CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tweet Atikah Suhaime Pasal Lelaki Selalu Minta Duit? Ini Reaksi Awi Rafael

16-6-2020 11:21 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 15093| Komen: 45

Description: Ingat lagi pada kicauan Atikah Suhaime berhubung lelaki yang selalu minta duit tapi malas berusaha, baru-baru ini?
Ingat lagi pada kicauan Atikah Suhaime berhubung lelaki yang selalu minta duit tapi malas berusaha, baru-baru ini?


Foto: Twitter

Ramai juga yang membuat spekulasi kononnya lelaki dimaksudkan Atikah ialah bekas tunangnya, Awi Rafael.

Awi bagaimanapun menafikan perkara itu kepada Gempak. Katanya, tak semestinya semua yang ditulis Atikah bersangkut paut dengan dirinya dan berharap perkara sebegini tidak disalah tafsir segelintir pihak.

"Saya pun tak tahu mengenai hal ini, apa yang penting, kita fikir yang terbaik kerana tidak semestinya semua yang dia tulis berkaitan dengan diri saya.

"Kini, saya hidup dalam keadaan yang tenang dan sibuk menguruskan perniagaan. Saya ada keluarga, kawan-kawan dan rakan perniagaan yang sentiasa ada bersama saya," katanya.


Kredit foto: IG Atikah/Awi


Enggan namanya dikaitkan lagi, Awi menjelaskan kini dia mahu memberi fokus pada perkara lebih penting dalam hidup seperti kesihatan ibunya, krisis pandemik Covid-19 dan kelas muzik di studio yang diusahakan bersama pelakon Aiman Hakim Ridza. 
- CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 16-6-2020 11:30 AM
Ayo tikah tak cek grammar

Ye betul..nak tunggu jantan misken yang tak matang lg buat ape. Takde saving banyak drama banyak cekadak. Dah terang lagi bersuluh kot aku cari older men. Sibuk nak interrupt market aku



Quote Orix 16-6-2020 11:42 AM
Nsib awi ni jenis x cepat sentap. I loikee
Quote Noraniza_Iblis 16-6-2020 11:44 AM
awi ni stok2 gayah ke filter2 gmba..
geli plak iols tengok..
dgn selfie muka sepenuh mungkin..
euww
Quote Themilo 16-6-2020 11:49 AM
KIM.K replied at 16-6-2020 03:30 AM
Ayo tikah tak cek grammar

Ye betul..nak tunggu jantan misken yang tak matang lg buat ape. Takde s ...

walaupun berasal dari seberang tambak kannnn??.. grammar tetap very village nan permai..
Quote Jiddin 16-6-2020 11:50 AM
And I thought beautiful women like Atikah don't have this kind of problem.
Quote MisXoXo 16-6-2020 12:09 PM
I think awi ni masalah.bkn si atikah..go girl.. kalau tu jodohnyaaaaa...
Quote JohnnyLever 16-6-2020 12:10 PM
artis sangkak dari singapura

see my level
Quote belilies 16-6-2020 12:13 PM
Awi ni bukan stok dibuat kawen.
Quote missyL 16-6-2020 12:18 PM
Alahai... Bosan lak asek2 pasal die ngn cinta...
Huhuhu
Quote Nenasketum 16-6-2020 12:30 PM
Themilo replied at 16-6-2020 11:49 AM
walaupun berasal dari seberang tambak kannnn??.. grammar tetap very village nan permai..

Diorang cakap dan tulis Singlish, bukan USA atau UK English. Pestaka Singlish tengah buat grammar rules dan spelling serta makna perkataan. Harap bersabar.
Quote Themilo 16-6-2020 12:44 PM
Nenasketum replied at 16-6-2020 04:30 AM
Diorang cakap dan tulis Singlish, bukan USA atau UK English. Pestaka Singlish tengah buat grammar  ...

ye ke? hari-hari kat channel 5 & CNA duk keluar iklan practice good english..
Quote immaryjane 16-6-2020 01:19 PM
Warga forum setiap kli ade benang tikoh msti ratib tikoh cantik comey. I pn terpuji same
Tp lpas tgok movie my stupid bos, sendu marhaen yach muke dia! Tak sipi2 fazura pn. Even eyebag BCL pn lg lawa.
Cte tu 2016 tak silap. Tak lawa okay, tgok dlm ig cun melecun. Filter la tu
Quote KIM.K 16-6-2020 01:39 PM
Themilo replied at 16-6-2020 11:49 AM
walaupun berasal dari seberang tambak kannnn??.. grammar tetap very village nan permai..

Grammar dilanggar todak chuol..
Tak beberapa proper
Quote QueenCaramel 16-6-2020 01:39 PM
Noraniza_Iblis replied at 16-6-2020 11:44 AM
awi ni stok2 gayah ke filter2 gmba..
geli plak iols tengok..
dgn selfie muka sepenuh mungkin..

I pnh nmpk him kt rnr..hmm...i x pelik la if he gigeh filter kaw2..lol
Quote Anne.W 16-6-2020 02:46 PM
Hmm.. Whore la tika ni.. Dlu xde job bising. Dh dpt laki kaya pon bising.. Nk prove ape pun xtau.. Tibaiunta much?!
Quote Jiddin 16-6-2020 02:52 PM
immaryjane replied at 16-6-2020 01:19 PM
Warga forum setiap kli ade benang tikoh msti ratib tikoh cantik comey. I pn terpuji same
Tp lpas tg ...

Aku lak rasa kagum dia berani bare face dlm movie tu.
Quote terpaling 16-6-2020 03:01 PM
awi rilek2 ja tak melatah.. aku ingat awi nak meroyan..
Quote husna_amal 16-6-2020 03:31 PM
Lain betul muka awi ni sekarang.
Quote 3480 16-6-2020 05:42 PM
Kilat meqelit aih muka awie

Lihat semua komen(45)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 09:46 AM GMT+8 , Processed in 0.072261 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top