CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tikam Doktor Sebab Gagal Rawat Mati Pucuk

27-6-2020 03:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6665| Komen: 54

Description: Seorang doktor di China ditikam berkali-kali oleh pesakit yang berang kerana masalah mati pucuk yang dialaminya gagal dirawat.
Seorang doktor di China ditikam berkali-kali oleh pesakit yang berang kerana masalah mati pucuk yang dialaminya gagal dirawat.

Memetik Shanghaiist, pada November tahun lalu, Yin, 55, pergi mendapatkan rawatan di sebuah hospital di Zhengzhou, wilayah Henan kerana mengalami masalah mati pucuk atau disfungsi erektil (ED).



Foto: Shanghaiist

Bagaimanapun, Yin bukan saja tidak puas hati apabila Dr Meng gagal merawatnya, malah dia menuduh doktor itu menyebabkan ED dialaminya menjadi semakin teruk.

Pada 22 Jun, Yin mencari Dr Meng di hospital berkenaan sebelum menikam mangsa dengan pisau sebanyak 12 kali sebelum dia ditahan.

Akibat serangan itu, mangsa perlu menjalani pembedahan akibat mengalami kecederaan parah, manakala suspek ditahan kerana melakukan cubaan membunuh. - CARI
5

Bagus
2

Marah
4

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • DayangKirana

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AnBulisia 27-6-2020 04:16 PM
dia tikam dengan apa
kan ke dia mati pucuk (tak baca artikel)
Quote sukacactus 27-6-2020 04:20 PM
Tikam bkn sebab gagal rawat tp sebab dia rasa doc tu buat keadaan dia makin teruk
Dah 55 dah pun bw2 la rehat
Tp kot ada bini muda, tu yg problem
Quote PristineOne 27-6-2020 04:46 PM
Tak payah rawat pun...kalao boleh tegang pun tak ada guna.. Keturunan Cina dah terbukti bangsa yg mempunyai kemaluan kecil atau micropenis.
Quote Supersirap 27-6-2020 05:20 PM
Kenapa sampai perlu bertikam, kan sudah timbul masalah lain? Benda boleh bincang baik2, jangan ikutkan nafsu yang membuak tu
Quote Dwdrum 27-6-2020 05:28 PM
Viagra pun tidak effective kah?...
Quote Xim 27-6-2020 05:32 PM
Bengap....mereput x yah berereksi la terus....
Quote bangcak 27-6-2020 05:35 PM
sukacactus replied at 27-6-2020 04:20 PM
Tikam bkn sebab gagal rawat tp sebab dia rasa doc tu buat keadaan dia makin teruk
Dah 55 dah pun bw ...

haloo...
blom 94 lg hokehh
Quote sukacactus 27-6-2020 05:49 PM
bangcak replied at 27-6-2020 05:35 PM
haloo...
blom 94 lg hokehh

Kalau yg 94 tu nafsu dah kelain
Barang dia naik ke x, bkn keutamaan
Quote Kurex 27-6-2020 06:18 PM
Dah agak dah dari leluhur mana.....
Quote R2D2 27-6-2020 06:33 PM
kalau dia dtg Malaysia, byk signboard iklan  jual adult toys
Quote Tinot7 27-6-2020 08:25 PM
bangcak replied at 27-6-2020 05:35 PM
haloo...
blom 94 lg hokehh

Amboi dikcak.. umo nak pencen tu la patut bykkan beribadah..
Quote slyfynx 27-6-2020 09:41 PM
PristineOne replied at 27-6-2020 04:46 PM
Tak payah rawat pun...kalao boleh tegang pun tak ada guna.. Keturunan Cina dah terbukti bangsa yg me ...

Seriously, jokes aside, d you really have to be that racist?

Quote PristineOne 27-6-2020 10:08 PM
slyfynx replied at 27-6-2020 09:41 PM
Seriously, jokes aside, d you really have to be that racist?

Yes...jokes aside. That true fact. Study conduct by John Hopkins...Sinai Medical Research Centre.... and on the light part FHM magazine UK and US edition do make a research and vote as well.

What else do you want?  Racist or not...its just a merely fact not myth...that the smallest penis belongs to Chinese man...or we can put it in medical terms - micropenis.
Quote slavehunter 27-6-2020 10:09 PM
Makan la Viagra.....exercise juga.
Quote PristineOne 27-6-2020 10:14 PM
slyfynx replied at 27-6-2020 09:41 PM
Seriously, jokes aside, d you really have to be that racist?

And plizzzz do some research 1st before simply throwing remarks that other people racist.

But i dont mind to guide you with this info....Please Google to confirm.

Do you know that the only country in this world where their hospital offered penis enlargement as cosmetic surgery is China?  Yea...its China....due to their guys need it to overcome the problem born with small penis or even worse micro penis.

Whereby other facilities in other country only treat the penis operation as medical treatment due to accident.
Quote slyfynx 27-6-2020 10:27 PM
PristineOne replied at 27-6-2020 10:14 PM
And plizzzz do some research 1st before simply throwing remarks that other people racist.

But i ...

Sayang, true facts does not mean that it is not racist to say it.
Bawah ni contoh sahaja ye. Please everyone, don't get offended. I am so sorry.
Kalau orang cakap Melayu ni bodoh sebab banyak sgt yang hisap dadah.
Kite yang melayu x suke dgr kan, eventhough fact die mmg melayu paling banyak.
Racist x bermaksud fitnah. Racist is showing or feeling discrimination or prejudice against people of other races, or believing that a particular race is superior to another.

Statistik aadk

Sorry kalau terasa. Not trying to put u down. Just rase x adil kalau kite cakap macam tu, and triggered bile orang kutuk kaum or negara kita sendiri.
Quote bangcak 27-6-2020 10:40 PM
Tinot7 replied at 27-6-2020 08:25 PM
Amboi dikcak.. umo nak pencen tu la patut bykkan beribadah..

mungkin pokcik tu syg bini.
tu pasal heol berusaha demi org tersayang.
uol suka bebeno pikir negatif
Quote Tinot7 27-6-2020 10:49 PM
bangcak replied at 27-6-2020 10:40 PM
mungkin pokcik tu syg bini.
tu pasal heol berusaha demi org tersayang.
uol suka bebeno pikir n ...

Sayang bini,
buat la keje rumah, masak, jaga anak, ngajar anak...

Dikcak kena la tau buat benda2 ni tau.. selain bg nafkah duit, mkn, pakai, umah.. bkn batin je tau..
Quote PristineOne 27-6-2020 11:21 PM
slyfynx replied at 27-6-2020 10:27 PM
Sayang, true facts does not mean that it is not racist to say it.
Bawah ni contoh sahaja ye. Plea ...

Itu dipanggil emo ...sis. Bila kita bercakap pasal fact....bitter pun kena terima.

Macam sis dah of topic kan dari cerita penis kecik ke cerita dadah, bangsa melayu kena terima la bahawa banyak anak muda melayu hisap dadah. Nak bitter pasal apa...dah memang fact.   Its nothing to do with racism...kalao dah memamg secara genetik keturunan memang penis kecik...bangsa Cina kena terima la.

Lihat semua komen(54)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 0.085278 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top