CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Merana Seminggu Lepas Masukkan Belut Dalam Punggung Untuk Rawat Sembelit

23-6-2020 11:57 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6261| Komen: 45

Description: Seorang lelaki nyaris maut selepas memasukkan seekor belut hidup ke dalam punggungnya.
Seorang lelaki nyaris maut selepas memasukkan seekor belut hidup ke dalam punggungnya.

Menurut laporan Daily Mail, lelaki dari China berusia 50-an itu mendakwa dia berbuat demikian untuk merawat masalah sembelit dihadapinya.


Difahamkan, belut itu merobek ususnya dan tersekat di dalam perut lelaki berkenaan selama seminggu sebelum dibawa ke hospital di Guandong, China kerana mengalami sakit perut.


Kredit foto: Daily Mail

Menurut Dr Li, pasukannya mengesyaki ada objek asing di dalam perut lelaki itu ketika melakukan imbasan sebelum melakukan pembedahan bagi mengeluarkannya apabila keadaan pesakit semakin teruk.

Mereka terkejut apabila mendapati objek yang dikeluarkan itu adalah bangkai seekor belut sepanjang 16 inci.

Katanya, perbuatan lelaki itu memberi kesan teruk pada organnya akibat jangkitan bakteria menyebabkan dia terpaksa dirawat di unit rawatan rapi (ICU) selama tiga hari sebelum dibenarkan discaj. - CARI


Bagus
5

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 23-6-2020 12:02 PM
Tipu la nak rawat sembelit...
Quote dudaberhias 23-6-2020 12:04 PM
kenapa asal belut masuk ikut bontot je dekat china?
memang sana ada rawatan belut ke?

i know la ada yang fetish gitterwww.. tapi heran jugak takkan semua buat benda sama kan
Quote EncikAiskrim 23-6-2020 12:05 PM
Tak geli ke pegang belut, iolss geli
Quote buragazz 23-6-2020 12:07 PM
Aku pulak terasa adoiii.. bangang naw...
Quote Artemesiaa 23-6-2020 12:15 PM
Kesian petugas kesihatan nak kena hadap kes macam ni benda dah jadi bangkai pasti amat busuk baunya
Quote mdhelmi 23-6-2020 12:15 PM
dia nk suruh belut tu makan nestum coklat dlm punggung tu kot
last2 belut tu sendiri masuk sampai hbs
Quote slavehunter 23-6-2020 12:19 PM
dudaberhias replied at 23-6-2020 12:04 PM
kenapa asal belut masuk ikut bontot je dekat china?
memang sana ada rawatan belut ke?


Belut, batang pipe,batang mop.....semua bagi alasan terjatuh terduduk.
. Ok.....
Quote nefnefnef 23-6-2020 12:20 PM
Macam baru je baca kat forum ada yang masukkan ikan dalam tootttt {:question
Quote lasagnaklcc 23-6-2020 12:31 PM
Ingatkan masuk sikit, rupanya masuk terus. Euwww
Quote Xim 23-6-2020 12:33 PM
Hahahahaa so ewwww
Quote sarah82 23-6-2020 12:43 PM
Enema ada awat la buat payah guna belut.
Quote diss69 23-6-2020 12:48 PM
Xprnh tau pulak belud boleh hilangkan sembelit..
Quote RatuDunia94 23-6-2020 12:49 PM
Apa syialllll
Quote padris 23-6-2020 12:49 PM
Teruknya fetish...  
Quote Kurex 23-6-2020 12:58 PM
Asal masukkan benda dalam bontot, mesti dari leluhur ni..
Quote Ratutulip 23-6-2020 01:05 PM
sampai belut pun nk dimasukkan dlm tu aduyaii, nasip belut tu tk naik samp atas dada idak dia yg mninggal
Quote addved 23-6-2020 01:07 PM
Like seriously? You think everyone was born yesterday?
Quote per706 23-6-2020 01:10 PM
Segala mende nk disumbat ke jubo tu ♀
Quote zuuu 23-6-2020 01:16 PM
Kesian betul aq...pada belut tu...

Lihat semua komen(45)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.077997 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top