CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dugaan Paling Berat Bila Kena Tinggal Tunang Buat Bisnes Sendiri" - Risteena

25-6-2020 11:20 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 22418| Komen: 198

Description: Risteena Munim akui hatinya terlalu berat mahu meninggalkan tunang, Isa Khan untuk meneruskan bisnes Lovit mereka berseorangan.


Risteena Munim akui hatinya terlalu berat mahu meninggalkan tunang, Isa Khan untuk meneruskan bisnes Lovit mereka berseorangan.

Bagaimanapun, digagahinya juga walaupun bimbang meninggalkan Isa bersendirian.

"Dugaan paling berat sepanjang bertunang ini apabila saya perlu shooting dan Isa kena buat bisnes sendiri. 


Kredit foto: IG Risteena

"Biasanya kami ke mana-mana bersama, makan bersama, jumpa orang bersama, buat bisnes bersama. 

"Saya tak pernah tinggalkan dia sorang diri. Tapi, saya yakin Isa mampu uruskan bisnes kami sendiri walaupun saya sibuk di tempat shooting," tambah Risteena," katanya kepada Gempak.




Difahamkan, perniagaan minuman kesihatan Lovit itu diusahakan pasangan berkenaan sejak tahun lalu dan kini berkembang maju. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (11 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Xim 25-6-2020 11:23 AM
Thread diorg lg....yauloh...udah2 lerrrr mntk hencapan
Quote Megikari 25-6-2020 11:29 AM
Camtu pun dah dikira dugaan paling berat???

Quote minahmanja 25-6-2020 11:31 AM
ya ampunnn.. dh kawin ke belum ni..
Quote Kurex 25-6-2020 11:33 AM
pelakon paling sangkak dibuka oleh reporter tersangkak...
lancau lu laaaaaaaaa

artis yang takde masa depan, muka tua sebelum usia, takde bakat dan takde gred langsung, tak pandai bergaya, bergaya macam acik2, memang sangkak dan takde sumbangan, pelakon murahan yg akan sendu dalam masa terdekat dan takkan wujud dalam industry ni, yg akan gemuk berkerak lepas dapat anak, pelakon yg lakonan tak beri kesan dalam sanubari penonton, tersangkak dan tak berbakat langsung walau sebesar zarah, yg asyik cerita pasal jantan sebab takde hasil, pelakon sendu yg naik sebab cerita pasal jantan sebab dibuka oleh reporter sangkak yg takde buah fikirn melainkan dibayar oleh artis sangkak, reporter hauk tersangkak yg mudah dibeli oleh artis sangkak termasuk sepolpolpol, yg cuma layak utk jadi reporter ari je sebab bakat tak kemana kalau nak cuba nasib dekat luar tu!!!!!!!
Quote friedfishsoup 25-6-2020 11:36 AM
Adoi pening kepala tengok thread2 wartawan CARI ni
Quote kakakspek 25-6-2020 11:38 AM
tolong la sape2 curah gam gajah ke diorg ni bg melekat selalu..
Quote sarah82 25-6-2020 11:40 AM
Cuba la wartawan share latest game kaaa.. Ni tentang depa ni lagi.
Quote tuberoses 25-6-2020 11:45 AM
"Dugaan paling berat sepanjang bertunang ini apabila saya perlu shooting dan Isa kena buat bisnes sendiri.


berjauhan dr tunang dugaan berat  harkkkk ptuihh....
Quote wafeloren 25-6-2020 11:50 AM
Boleh x someone ajarcemana nk report thread ni. Menyampahnya cerita tibaiunta ni.
Quote puanbintang 25-6-2020 11:52 AM
puiiiiiii...getik tau tak! belum nikah lagi pun...
Quote terpaling 25-6-2020 11:52 AM
ya aulowwwwww berat gilaaaa dugaan ko dikkkkkkk.:
Quote friedfishsoup 25-6-2020 11:54 AM
wafeloren replied at 25-6-2020 11:50 AM
Boleh x someone ajarcemana nk report thread ni. Menyampahnya cerita tibaiunta ni.

Report pun kita tak boleh buat apa2
Quote awenda507 25-6-2020 12:12 PM
Ini pn jd cite ke?
Quote Boomibulat 25-6-2020 12:14 PM
Sedihnya kisah diorang..mengalir airmata..kisah frontliners yg berjauhan dgn family masing2 selama berbulan2 masih tidak mampu utk diri ini mengalirkan airmata..
Quote Mina2215 25-6-2020 12:21 PM
Tak habis2 lagi kisah dua ketul ni
Quote kikuri 25-6-2020 12:26 PM
berat betoi dugaan tu... sedih sisthur... mohon bertabah dan menerima lebih banyak dugaan demi dugaan...
Quote red_velvet 25-6-2020 12:29 PM
Baru dugaan berjauhan sebab kena hooting da rasa berat. Kalau unang ko kna sailang ntah macam mana reaction ko. Silap2 masuk kubur n timbus sendiri agaknye
Quote Tinot7 25-6-2020 12:31 PM
Kenapa iols rasa minuman kesihatan dia tak memberikan apa2 impak kpd badan dia?
Quote husna_amal 25-6-2020 12:34 PM
Pasangan yang macam belangkas, cara diorang ni mengalahkan orang yang pertama kali bercinta.

Lihat semua komen(198)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:53 PM GMT+8 , Processed in 0.087879 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top