CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pergi Sekolah Pakai Beg Prada, Bapa Minta Mall Tutup Sejam Untuk Azharina Shopping

14-6-2020 12:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 36778| Komen: 274|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dari kecil lagi Azharina sudah dimanjakan oleh ibu bapanya.
Dari kecil lagi Azharina sudah dimanjakan oleh ibu bapanya.

Bapanya pernah mengarahkan sebuat pusat membeli belah untuk menutup operasi kepada orang ramai selama satu jam semata-mata untuk memberi laluan kepada dia dan adiknya untuk berbelanja.


Foto: IG
"Sewaktu sekolah rendah, ibu beri saya beg Prada sebagai bag sekolah. Beg itu adalah beg bundle yang dibawa dari luar negara," kongsinya kepada Media Hiburan.

Tambah Azharina dia jarang membeli belah dalam negara, sebaliknya lebih gemar berbelanja di luar negara.


"Selalunya saya akan membeli belah tiga hingga lima tahun sekali dan akan terbang ke luar negara. Saya bukan manusia yang suka shopping.

"Saya tidak akan pergi membeli jika hanya mahu sehelai seluar. Untuk jeans dan baju, saya tak pernah mecuba dan akan terus beli selepas melihat saiz. Satu kedai saya hanya perlukan 15 minit sahaja."


Menurut penyanyi Elegi Sepi ini lagi, dia amat mementingkan kualiti jika mahu membeli sesuatu barang.

"Dari kecil ibu bapa pesan, jika mahu beli kena lihat kualiti supaya ia tahan lama," tambahnya. -CARI
2

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • coco

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikdilla 14-6-2020 12:49 PM
Wow sampai tutup mall. Anak org hado hado ke sheols
Quote kaseh80 14-6-2020 12:51 PM
Motip up kan cerita lama

Riak pulak tu???????
Quote transgenix 14-6-2020 12:54 PM
Emm tp kalau anak billionaire skalipun slalunya org lain yg ckp dia tu anak org have2. Bkn diri sendiri g citer sana sini ckp "masa kecik saya mmg shopping x tgk price tag main beli je"
Apa relevan citer tu ngan karier dia sbg penyanyi  
Quote kelapaparut 14-6-2020 01:00 PM
woww..kayangannye die, ntah2 bpk nye ade rasuah balak ke, cube tag sprm..
Quote addved 14-6-2020 01:04 PM
Bangga ke dapat guna influence macam tu sekali? Macam salah guna kuasa je.
Quote stania83 14-6-2020 01:06 PM
Datuk dia dato berpengatuh juga
Quote kukukatablog 14-6-2020 01:09 PM
tapi naper baca kat twitter, orang2 sabah kata dia propa,
Quote imogenBones 14-6-2020 01:20 PM
Siapa dia nih? Tak kenal. Kenapa fashion style tak berapa nak cantik?
Quote Anne.W 14-6-2020 01:21 PM
Kepamnye acikkk rina.. Pakai mahal pon nmpk so pasar malam. Hoho
Quote jahcomel 14-6-2020 01:22 PM
mase tgk mhi dulu2 dia umur awal 20an, dia bgtau dia org susah...
Quote bakingsoda 14-6-2020 01:22 PM
bapak dia sape?
Quote 234126 14-6-2020 01:22 PM
you are neither beautiful inside nor out bila baca caption dan content story ni kuikuikui
Quote teen_angelJB 14-6-2020 01:22 PM
Yg 2 pic Kat atas tu dia ke..
Awat lain benor muka..
Dia ni sama baya dgn aku.. Tapi bile tgk.semula..mcm.seganda umur dia dgn aku
Quote Tweety_Senrose 14-6-2020 01:26 PM
mesti kat sekolah dulu kawan2 sheols have fun sesama sendiri tak mengira status sementara sheols usap2 beg prada sheols sambil judge orang yang mana layak jadi kawan sheols
Quote Tweety_Senrose 14-6-2020 01:27 PM
teen_angelJB replied at 14-6-2020 01:22 PM
Yg 2 pic Kat atas tu dia ke..
Awat lain benor muka..
Dia ni sama baya dgn aku.. Tapi bile tgk.semu ...

Tu diva AA lah
Quote miss_perfect 14-6-2020 01:34 PM
Apa motif dia nak cerita shopping luar negara semua ni... sedangkan marhaen lain tgh hidup tersepit dengan tak ada kerja etc?
Quote bondeh 14-6-2020 01:52 PM
Meolls ingat lagi masa Nina nih mula2 menang bintang rtm sheolls pernah beritahu reporter yg dia yg tanggung adik2 dia kecik2 lagi masih bersekolah sebab itu sheolls gegeh & rajin bekerja serta berniaga... mungkin perniagaan warisan keluarganya yg kaya rayaaaa...
Quote Fly_over 14-6-2020 01:53 PM
siapa bapa dia?
Quote Fly_over 14-6-2020 01:53 PM
sjam tak cukup nk shopping

Lihat semua komen(274)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 06:07 AM GMT+8 , Processed in 0.076861 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top