CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rezeki Anak, Fattah Lega Fazura Tak Bersalah

20-6-2020 10:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 35205| Komen: 316

Description: Rezeki anak. Itu kata Fattah Amin apabila Fazura dibuktikan tidak bersalah bagi tuduhan melanggar kontrak bagi mempromosikan produk kecantikan.
Rezeki anak. Itu kata Fattah Amin apabila Fazura dibuktikan tidak bersalah bagi tuduhan melanggar kontrak bagi mempromosikan produk kecantikan.

Memetik Harian Metro, Fattah meluahkan rasa lega kerana sokongan dan menemani isterinya hampir tiga tahun turun naik mahkamah tidak sia-sia apabila dibuktikan tidak bersalah.



Kredit foto: Harian Metro

"Alhamdulillah, keputusan mahkamah memihak kepada kami. Syukur dan seperti yang diungkapkan oleh pihak media, mungkin ini rezeki anak kami.

"Saya faham perasaan Fazura apabila dia sentiasa mengadu berkenaan kes ini kerana dia rasa penat. Dan sekarang dalam keadaan dia mengandung pula. Itu pun dia mengadu sakit belakang apabila duduk terlalu lama," katanya.


Kredit foto: IG Fazura


Fattah juga meluahkan rasa bersyukur apabila ditanya perasaan bakal bergelar bapa.

"Mereka sentiasa menunggu dan berdoa agar kami dapat cahaya mata. Syukur, saya tak mengalami apa-apa alahan dan normal bagi seorang ibu mengandung ada keinginan nak makan macam-macam. Sikap manjanya pun lain macam. Disebabkan tiada aktiviti kerana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kami banyak dapat luangkan masa bersama," katanya. - CARI
2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meteorspeed 18-6-2020 04:59 PM
Eh iols tak faham mcm mana jadi tak sah
Quote BoongaKertas 18-6-2020 05:02 PM
meteorspeed replied at 18-6-2020 08:59 AM
Eh iols tak faham mcm mana jadi tak sah

ikut yg iols faham, kalau sesuatu produk atau benda item dalam agreement tu illegal, ia akan menjadikan keseluruhan agreement tu x sah. jadi cacat. gitu lah dulu iols baca masa zmn study contract law.
Quote Lengkong 18-6-2020 05:02 PM
Tahniah faz

Quote Boomibulat 18-6-2020 05:03 PM
meteorspeed replied at 18-6-2020 04:59 PM
Eh iols tak faham mcm mana jadi tak sah

Sbb ni kut..
Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk Mohd Firuz Jaffril membuat keputusan terbabit selepas mendapati kontrak perjanjian bersama syarikat Maydan Trading selaku plaintif terbatal selepas mendapati produk tersebut gagal mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Quote mrssultan 18-6-2020 05:05 PM
Yg tahu kes nie sila tampil. Haha

Black and white tak betul kut. Tak silap hari tue ada dalam perjanjian faz kena promote product tapi faz buat acu tak acu je tang promote tue. Tetiba tak lama pastue faz launch trudolly. Gitue
Quote ezacbee 18-6-2020 05:09 PM
Jadi duta je ratus ribu..  Pastu wat bodo..  
Quote PristineOne 18-6-2020 05:11 PM
Pajura menang kes sebab nasib baik atas dasar teknikal....asas dia kena saman tu betul, tak promote produk tu dan launch pulak sendiri punya produk. Pajura menang sebab, dalam masa yg sama produk sipenyaman tu rupanya timbang kilo punya produk, KKM pun tak ada. Atas dasar tu Hakim jatuh keputusan ..Pajura menang kes.

Quote Mina2215 18-6-2020 05:12 PM
Mcm tu la I dengar jgk. Di samping jadi duta produk tu, Faz lancar produk kesihatan/slimming sendiri. Tu yang kompeni xpuas hati lalu saman.

Last2 produk Maydan ni tak dilulus KKM yang membuatkan kontrak terbatal. Means Faz selamat. Tu yg I paham la setakat ni
Quote PristineOne 18-6-2020 05:13 PM
Kira macam ...nak promote apa...kalao produk ikut undang undang adalah produk haram....takda KKM.
Quote little_sis 18-6-2020 05:18 PM
rezeki dia menang kes ni..
Quote Boomibulat 18-6-2020 05:19 PM
lolipopbiru replied at 18-6-2020 05:16 PM
mana nak dgr interview dia dgn reporter ada ke?

[youtube]nimkdXJ_ZVQ[/youtube]
Quote F685 18-6-2020 05:21 PM
  1. "Saya sebenarya tak sedar langsung yang produk ini tak sah. Begitu juga dengan kontraknya yang juga tak sah," katanya
Copy the Code


Boleh plk jawab mcm ni ?

Kau & management tak check dulu ke ?

Ya lah asalkan dapat duit apa nak kisah kan Artis oo artis
Quote apedehal 18-6-2020 05:24 PM
BoongaKertas replied at 18-6-2020 05:02 PM
ikut yg iols faham, kalau sesuatu produk atau benda item dalam agreement tu illegal, ia akan menja ...

Ada tgk interview faz..kalau xsalah pendengaran ada sebut haram...haram apo lah agaknya
Quote apedehal 18-6-2020 05:24 PM
mrssultan replied at 18-6-2020 05:05 PM
Yg tahu kes nie sila tampil. Haha

Black and white tak betul kut. Tak silap hari tue ada dalam per ...

Ni dasha sultan kah?muahhaha
Quote apedehal 18-6-2020 05:27 PM
PristineOne replied at 18-6-2020 05:13 PM
Kira macam ...nak promote apa...kalao produk ikut undang undang adalah produk haram....takda KKM.

Nasib baik pajura bolayan nk promo produk ni..kalau x smpai bang jamil mampos pun haters buat bahan nk kutuk..harap produk sheol pun lulus kkm lah ye
Quote gadget 18-6-2020 05:29 PM
meteorspeed replied at 18-6-2020 04:59 PM
Eh iols tak faham mcm mana jadi tak sah

aku rasa, base on kes ni, fazura mmg langgar kontrak, tp nasib dia baik sbb produk tu takde KKM, so automatically dia menang/bebas tuduhan...kalau kata produk ni ada KKM,dah tentu dia kalah kes ni sbb langgar kontrak..

so moral of story, jangan langgar kontrak sbb anda akan disaman dan kalah kes..
Quote prettyuglybabe 18-6-2020 05:36 PM
kantoi terus produk tu takde kkm..
produk timbang kilo ke?
Quote edoraixora 18-6-2020 05:47 PM

lawonya faz.....seri ibu mengandung
Quote mrssultan 18-6-2020 05:48 PM
apedehal replied at 18-6-2020 05:24 PM
Ni dasha sultan kah?muahhaha

Tak ehhhhh. Kalau I dasha motif letak nickname orang boleh teka.

Lihat semua komen(316)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:00 AM GMT+8 , Processed in 0.076874 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top