CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Moga Ini Berita Baik Buat Anda" - Amyza Sedia Terima Dokumen Dari Peguam Anju

26-6-2020 11:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8587| Komen: 41

Description: Pelakon Amyza Aznan yang sebelum ini berdiam diri dan gagal memasukkan kehadiran di mahkamah sejak saman difailkan Zarina Anjoulie kini bersedia memberi kenyataan.
Pelakon Amyza Aznan yang sebelum ini berdiam diri dan gagal memasukkan kehadiran di mahkamah sejak saman difailkan Zarina Anjoulie kini bersedia memberi kenyataan.


Kredit foto: IG Amyza/Anju


"Berdasarkan nasihat yang diterima dan informasi yang baru saya ketahui melalui sebaran media pada hari semalam (25 Jun), maka saya bersedia untuk menerima dokumen dari peguam yang mewakili Zarina Anjoulie iaitu Nurul Hafidzah.

"Saya mohon Nurul Hafidzah (peguam yang mewakili Zarina) hadir ke bangunan Astro di Bukit Jalil pada hari Isnin, 29 Jun 2020, pukul 4:00 petang untuk menyerahkan dokumen tersebut," kata Amyza kepada Gempak.


Kredit foto: IG Amyza


Zarina sebelum ini menghantar dua surat tuntutan terhadap Emelda Rosmila dan Amyza, menuntut pampasan sebanyak RM3 juta daripada Amyza dan RM1 juta daripada Emelda serta permohonan maaf daripada kedua-dua pihak.

Beberapa hari lalu, Emelda pula membuat tuntutan balas terhadap Zarina kerana menyiarkan fitnah terhadapnya. - CARI







2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kualibesi 26-6-2020 11:31 AM
padan gitu je laaa haaaa
Quote lasagna 26-6-2020 11:36 AM
so kalau kata lah kak myza, kalah adakah tuntutan tu btul sebyk gitu?
Quote Kurex 26-6-2020 11:53 AM
Amyza ni bergaya macam mana pun tetap desa jua
Quote cikatilia 26-6-2020 11:55 AM
mcm porcelain muka anju ni

ori nya kerak tebal
Quote crazybeach 26-6-2020 12:02 PM
so? bersedia terima dokumen jah. nak kalah saman ko dah bersedia ke belum? nak kena bayar 3 juta sampai ko tinggal spender renoma jah dah bersedia ke belum?
Quote husna_amal 26-6-2020 12:15 PM
kali masih tak hadir panggilan mahkamah memang kalah la.
Quote LindaCat 26-6-2020 12:36 PM
lasagna replied at 26-6-2020 11:36 AM
so kalau kata lah kak myza, kalah adakah tuntutan tu btul sebyk gitu?

itu tuntutan je..xsemestinya dpt byk itu
Quote jasmeen 26-6-2020 12:37 PM
patutnya tak yah la saman menyaman.industri kecik pastu mana nak dpat 3 juta tu kalau ko bukan neelofa kak?
Quote RatuDunia94 26-6-2020 01:14 PM
lasagna: so kalau kata lah kak myza, kalah adakah tuntutan tu btul sebyk gitu?


Hakim pon akan tgok juga pendapatan org yg kena saman jugak.. kalau retis sendu mcm amyza mmg x lah dpt 3 juta..
Quote bana999 26-6-2020 01:24 PM
husna_amal replied at 26-6-2020 12:15 PM
kali masih tak hadir panggilan mahkamah memang kalah la.

mcm kes fara mendoza ek???zarina xdtg mahkamah tup2 kalah....
Quote bana999 26-6-2020 01:27 PM
LindaCat replied at 26-6-2020 12:36 PM
itu tuntutan je..xsemestinya dpt byk itu

betul..hakim akan nilai dari semua sudut..chill

Quote bana999 26-6-2020 01:29 PM
crazybeach replied at 26-6-2020 12:02 PM
so? bersedia terima dokumen jah. nak kalah saman ko dah bersedia ke belum? nak kena bayar 3 juta sam ...

dia sape smpai mintak 3 juta????kau skolahhh x?

Quote lasagna 26-6-2020 01:53 PM
LindaCat replied at 26-6-2020 12:36 PM
itu tuntutan je..xsemestinya dpt byk itu

ohh btul gak kan.. cam tak relevan byk cenggitu.
Quote lasagna 26-6-2020 01:54 PM
RatuDunia94 replied at 26-6-2020 01:14 PM
Hakim pon akan tgok juga pendapatan org yg kena saman jugak.. kalau retis sendu mcm amyza mmg x  ...

logik logik.. sbb byk sgt kot dia nk saman. mcm mmm sendu lah.
Quote rayray28 26-6-2020 01:58 PM
Saje laa set tinggi dlu
Quote nafham 26-6-2020 01:59 PM
bana999: mcm kes fara mendoza ek???zarina xdtg mahkamah tup2 kalah....

{:stress

Berapa ringgit tina berdosa tu menang?
Quote mieymiey 26-6-2020 02:02 PM
Level $#%@*& kemain saman main juta-juta
Quote nafham 26-6-2020 02:02 PM
lasagna: so kalau kata lah kak myza, kalah adakah tuntutan tu btul sebyk gitu?


Idoklah. Mahkamah ada guide line dia jua. Kes level sekian2 berapa range price blh claim semua tu. Level juta2 ni andai dua tina tu fitnah tona dorg ni pastu tina sorg ni fefeling tertekan smp bunuj diri  then br lah blh tgk pd range juta2. Tp kalau hari2 duk goncang tek depan phone smp pomot produck2 sampah meleis, mmg payah lah nak kata hidup tertekan n nak juta2. Plg tinggi pun blh dpt ratus ribu je but likely puluh ribu dlm kes ni
Quote terpaling 26-6-2020 02:05 PM
crazybeach replied at 26-6-2020 04:02 AM
so? bersedia terima dokumen jah. nak kalah saman ko dah bersedia ke belum? nak kena bayar 3 juta sam ...

weh spender renoma !!!! hahahahahahah !!!

Lihat semua komen(41)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:31 PM GMT+8 , Processed in 4.320650 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top