CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Macam Model! Ini Ke Pavithra Lepas Disolek?

22-6-2020 12:41 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13859| Komen: 95

Description: Wah, terpegun melihat perubahan wajah YouTuber popular, S. Pavithra selepas mendapat sentuhan jurusolek terkenal Razzi Musa.
Wah, terpegun melihat perubahan wajah YouTuber popular, S. Pavithra selepas mendapat sentuhan jurusolek terkenal Razzi Musa.


Kredit foto: IG Razzi 


Penampilan terbaru Pavithra, 28, itu dikongsi menerusi Instagram Razzi dengan kapsyen 'Beautiful Soul' itu mendapat hampir 20,000 tanda suka.





Malah, penata gaya Pavithra dalam sesi forografi itu, @holyblackrapunzel turut memuji dia ada bakat menjadi seorang model.

Pasangan Sugu Pavithra sebelum ini menjadi trending berikutan peribadi mereka yang menambat hati rakyat Malaysia.




Namun, nama mereka terpalit kontroversi selepas didakwa meminta bayaran RM10,000 untuk sebuah program masakan selama satu jam.

Namun, isu itu sudah dijelaskan pengacara Anim Ezati yang mendakwa ia berlaku akibat salah faham dan kekeliruan dari pihak pasangan terbabit. - CARI


2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 234126 22-6-2020 12:42 PM
Cantik juga ye. Mcm jaclyn victor sikit2 aura dia.
Quote Donutfilling 22-6-2020 12:45 PM
Peh... cun gak ni
Dah la pandai masak
Jeles bley?{:cryrun
Quote meow_tompok 22-6-2020 12:48 PM
untungnya mata dia cantik
Quote sarah82 22-6-2020 12:49 PM
Aku suka gambar dia yg baju hitam.. Cantik sungguh.
Quote Donutfilling 22-6-2020 12:56 PM
234126: Cantik juga ye. Mcm jaclyn victor sikit2 aura dia.


She in benard yach!
Huntong lerrr
Quote Rogue98 22-6-2020 12:57 PM
Cantik tapi harap diaorang ni remain authentic n humble.... x payah lah model n photoshoot semua ni.
Quote little_sis 22-6-2020 01:02 PM
biasa tp mata cantik la...
Quote ZueAH 22-6-2020 01:14 PM
Best kan masak simple2..ayam ikan sardin buat family makan pun boleh jadi popular..
Quote Artemesiaa 22-6-2020 01:14 PM
Tak dinafikan dia ada tulang muka yang baik bila diberikan sedikit solekan pasti menarik
Quote belilies 22-6-2020 01:23 PM
Gigit jari le anim ezari {:give
Quote cmf_premierleag 22-6-2020 01:23 PM
sis hampir tak kenal td
lps tgk 2 kalo then baru dpt tgk mmg iras pavi (aku baru tau sugu tu hasben, pavi tu isteri)
Quote KIM.K 22-6-2020 01:32 PM
Wow..kalau dapat professional MUA ngan sylist estet pun boleh nampak cam hollywood eh
Quote KIM.K 22-6-2020 01:34 PM
Artemesiaa replied at 22-6-2020 01:14 PM
Tak dinafikan dia ada tulang muka yang baik bila diberikan sedikit solekan pasti menarik

Boleh jual baju pavi ni
Quote zawara 22-6-2020 01:35 PM
Makan hati ler jiran indon dia dulu...
Quote dubuk 22-6-2020 01:41 PM
mak aii lawanya macam klasik dan masa depan pun ya
Quote mialunar 22-6-2020 01:42 PM
X makeup pun memang lawa
Quote sarahmirza 22-6-2020 01:43 PM
zawara replied at 22-6-2020 01:35 PM
Makan hati ler jiran indon dia dulu...

Indon kena sedar diri la bukan duk negara sendiri...

Perempuan ni nak bezakan cantik dan tidak, hampir mustahil... Sebab kebiasaannya yang kata diri dia cantik tu sebenarnya sebab solekan, bukan dia cantik pun..
Tengok Pavi ni dah boleh faham kan...
Quote dubuk 22-6-2020 01:43 PM
tengok kening pavitra tak cukur.. ini lah perempuan solehah
Quote GigaMom 22-6-2020 01:45 PM
Kat db
Masing2 harap pavi kekal setia dgn sugu

Lihat semua komen(95)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.088188 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top