CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nabila Razali Acah Diva Macam Beyonce?

13-6-2020 09:00 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17968| Komen: 83

Description: Baru saja dihujani kritikan pedas selepas dikatakan 'terkucil' ketika membuat persembahan, penyanyi yang sering dikecam bersuara sumbang, Nabila Razali sekali lagi mencuri tumpuan apabila pengikut Ins ...
Baru saja dihujani kritikan pedas selepas dikatakan 'terkucil' ketika membuat persembahan, penyanyi yang sering dikecam bersuara sumbang, Nabila Razali sekali lagi mencuri tumpuan apabila jumlah following di Instagramnya menjadi sifar!


Amboi, kenapa 'unfollow' semua tu? Tindakannya membuat orang ramai berspekulasi hingga ada yang menyamakannya mempunyai tahap ego tinggi seperti Beyonce!


Foto: Twitter AWATNI Buzz

Nabila bagaimanapun, meminta orang ramai agar tidak memperbesarkan isu itu. Masih ada medium lain untuk berhubung, katanya.

“Bila insiden (terkucil) hari itu berlaku, ia banyak beri pengajaran pada saya tentang erti persabahatan. Bila saya unfollow, itu tak bermakna saya tidak mengambil tahu tentang rakan-rakan baik." Kita masih ada medium lain seperti penggilan telefon serta mesej.

 
“Ini seperti fasa permulaan kepada Nabila Razali yang baru. Tidak perlulah diperbesarkan, cuma cukuplah sekadar teman-teman baik tahu saya sentiasa ada bersama mereka, itu lebih penting,” jelas Bella ketika dihubungi Gempak.


Foto: IG Bella
 
Jelasnya lagi, dia mahu mengosongkan minda dan hanya memikirkan perkara positif sahaja.

“Pastinya saya akan follow mereka balik nanti bila tiba masanya, cuma sekarang janganlah diperbesarkan,” ujarnya. - CARI



2

Bagus
4

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
5

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 13-6-2020 09:12 AM
Suka hati dialah nak follow unfollow. Aku tak sakit kat mana mana pun
Quote miss_strangers 13-6-2020 09:13 AM
Banyak pencapaian dik bella lately..
Quote manlipeh 13-6-2020 09:29 AM
Laaa ingat dah xda follower sejak terkucil. Aiyo tajuk pun. Dia tak follow ig org rupanya. Tak heran lah, ZZ pon sama,kan?
Quote belilies 13-6-2020 09:31 AM
Sifar follower ke sifar following?

Anyhoo.... Sesambil baca artikel sheols iols baca dgn nada sheols dlm otak. Pastu teringat scene manja sheols ngan airel. Merengek rengek manja. Tapi keluar sora itek rencit.
Quote Tinot7 13-6-2020 09:45 AM
Siapa breona taylor?
Quote Knowlee 13-6-2020 09:50 AM
Yg bodoh tu yg jadikan isu unfollow tu sebagai isu besar. Lantak dia la nak unfollow ke follow ke. It is just an IG. Bukannya kehidupan realiti pun.
Quote missyL 13-6-2020 09:55 AM
Hahahaa.
Biarlah die. Die nk carik ketenangan
Kekekekeke
Quote chekacheku 13-6-2020 09:55 AM
Nabila razali yg desa nan permai...
Quote missyL 13-6-2020 09:57 AM
Tinot7: Siapa breona taylor?

Jururawat kat usa ke tmbak ngn polis wat Serbuan kt rmh die.
Tp rupenye slh rmh.
Die n bf die mase tu. Tibe2 kne pecah masok polis n polis tembak mati.
Bf kene thn sbb lepaskn tembakan kt polis. Padahal self defence.
Ini la antara kes yg trigger riot n protest kt sane
Quote weezerfan 13-6-2020 09:58 AM
Feeling k drama actor/actress ke?
Quote nazzse 13-6-2020 09:59 AM
News level wartawan cari..
Tak ceduk ig, ceduk benang forumer lain..
Hujung bulan masuk gaji..
Untung sangat..
Quote Kurex 13-6-2020 10:02 AM
missyL replied at 13-6-2020 09:57 AM
Jururawat kat usa ke tmbak ngn polis wat Serbuan kt rmh die.
Tp rupenye slh rmh.
Die n bf die  ...

Ada tengok video polis tembak anjing.. cam sial polis sana
Quote Kurex 13-6-2020 10:03 AM
Cari mal ni nak sama level dgn sepol ke????
Quote Kurex 13-6-2020 10:04 AM
Btw, nabila ni memamg takde sumbangan, suara tak sedap...
Quote missyL 13-6-2020 10:04 AM
Kurex replied at 13-6-2020 10:02 AM
Ada tengok video polis tembak anjing.. cam sial polis sana

Mostly skang mmg cm sial.
Even mase riot n kene rakam pn still same je.
Trump lak ttp membodoh  je
I tgok kt netflix history 101 china akan jadi kuasa besar dunia ganti usa by 2022
Cm tula.
Tp Rasenye mcm makin cpt je.
Mendunia prc
Quote slyfynx 13-6-2020 10:10 AM
Follower and following tu mende lain ye TT. SIle betulkan tajuk.
And ko mmg kene eh bukak thread mende campah camni?

- CARI
Quote sukacactus 13-6-2020 10:13 AM
0 following la tt bukan 0 follower
Yg nak menulis pun xberapa bijak ni...haishhh!!!
Quote fizamn 13-6-2020 10:27 AM
Suka hati dia la nak sibuk hal org yg suka upload dlm social media..
Quote aderaderker 13-6-2020 10:37 AM
"Bila insiden (terkucil) hari itu berlaku, ia banyak beri pengajaran pada saya tentang erti persabahatan."


Kecik ati kut bila ramai rakan retis cover lagu sheols lagi sedap??

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 4.115344 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top