng2 gagak itam melepak..{:dot

Stay safe sisthur.
Quote Nes3in1 14-6-2020 10:59 PM
Edited by Nes3in1 at 14-6-2020 11:00 PM
gideoncross replied at 14-6-2020 09:57 PM
Iol ada trbca kat DailyMail yg late George Floyd ni sbnarnya bukn baik sngt, dia prnh acukn pisau  ...


Iols pun ada dgr gitu gak cuma dia mcm dah insaf dan move on with his life gitteww. Entah la.

Sebenarnya iols ni bukan la racist sgt pd black, tapi iols menyampah dgn org/bangsa yg overly play victim baget2 the whole world revolve around them gitteww. Org melayu yg ultra malay sgt pun iols menyampah gak. Pokoknya bersederhana.
Quote husna_amal 15-6-2020 11:09 AM
diorang ni perangai teruk tu yang sesetengah bangsa lain prejudisatau resis kat kaum diorang.
Quote gideoncross 20-6-2020 05:52 PM
Nes3in1 replied at 14-6-2020 10:59 PM
Iols pun ada dgr gitu gak cuma dia mcm dah insaf dan move on with his life gitteww. Entah la.

...

Same goes to me, naik mnyampah bila stu2 bngsa ni rsa dorg ada privilege sngt mcm black skinned ppl ni, tu yg jdi bsar kpla tu.
Quote Jiddin 20-6-2020 06:16 PM
JohnnyLever replied at 13-6-2020 01:46 PM
ramai warga saintifik liberal mengatakan jenayah rogol boleh dikurangkan dengan menghalalkan ekonomi ...

Yg pasti some business people will thrive by selling people. To these people, tolong jual anak sendiri tgk sanggup ke idok?
Quote bangcak 20-6-2020 06:24 PM
sib baik berlaku kat luar.
kat sini perogol ammah bebas tanpa tindakan.
perogol haziq dilantik jd menteri.
sucinya perbuatan rogol.

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.083788 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top