CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ganas! Belasah 2 Lelaki Sampai Mati, Lakukan Serangan Seksual Guna Penyodok

12-6-2020 04:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7373| Komen: 44

Description: Wanita berusia 22 tahun didakwa menyebabkan kematian dengan membelasah seorang lelaki dan melakukan serangan seksual terhadap mangsa menggunakan penyodok.
Wanita berusia 22 tahun didakwa menyebabkan kematian dengan membelasah seorang lelaki dan melakukan serangan seksual terhadap mangsa menggunakan batang penyodok.

Dia juga didakwa membunuh seorang lagi lelaki dua bulan kemudian.


Memetik Daily Star, anak petani bernama Elena Povelyaikina, 22, itu ditahan di Omsk, Russia selepas didakwa menyerang seorang lelaki mabuk yang enggan meninggalkan rumahnya pada Ogos tahun lalu.


Kredit foto: Daily Star

Menurut laporan polis, suspek menyeret mayat mangsa dan meninggalkannya di tepi jalan.

Dua bulan kemudian, dia didakwa melakukan satu lagi serangan terhadap seorang lelaki.

Difahamkan, ketika kejadian suspek sedang minum arak bersama penduduk tempatan bernama Ivan, 31, sebelum lelaki itu mengeluarkan kenyataan yang kurang disenangi terhadap bapa Elena menyebabkan wanita itu membelasah mangsa.


Mangsa dilaporkan meninggal dunia keesokan harinya akibat mengalami kecederaan serius pada tubuhnya.

Menurut saksi kejadian, dia dan adik perempuannya merayu Elena melepaskan mangsa, namun tidak berani untuk cuba menghalangnya kerana wanita itu terlalu kuat.

"Kami tidak menghubungi ambulans kerana menyangkakan keadaannya tidak parah, namun keesokan paginya dia (Ivan) berhenti bernafas," katanya. - CARI
3

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 12-6-2020 04:28 PM
I spit on your grave
Quote Artemesiaa 12-6-2020 04:35 PM
Harley Quinn sangat gayanya
Quote sarah82 12-6-2020 04:40 PM
Hai hail mother russia gitu... Perghhh
Quote missyL 12-6-2020 04:43 PM
Fuhhh. Mesti tkut laki nk dekat die
Quote allshares 12-6-2020 04:46 PM
Kurex replied at 12-6-2020 04:28 PM
I spit on your grave

Baru nk ckp yg sama. Part 1 part 2?
Quote Boomibulat 12-6-2020 04:49 PM
Brutalnya aweks Rusia..
Quote VioletsAre_Blue 12-6-2020 05:02 PM
Akak syak jantan tu lembik dengan perempuan kurus kering pun takut merayu bagai
Quote Tinot7 12-6-2020 05:07 PM
kalau tgk rupa, mmg tak sangka
Quote Knowlee 12-6-2020 05:08 PM
Black Widow...
Quote CiliPadiSedap 12-6-2020 05:10 PM
3 komen kat atas ni confirm masa kelas tidur macam khalifah nobita . Laki yg kena pukul tu laki mabuk. Bukan penakut.
Quote Cumikucingku 12-6-2020 05:58 PM
Kekadang pompuan perlu ganas utk survive hidup  dikalangan lelaki tak guna...

.
Quote gigahertz 12-6-2020 06:33 PM
CiliPadiSedap: 3 komen kat atas ni confirm masa kelas tidur macam khalifah nobita . Laki yg kena pukul tu laki mabuk. Bukan penakut.

kalau buat gitu pada pemabuk yang kat malaysia ni apa macam?
Quote bambimo 12-6-2020 06:35 PM
Cantik gak perempuan tu
Quote CatMiow 12-6-2020 07:30 PM
Ganas gile.....
Quote eizarz 12-6-2020 07:57 PM
Byk tgk dvd ni...kata pak jabit
Quote slyfynx 12-6-2020 07:59 PM

I spit on you grave tu diorang rogol pompuan tu dulu.
Ni pompuan tu yang sexually assaulted the guy kan?
Quote Aerhys 12-6-2020 08:11 PM
Kalau wanita seganas ini untuk mempertahankan diri daripada sexual predators kan bagus. Tapi jgn lah sampai mati dikerjakan.  
Quote 234126 12-6-2020 08:16 PM
Offense yang pertama iol perlukan lebih detail offense yang kedua selayaknya lah mangsa salah jolok sarang tebuan hina ayah dia walaupun sedang mabuk
Quote Austronesian 12-6-2020 08:25 PM
I suka cewek ganas

Lihat semua komen(44)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.070808 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top