CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dulu Ramai Kata Dia Akan Kikis Duit Aku Sampai Tinggal Spender" - Mawi

22-6-2020 08:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 72026| Komen: 743

Description: Seronoknya Mawi menerima hadiah kejutan sebuah kamera jenama Canon lengkap dengan aksesorinya sempena Hari Bapa daripada isteri tercinta.
Seronoknya Mawi menerima hadiah kejutan sebuah kamera jenama Canon lengkap dengan aksesorinya sempena Hari Bapa daripada isteri tercinta.


Kredit foto: IG Mawi


Kata juara Akademi Fantasia 3 (AF3) itu, dia tidak berniat menunjuk-nunjuk, sebaliknya mahu menghargai pengorbanan Ekin sepanjang 12 tahun mereka mendirikan rumah tangga.

Selain itu, Asmawi Ani, 39, juga menepis dakwaan orang ramai yang sebelum ini menuduh kononnya Ekin 'kaki kikis'.

"Dulu ramai yang kata dia akan kikis duit aku sampai aku tinggal spender. Tapi, berlaku sebaliknya. Aku yang kikis duit dia," tulisnya berseloroh.



Dalam masa sama, Mawi juga memaklumkan bahawa isterinya seorang wanita yang jarang meminta-minta, sebaliknya pandai mencari duit sendiri.

"Dia tak pernah pun nak paksa aku, minta duit setiap bulan, malah dia sendiri pandai cari duit. Dia tak mengharapkan aku sepenuhnya.

"Alhamdulillah. Semoga dia terus berjaya & dan diberkati Tuhan," ujarnya. 



Menurut mStar, Ekin sebelum ini pernah dilabel sebagai ‘kaki kikis’ dan ‘kaki bomoh’ selepas berkahwin dengan Mawi yang pernah menerima julukan 'jutawan segera'.  - CARI
3

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samshik 22-6-2020 08:58 PM
Next!!!! Yer wiwie... Kami cuba bersyukur sebab ko bukan ngan ina bunga sejambak.. Till jannah deh
Quote sharlenetexas 22-6-2020 09:01 PM
Ekin otak bisnes.
Quote LautBiru52 22-6-2020 09:02 PM
gais tikus gais. gaisss {:smile
Quote red_velvet 22-6-2020 09:02 PM
"DIA tak pernah pun nak push2 aku mintak duit tiap2 bulan...Malah DIA sendiri pandai cari duit DIA sendiri.DIA tak mengharap aku sepenuhnya"

Besar perkatan DIA tu.. stuju ke  yenna bunga ke
Quote prettyuglybabe 22-6-2020 09:04 PM
kesetiaan bini diuji bila laki jatuh tersungkur
Quote Piramida 22-6-2020 09:07 PM
Nasib ada ekin yg pandai berniaga... harap kan mawie ephmm bagi modal je lah awal2 dulu.. ok lah tu
Quote pearl.silver 22-6-2020 09:10 PM
Haritu ada bdk kt fb tunjuk boba ekin jual bentuk angry bird. Overpriced.
Quote KIM.K 22-6-2020 09:11 PM
Piramida replied at 22-6-2020 09:07 PM
Nasib ada ekin yg pandai berniaga... harap kan mawie ephmm bagi modal je lah awal2 dulu.. ok lah tu

Ekin meniaga apa
Quote vee_zara 22-6-2020 09:11 PM
Makan hati yenna bunge baca. Laki dia sohai tu rupenye dah aktif balik di fb ye. Bil nak mmpus sohai oi
Quote cmf_premierleag 22-6-2020 09:11 PM
sementara itu aimy sedang menghirup kuah laksa kegemarannya sambil mencebik2 mulut baca news psl mawi ni
Quote vee_zara 22-6-2020 09:15 PM
cmf_premierleag: sementara itu aimy sedang menghirup kuah laksa kegemarannya sambil mencebik2 mulut baca news psl mawi ni

Sohai hanya mampu ulang tayang gambar durian yg dibeli beberapa tahun sudah. Nak guna modal gambar durian yg dah jadi taik sampai bile hoii sohai
Quote misuke 22-6-2020 09:15 PM
dari AF x penah minat dia... sori.. next
Quote Adelisa 22-6-2020 09:25 PM
aku phm ko hargai bini ko asmawi oii tp xperlu ko bt repeatition ayt gaissss tu annoying tauuu
Quote sfrnna 22-6-2020 09:29 PM
Lol dulu kemain org kesian kat Ina and kecam ekin ni. Bahagia je skrg diorg ni.
Quote belilies 22-6-2020 09:30 PM
Menangis air mata darah ina munge. Sheols dapat hampas cam sohai je.
Quote Nham22 22-6-2020 09:31 PM
cmf_premierleag replied at 22-6-2020 09:11 PM
sementara itu aimy sedang menghirup kuah laksa kegemarannya sambil mencebik2 mulut baca news psl maw ...

Hahahahaha... Hirop2 kuah laksa dgn muka bangga depan live fb pastu bangga giler die masak n makan laksa sungguhpon hari2 makan pon xpa... Bangga sungguh dgn pencapaian die nan satu iteww... Hahaha
Quote manehnya 22-6-2020 09:37 PM
Motip? Nak up diri yg sendhu ke bang
Quote che-cikL 22-6-2020 09:39 PM
Diorang tak de nak orchestrate sweet2 muit.. Ekin bagi gitu je, senang aja..  I like that..
Quote saladin780 22-6-2020 09:42 PM
honestly..aku dulu pun tak sangka ekin camnih..mmg la dia jodoh terbaik utk si mawi nih..haha

Lihat semua komen(743)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.084541 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top