CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Come To Daddy' - Kinah Kongsi Lagi Gambar Seksi Sampai Undang Komen Lucah

22-6-2020 06:20 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 35393| Komen: 144

Description: Sering kali penampilannya menerima kritikan negatif daripada orang ramai, terbaru Sharifah Sakinah sekali lagi mencuri tumpuan apabila memuat naik gambar dengan menayangkan bahagian punggungnya.
Sering kali penampilannya menerima kritikan negatif daripada orang ramai, terbaru Sharifah Sakinah sekali lagi mencuri tumpuan apabila memuat naik gambar dengan menayangkan bahagian punggungnya.  




Berikutan itu, ruangan komen di Instagramnya dibajiri komen negatif daripada netizen. Malah, tidak kurang juga yang meninggalkan komen nakal.



Lagi ditegur, lagi dibuatnya. Tidak cukup dengan itu, Sharifah Sakinah muat naik pula gambar lebih menggoda.




Dia kemudian muat naik satu lagi gambar seolah-olah menyindir orang ramai yang mengecam penampilan seksinya sebelum ini.


Foto: OG Sakinah

Tapi, Kinah peduli apa, kan? -  CARI
2

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikpisang 22-6-2020 06:23 PM
Biar je la dia. Dia ni acah2 cool tak peduli kata netizen je tp sebenarnya she loves the attention
Quote virgo19 22-6-2020 06:24 PM
Adoi.. kecik pun tayang, buat malu je
Quote JohnnyLever 22-6-2020 06:29 PM
biasalah sudah ada anak

kurus kering pun boleh ada isi juga

kau sekolah tak?

dasar artis sangkak

sampah masyarakat

see my level
Quote anggeriklatifah 22-6-2020 06:31 PM
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
Dia prrnah bagitahu Kat rumah dia Tak pernah masak Dan takkan masak selamanya..Dan katanya lakinya pun Tak kisah..yela Tak kisah sebb time tu Bru kahwin anak pun takde lagi.
Sebb katanya tak nak dapur kotor..Dan suka yg instant makanan ready made..
Quote barfi 22-6-2020 06:33 PM
Biarlah dia. Dia tau je dosa pahala. Aurat segala tu. Cuma sekarang hati dia tak terbuka nak tutup aurat.

Mana tahu satu hari nanti dia terdetik untuk tutup aurat jugak macam si kila tu. Who knows kan?
Quote Tinot7 22-6-2020 06:40 PM
Acik.. if you don't have it, don't flaunt it.. bikin malu sendiri wooo...

[youtube]-7pE6TUtlpU[/youtube]
Quote matchstick 22-6-2020 06:43 PM
Yg penting hati suci kan sis..
Quote sakurazura 22-6-2020 06:45 PM
Kesiannya dia nasi lemak 20 sen pon nak tunjuk
Quote KIM.K 22-6-2020 06:54 PM
Kinah macam braless. Laki kawin lain ke kinah
Quote LembingDayanti 22-6-2020 06:59 PM
aku rasa laki kinah dah tak keje so takde duit so kinah jadi mcm ni la kut. ntah2 kinah ada account OnlyFans
Quote kembangbunga 22-6-2020 07:07 PM
Mcm sengaja je sheols ni. Suka hati la kinah.. kalo laki uols cari lain nanti, mohon jgn merempan. Entah2 laki dah puas tegur. Jgn heols diam2 & cari calon baru yg lebih senonoh udahle.
Quote babaicute88 22-6-2020 07:08 PM
anggeriklatifah replied at 22-6-2020 06:31 PM
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
...

Betul. Nampak macam ada masalah. Tapi tak tau nak luah kat sape n macam mana
Quote irvene 22-6-2020 07:13 PM
Tinot7 replied at 22-6-2020 06:40 PM
Acik.. if you don't have it, don't flaunt it.. bikin malu sendiri wooo...

video ni ada tak dia upload dlm ig dia uolss?
Quote SherryZass 22-6-2020 07:15 PM
Lagi di tegoo, lagi dia suka, lagi dia buat uolls. Sejenis attention seeker ker?
Quote bluebutter 22-6-2020 07:19 PM
Kk dia shira tu sure malu kt konti suria...tyzo pun mulut boleh tahan dikata dikata dikatanya perihal orang lain, shira selalu iya iya iya kan sambil ada le gelak gelak sikit ("ngata org lain"), I rasalah bila kinah buat cam ni..sure lah malu sikit.


Btw kinah ni nama desa rupa pun desa, gaya je agak urban, tpi tetap nmpk desa. Entahlah..try hard sgt..
Quote Tinot7 22-6-2020 07:20 PM
irvene replied at 22-6-2020 07:13 PM
video ni ada tak dia upload dlm ig dia uolss?

Tak tau. Iols cari kat youtube. Ig dia pun iols tak tau.
Quote Nenasketum 22-6-2020 07:22 PM
Kat luar, dia sangat biasa jerk. Orang lagi notice kakak dia yang sewel tu, Shirah. Tu pasai kena tarik attention kat soc med!
Quote bluebutter 22-6-2020 07:25 PM
anggeriklatifah replied at 22-6-2020 06:31 PM
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
...

Yup. Ada nonton rancangan tu. Mcm bongkak je. Kinah ckp dlm segmen tu dalam fridge dia just ada ais kosong je. Dia  tk nk masak. Dgr mcm org kaya kaya je lagak dia ni. Tpi shira kk dia msa konti pernah cerita pasal kesusahan hidup masa dorang kecik dulu.
Quote Skuau 22-6-2020 07:35 PM
Harapnya...semasa dia muat naik gambar tu dia dlm keadaan matang(21 taun ke atas),tidak khayal(mabuk arak,dadah,ketum,gam dll) dan juga waras(tidak dipengaruhi oleh sesapa).........

Lihat semua komen(144)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.083492 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top