CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lepas Bunuh, Lelaki Selamba Jalan Sambil Bawa Kepala Isteri

27-4-2018 12:53 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5707| Komen: 25

Description: Seorang lelaki selamba berjalan keluar dari rumahnya sambil memegang kepala isterinya yang dibunuh sebelum itu.
Seorang lelaki selamba berjalan keluar dari rumahnya sambil memegang kepala isterinya yang dibunuh sebelum itu.

Daily Mail melaporkan, Zhang, 31 dari China membunuh wanita berkenaan selepas berlaku pergaduhan antara mereka.


Badan isterinya ditinggalkan di dalam rumah, sementara kepalanya pula dibuang di dalam tong sampah.

Foto: Daily Mail
Dia kemudiannya menyerah diri di balai polis.

Menurut sumber lagi, beberapa jirannya telah bertembung dengan Zhang di jalan dan melihat lelaki berkenaan berjalan dengan badannya berlumuran darah.

“Darah memenuhi baju dan kasutnya,” kata jirannya yang dikenali sebagai Wang.


Foto: Daily Mail
Kepala mangsa ditemui oleh pemungut sampah sebelum dia bertindak melaporkannya kepada polis.

Zahang dan isteri berasal dari Heibei dan menetap di Kampung Kangle, di mana kawasan tersebut dipenuhi dengan penduduk yang bekerja kilang. -CARI
5

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
6

Sedih
8

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 27-4-2018 01:09 PM
Kalau aku nampak..aku pon berlari x cukup tanah..hahaha
Quote moonbug 27-4-2018 01:11 PM
Gila. Teringat kes lelaki penggal kepala bapak lps tu bwk naik bas sampai Shah Alam dulu-dulu
Quote siputsedut 27-4-2018 01:33 PM
moonbug: Gila. Teringat kes lelaki penggal kepala bapak lps tu bwk naik bas sampai Shah Alam dulu-dulu

Aah sis...heols bwk kepala arwah baoak dr gemencheh ke shah alam gituh..tanam2 kepala..then heols kene tangkap kt area masjid jamek gitu rasanya..skizo kan heols
Quote myakayina 27-4-2018 01:42 PM
masa dia penggal kepala bini dia tu apa perasaan dia ek? klu aku nampak dia berjalan bawak kepala tu pun mau aku pitam kat situ gak..
Quote aqissa 27-4-2018 02:21 PM
Xtream sangat kecelaruan fikiran dia ni....
Quote jazaa100 27-4-2018 03:21 PM
moonbug replied at 27-4-2018 01:11 PM
Gila. Teringat kes lelaki penggal kepala bapak lps tu bwk naik bas sampai Shah Alam dulu-dulu

Sedara sapa kah itu?......

Dia bunuh adik dia jugak kan....
rasanya 3 org yg meninggal....
Tapi ayah, dia amik kepala, tanam kat klang.....

Quote jazaa100 27-4-2018 03:22 PM
Tension hidup.....

sbb tu dah tak de perasaan....
Quote supernaturalee 27-4-2018 03:25 PM
jazaa100 replied at 27-4-2018 03:21 PM
Sedara sapa kah itu?......

Dia bunuh adik dia jugak kan....

kes tu..huhuh
sgt dahsyat ye





Quote M.Rose 27-4-2018 03:26 PM
Ini btul mafia. Ngeri
Quote minguk 27-4-2018 05:12 PM
bini dia suka membebel ni..
Quote sofiazara 27-4-2018 05:18 PM
jazaa100 replied at 27-4-2018 03:21 PM
Sedara sapa kah itu?......

Dia bunuh adik dia jugak kan....

sedara sheol kan, the one and only the beautiful lady
Quote jazaa100 27-4-2018 06:09 PM
sofiazara replied at 27-4-2018 05:18 PM
sedara sheol kan, the one and only the beautiful lady

Newspaper dah print front page.....

Tgah mlm dpt arahan suruh padam....kelam kabut semua....nasib baik tak sempat edar lg....
Quote zennaya 27-4-2018 07:13 PM
sofiazara replied at 27-4-2018 05:18 PM
sedara sheol kan, the one and only the beautiful lady

Dia ensem kan,mental pulak
Quote nooriesz 28-4-2018 03:24 PM
moonbug replied at 27-4-2018 01:11 PM
Gila. Teringat kes lelaki penggal kepala bapak lps tu bwk naik bas sampai Shah Alam dulu-dulu

siap tetak lagi atok dgn neneknyeee.. ngeriiii.. cmne perasaan adiknye yg jd saksi pertama nmpk semua tuu.. xleh bygkn
Quote tobby 28-4-2018 03:47 PM
bila dah marah begitulah.  klu tak takkan la mahader gamak racun anwar dgn arsenik & cuba suntik anwar dgn kuman HIV utk membunuhnya .  bukan aku yg kata tapi press conference keluarga anwar sendiri kpd wartawan masa tu
Quote samasam90 28-4-2018 03:51 PM
sofiazara replied at 27-4-2018 09:18 AM
sedara sheol kan, the one and only the beautiful lady

siapa? kak ros d'academy asia yg bekap geng vs ada nampak mummy senyum ke perumpamaan nyah?
Quote CiliPadiSedap 28-4-2018 04:50 PM
tobby replied at 28-4-2018 03:47 PM
bila dah marah begitulah.  klu tak takkan la mahader gamak racun anwar dgn arsenik & cuba suntik anw ...

thread pasal china, tetiba lari topik pasal politik. itulah level tobby   hati penuh hasak dengki dan dedak
Quote tobby 28-4-2018 05:02 PM
CiliPadiSedap replied at 28-4-2018 04:50 PM
thread pasal china, tetiba lari topik pasal politik. itulah level tobby   hati penuh h ...

aku bagi perumpamaan jer.  bila dah marah racun arsenik pun dia sanggup tarok dlm makanan musuh
Quote sofiazara 28-4-2018 06:02 PM
samasam90 replied at 28-4-2018 03:51 PM
siapa? kak ros d'academy asia yg bekap geng vs ada nampak mummy senyum ke perumpamaan nyah?

lady yg terutama, kat tanah melayu ni la chuols. sapo lai

tu kan sedara sheols..yg bwk kepala bapak sampai kl tu

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:31 PM GMT+8 , Processed in 0.266557 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top