CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Jual Isteri Sebab Tak Ada Duit Ke Marah Isteri Curang?

22-6-2020 10:02 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 2884| Komen: 12|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Perbuatan keji seorang suami yang mahu menjual isterinya kepada lelaki hidung belang dapat dipatahkan polis Surabaya pada jumaat lalu.





Perbuatan keji seorang suami yang mahu menjual isterinya kepada lelaki hidung belang dapat dipatahkan polis Surabaya pada jumaat lalu.

Tertuduh berusia 35 tahun dan berasal dari Gresik itu mengiklankan isterinya untuk dijual di laman Facebook pada selasa. Selepas mendapat permintaan daripada lelaki hidung belang bagi mendapatkan layanan seks, mereka bersetuju untuk bertemu di sebuah hotel bagi tujuan tersebut.

Menurut laporan Detik News, Ketua Polis Surabaya Ardian mengesahkan tangkapan ke atas suspek atas perbuatan kejinya itu. Ardian menjelaskan yang terdapat transaksi sebelum tertuduh ditahan.

"Lelaki itu menawarkan isterinya melalui beberapa hantaran di kumpulan Facebook, selepas memperoleh tawaran daripada pelanggan dengan harga dipersetujui, pasangan itu bertemu di hotel dijanjikan. Kami menemui bil hotel, wang tunai Rp500,000 (RM151), telefon bimbit dan pakaian dalam."



Kredit foto : Detik News

Tertuduh tersebut kemudiannya memberi alasan bahawa isterinya memiliki nafsu seks yang tinggi. Selain itu, suspek memberi alasan kemerosotan ekonomi dan kecurangan isteri antara faktor dia berbuat demikian.

Menurut siasatan polis, kadar seks yang dikenakan antara Rp500,000 hingga Rp900,000 (RM273).

Kredit foto : Baylor


Malah, ketika ditemu bual wartawan, suspek mengaku dia memerlukan wang sehingga sanggup menjual isterinya.

"Sudah dua kali saya jual isteri dengan menawarkan layanan seks. Awalnya, isteri saya ada hubungan sulit, tapi saya masih sabar kerana memikirkan anak."


Terlalu banyak alasan yang diberikan oleh si suami. Adakah kerana terdesak atau marahkan isteri kerana pernah curang atau isterinya yang bernafsu besar? Yang mana satu betul? - CARI

1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 22-6-2020 11:44 AM
indon ni mmg biasa churr2 ni...pergi je kt pudu...mmg indon je yg ramai
Quote husna_amal 22-6-2020 12:41 PM
Teruknya sampai macam tu sekali buat kat isteri.Dah la bermacam alasan dia bagi.
Quote Artemesiaa 22-6-2020 12:46 PM
Thread dah ada semalam kalau tak silap
Quote NekNgah 22-6-2020 08:39 PM
Tak kira apa pun alasan, salah tetap salah.

Quote Tinot7 23-6-2020 11:44 AM
Mmg ni standard rate kat sane ke?

Menurut siasatan polis, kadar seks yang dikenakan antara Rp500,000 hingga Rp900,000 (RM273).
Quote Fairy88 3-7-2020 04:25 PM
Indonesia lagi.. banyak kes..
Quote trisnalovezul 3-7-2020 04:29 PM
Modngengade replied at 22-6-2020 11:44 AM
indon ni mmg biasa churr2 ni...pergi je kt pudu...mmg indon je yg ramai

churr itu apa ya? bahasa robot ya..kerna malaysia mmg memerlukan kami..di kedai makan warga indonesia yang masak utk kamu,servis cucian pon warga asing,kilang proses pon warga asing juga yang kerja semuanya utk kegunaan kalian..ga ada warga asing  lumpuh malaysia ya
Quote trisnalovezul 3-7-2020 04:31 PM
laki malaysia dan laki luar negara lagi menghargai wanita indonesia daripada laki indonesia ga hargai kami
Quote dua_chzy 3-7-2020 04:42 PM
Uuuuiiiih Trisna is back!
Quote ell768 3-7-2020 05:06 PM
alasan banyak sgt...
Quote dani-rox 3-7-2020 08:45 PM
jantan nih suka cuckold, sambil2 menjana pendapatan.
Quote ArvindArvind 24-7-2020 08:20 PM
trisnalovezul replied at 3-7-2020 04:31 PM
laki malaysia dan laki luar negara lagi menghargai wanita indonesia daripada laki indonesia ga harga ...

Benar tapi apakah wanita Indonesia menghargai laki2selalu jer curang

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 09:07 PM GMT+8 , Processed in 0.081758 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top