CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

26 Tahun Kurung Anak Sebab Takut 'Bahaya Dunia Luar'

25-6-2020 05:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6615| Komen: 40

Description: Wanita warga emas mengurung anak perempuannya selama 26 tahun kerana mahu 'melindunginya dari bahaya dunia luar'.
Wanita warga emas mengurung anak perempuannya selama 26 tahun kerana mahu 'melindunginya dari bahaya dunia luar'.

The Sun melaporkan, Nadezhda Bushueva kini berusia 42 tahun dikurung dalam sebuah bangsal buruk dan berkongsi makanan dan tempat tidur dengan kucing.



Nadezhda Bushueva

Difahamkan, mereka berdua tinggal di dalam bangsal berkenaan tanpa kemudahan elektrik, mahupun sumber air.

Menurut laporan, hanya selepas ibunya dimasukkan ke hospital, barulah Nadezhda meninggalkan rumahnya di Arefinsky, Rusia.

Tatyana mula mengurung Nadezhda sejak mangsa tamat persekolahan ketika berusia 16 tahun dan tidak membenarkannya menyambung pengajian atau mencari kerja.

Terlalu lama terkurung membuat mangsa terbiasa dengan situasinya hingga langsung tidak mencuba untuk melarikan diri.


Tatyana

Mereka juga hidup terasing dari penduduk setempat terutama selepas Tatyana bersara dan menolak semua bantuan kerajaan.

Situasi kehidupan mereka terbongkar selepas Nadezhda ke pejabat Datuk Bandar Vasily Tovarnov kerana ibunya jatuh sakit.

Dia mendedahkan bahawa mereka tinggal di dalam rumah yang dipenuhi tikus dan kucing, malah tidak membuang bangkainya jika haiwan berkenaan mati di dalam kediaman mereka.

Nadezhda juga mangakui tidak pernah mandi sejak 2006.


Kredit foto: The Sun/Central European News

"Hidup saya lebih buruk berbanding kucing. Saya seolah-olah tidak wujud bagaikan mayat hidup," katanya. - CARI
10

Bagus
9

Marah
8

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 25-6-2020 05:44 PM
Allah.. sedihnya kehidupan beliau {:cryrun
Quote ellejo 25-6-2020 05:54 PM
i cant imagine keadaan dia tiap kali datang bulan. dia tak mandi since 2006 kot
Quote Knowlee 25-6-2020 06:11 PM
Mak dia yg mental, anak jadi mangsa...
Quote Supersirap 25-6-2020 06:12 PM
Sudah tahun 2020 masih ada lagi penjaga yang berfikiran kolot
Quote Tinot7 25-6-2020 06:19 PM
Kesian.. mengingatkan iols kpd anak gajah di sarkas. Masa anak gajah masih baby, kaki diikat kepada bebola besi. Tak mampu melarikan diri. Bila besar, walopon mampu menggerakkan kaki dan melarikan diri, namun kepala telah disogokkan dgn prasaan tidak boleh nak larikan diri.
Nasib kakak ni sudah berubah tapi bagaimana dia nak tampung diri dia slps ini?
Quote matchstick 25-6-2020 06:24 PM
rambut dia..burung pun boleh buat sarang dalam tu
Quote dudaberhias 25-6-2020 06:24 PM
kesiannya... fikir balik kalau dia lari pun macam mana dia nak hidup di luar sana, makan minum macam mana kan? mesti sebabtu yang dia tak lari sampai la mak dia masuk hospital.
Quote airmineral 25-6-2020 06:39 PM
mcmn dia boleh rasa xnak memberontak dari kurungan sedangkan dia dikurung bermula pada usia remaja. ada kudrat dan mampu berfikir pulak tu{:freak
Quote jazaa100 25-6-2020 06:44 PM
Mcmana dorang mkn?....
Bangkai kucing tu dah tak de bau dah pd dorang....

Siannya....sia sia kan hidup yg singkat ni....
Quote Orix 25-6-2020 06:50 PM
Kesiannyaaa.... xtau nk ckap anak dia baik atau naif atau lurus tapi iols harap anak dia hidup bahagia lepas ni {:childlike
Quote sekngucing 25-6-2020 07:07 PM
sebelum buka thread ni.. otak aku terpikir.. russia kah? betul rupanya...
Quote ikanmasin 25-6-2020 07:18 PM
sedih dan kesian pl,nak ubah semua amik masa dia kene biasakan pl..mandi pun tak bertahun2..
Quote belilies 25-6-2020 08:00 PM
Ya tohannn dah matted mcm bulu kucen parsi yg neglected sbb lama xgrooming roper rambut
Quote Kurex 25-6-2020 08:29 PM
Adoiiiiiiiiii kenapakah
Quote Lavender85 25-6-2020 09:29 PM
Allahuakbar
Quote dua_chzy 25-6-2020 09:33 PM
jazaa100 replied at 25-6-2020 06:44 PM
Mcmana dorang mkn?....
Bangkai kucing tu dah tak de bau dah pd dorang....


Dah tak mandi dari 2006, mana la tak kebal bau bangkai kucing ngan tikus.
Quote nenekglamer 25-6-2020 09:33 PM
Taatnya dgn mak. Dikurung sampai tua. Kesian
Quote dua_chzy 25-6-2020 09:34 PM
sekngucing replied at 25-6-2020 07:07 PM
sebelum buka thread ni.. otak aku terpikir.. russia kah? betul rupanya...

Dah takdir Rusia ngan China ngan India ummahnya ganjil2 belaka. Syukur Indon tak dok sebelah menyebelah ngan meka. Jika tidak memang ai nak salahkan faktor geografi.
Quote kaoru44 25-6-2020 10:37 PM
Mcm movie barefoot...xfamous mana movie tu..tp psl llaki ni jmpa ppuan tu kat luar hopsital la..
Dlm umur 20..tp prngai mcm naif2  ikut llaki ni..nmpk mcm bdk2 prngak....
Then hjg2 baru tahu mak heroin tu ada mslh mental.. kurung ank dlm rumah mcm ni la..
Tp xla smpai xmandi..heroin tu pun bersih kemas..cuma xprnh bgaul dgn org lain..

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:05 PM GMT+8 , Processed in 0.082894 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top