CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Saya Suka Lelaki Berduit? Mestilah, Giler!" - Atikah Suhaime

12-6-2020 08:59 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14889| Komen: 80|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Orang selalu kata, saya cari lelaki yang berduit. Mestilah, giler."
"Orang selalu kata, saya suka lelaki yang berduit. Mestilah, giler."


Kredit foto: IG

Pelakon kelahiran Singapura, Atikah Suhaime berkata begitu ketika memberi nasihat kepada kaum hawa supaya menjauhkan diri daripada lelaki yang suka meminta wang.

Sudahlah suka meminta wang, malas bekerja pula tu! Malah, dia pernah berdepan beberapa lelaki bermuka tebal menuduh dia yang terhutang budi dengan mereka.


Kredit foto: Twitter


"Jadi ladies, kalau lelaki selalu minta duit tapi sendiri tidak berusaha mendapatkan wang, tak payah dah.

"Elok jadi single seumur hidup daripada hidup dengan parasit," ciapnya di Twitter.


Kredit foto: Twitter

Sebab itulah Atikah lebih selesa bersama lelaki yang mempunyai kewangan stabil.

Dalam kicauannya sebelum itu, Atikah mendakwa ada lelaki pernah meminjam MacBooknya dan memberi banyak alasan apabila diminta untuk memulangkannya.


Kredit foto: Twitter

"Saya harap tiada yang tertipu dengannya selepas ini.

"Dia ambil duit saya dan tidak pernah memulangkannya. Duit bekas kekasih pun dia 'kebas'," ujarnya.

Siapakah yang diperkatakan Atikah Suhaime itu? - CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cicicumel 12-6-2020 09:03 AM
dia kata kat awie rafalli ke.. kesian..
Quote mieymiey 12-6-2020 09:07 AM
Malah, dia pernah berdepan beberapa lelaki bermuka tebal menuduh dia yang terhutang budi dengan mereka.


Ni tuju kat Awie kot?
Quote Asdira 12-6-2020 09:16 AM
Selain awie, saper lagi ex dia ekk?
Quote SherryZass 12-6-2020 09:18 AM
Deriskan kah?
Quote manehnya 12-6-2020 09:19 AM
Klu laki x beduit pun, pastikan jgn ajar dok bg kt laki tu... Bior dia Cari sendiri
Quote Boomibulat 12-6-2020 09:46 AM
cicicumel replied at 12-6-2020 09:03 AM
dia kata kat awie rafalli ke.. kesian..

Awi Rafael..Ana Raffali
Quote Aunty_Acid 12-6-2020 10:00 AM
Ada org suka lelaki beruwang
Quote Covid19 12-6-2020 10:05 AM
yg penting bukan sahaja lelaki tu berduit tapi lelaki yg pemurah dan tak berkira...

Dan yg paling penting bukan sahaja berduit,pemurah dan tak berkira tapi lelaki yang pandai urus kewangan..tak hutang keliling pinggang... org berduit ni senang buat loan,kalau tak disiplin mmg setiap tahun keluar kereta,motor superbike,beli rumah yg kalau kena vss mmg tak mampu nak sustain lifestyle tu....
Quote sleepandream 12-6-2020 10:06 AM
iols yakin kalau lelaki kaya raya rupa helok takkan pilih sheols okey...

Quote Kenabertaubat 12-6-2020 10:20 AM
Siapa je tak suka laki berduit. I pasti semua perempuan ada keinginan sendiri lepas berkahwin. Yang penting, berduit dan bahagia. Takde perempuan yang tak impikan perkahwinan yang susah. Tambah pulak, ekonomi sekarang memerlukan 'ada duit'. Kalau banyak, lagi bagus. Sebab kehendak dah melebihi keperluan sekarang ni. Kadang2, kehendak pun dah jadi keperluan. So, I tak kata cinta tak penting..tapi seiring cinta, duit juga penting.
Quote sukacactus 12-6-2020 10:24 AM
Kalau jenis berduit tp kedekut & berkira, tu sgt menyakitkan hati
Alhamdulillah laki aku jenis pemurah, tp kadang pemurah sgt, sampai aku sound dia pulak
Quote newyork 12-6-2020 10:35 AM
Parasit betul la ex dia tu. btul tu tinggal je la dr merana kelak..
Quote aldinaa 12-6-2020 10:52 AM
Takkan la awie.. lgpun awie yg minta putus. Kan?
Quote bottombikini 12-6-2020 11:49 AM
iols pun jujur je kalau org tanya mmg la nak yg ada duit
takkan iols pulak yang nak menanggung hidup dia karang

gitiew
Quote beruangcomel 12-6-2020 11:52 AM
setuju dgn statement sheol...  
byk sgt dah contoh dpn mata....
Quote Bholatchomel 12-6-2020 12:01 PM
betullah dia kata..
paling bagus dapat lelaki yang berduit, pandai cari duit dan tak berkira.
zaman sekarang ni semua perlukan duit hokey...
tak kuasa aku nak menanggung biawak...
Quote slyfynx 12-6-2020 12:09 PM
Pffttt... mende ni pun nk kene buat thread eh
Quote tikusmontok 12-6-2020 12:14 PM
Aunty_Acid replied at 12-6-2020 10:00 AM
Ada org suka lelaki beruwang

Ada jugak yg suka llki beriawak...twtiber
Quote NekNgah 12-6-2020 12:20 PM
Jujur & justified.

Lihat semua komen(80)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:36 AM GMT+8 , Processed in 0.114140 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top