CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Menghitung Detik, Ini Gambar Sekitar Pre-Wedding Rody Kristal Dan Niena Azman

27-4-2018 12:33 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 9249| Komen: 28|Original author: Oleh: Ain

Description: Pasangan gitaris kumpulan rock Kristal, Rody dan buah hatinya, Niena Azman yang sedang menghitung detik mereka diijabkabulkan hari ini sempat menjalani sesi fotografi pra perkahwinan mereka di Genting ...
Pasangan gitaris kumpulan rock Kristal, Rody dan buah hatinya, Niena Azman yang sedang menghitung detik mereka diijabkabulkan hari ini sempat menjalani sesi fotografi pra perkahwinan mereka di Genting Highlands.

Yalah, kebanyakan pasangan yang mahu berkahwin pasti mahu merakam momen indah sebelum bergelar suami isteri, bukan?

Seperti diketahui ramai, bakal permaisuri hati Rody ini atau nama sebenarnya Nur Izwani Azman merupakan penjaga gol skuad futsal wanita kebangsaan.

Pasangan ini memang sempoi kerana Niena dilamar Rody hanya menerusi laman Instagram!






Jom lihat beberapa gambar di sekitar pre-wedding mereka yang dikongsikan menerusi Facebook Lvp.co ini!








Foto: FB LVP

Sementara itu, Rody, semalam sempat berkongsi sebuah video Niena sedang berinai menerusi laman IGnya, sekali gus membuat ruangan komennya dibanjiri ucapan tahniah.







Semoga segala urusan mereka dipermudahkan dan kekal bahagia bersama. - CARI
3

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
10

Sedih
8

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ItisDD 27-4-2018 01:02 PM
Tahniah



Quote shernazz 27-4-2018 01:14 PM
Tahniah
Slalu nmpk rody kat ioi city mall
Senyum sorang sorang sambil naik eskalator
Maybe teringat pujaan hati
Quote kodoksilver 27-4-2018 01:35 PM
tahniah la ye, semoga kekal ke jannah
Quote kiah_mai_pulak 27-4-2018 01:38 PM
Dh gomuk dh rody... apa2 pun tahniohhh lerrr
Quote myakayina 27-4-2018 01:44 PM
jadian jgk le dorg ni..baguslah..semoga berkekalan..
Quote grizz 27-4-2018 02:07 PM
tahniah2..
Quote BookerT 27-4-2018 02:18 PM
pasangan mak hayam tareti tutup aurat...dalam neraka terbakar la lutut kau sambil berjalan guna lutut nyah...harap malam pertama ke kesupuluh mak hayam ni didendang lagu di bawah ini ye nyah...

[youtube]ZR08QOThStc[/youtube]
Quote jalfa 27-4-2018 02:21 PM
Serabai pantin lelaki...
Quote chicozinn 27-4-2018 02:24 PM
tahniah rody..meollss kenal si niena azman ni pn sbab meollss layan cite temasya sukan ke laut time berpantang  tahun lpas..
Quote crazypink 27-4-2018 02:51 PM
Tahniah semoga bahagia till Jannah
Quote cmf_premierleag 27-4-2018 03:06 PM
rody ni dr heshe kecik smpi dah besar pun, aku tetapppp rasa dia ni masih budak kecik anak didik si sawie tuh
Quote cmf_premierleag 27-4-2018 03:07 PM
dlm pelem apatah, ada kump.kristal ni belakon dgn sawie
ada scene yg aku tak bleh lupa, si sawie tu cakap 'ABANG TAK SUKA KORANG SUME JD ARTIS MAJALAH'
mohtep akak bleh ingat lg dialog nih
Quote Lavender_Violet 27-4-2018 03:12 PM
Haihhh....dua2 serabai couple ni
Org buat gambar pre -wed diorang pun nak buat jugak
Tapi result....sedeyyyyy
Quote aqissa 27-4-2018 09:46 PM
Tahniah kepada anda berdua.....
Quote Konahhh 27-4-2018 09:55 PM
Tahniah both! Tapi konah terfocus kat jari niena tu mak ai panjang2 hehehe tengokla orangnya tinggi.
Quote xtahumenahu 27-4-2018 10:46 PM
Xtau laa org lain..tp aku suke jek pre wed yg sempoi...sorg rocker...sorg ahli sukan...sweet gak...nway...tahniah...semoga berbahagia selalu
Quote mandak20 27-4-2018 10:56 PM
Niena macam iras2 elyana dalam gambar prewed tu. Walaupun I tak suka rody selfish ni, tapi every wedded couple deserves all the happiness in the world. Selamat pengantin baru.
Quote wickedwisdom 27-4-2018 11:00 PM
Cantek dan padan dua2
Quote sfinaria 27-4-2018 11:36 PM
cmf_premierleag replied at 27-4-2018 03:07 PM
dlm pelem apatah, ada kump.kristal ni belakon dgn sawie
ada scene yg aku tak bleh lupa, si sawie tu ...

Pilem Getaran kak

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:06 PM GMT+8 , Processed in 0.201880 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top