CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kami Okay Je,"-Nazim Othman Tak Mahu Lagi Tayang Kisah Rumah Tangga

27-4-2018 11:47 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12997| Komen: 68|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nazim Othman dah tak mahu lagi tayang kisah rumah tangganya kepada umum lagi.
Nazim Othman dah tak mahu lagi tayang kisah rumah tangganya kepada umum lagi.

Pelakon ini mengambil keputusan tidak mahu kongsi sebarang perkembangan hidupnya bersama isteri, aktres Bella Dally.

Namun jangan salah sangka, rumah tangga Nazim atau nama sebenarnya Nushrul Alif Othman, 34, dalam keadaan baik-baik sahaja.



“Dari segi kehidupan peribadi saya stabil, maknanya tiada kekusutan yang berlaku, tenang-tenang sahaja, selagi boleh senyum saya OKlah.

“Saya tidak biasa bercakap hal peribadi, kalau ada perkembangan lain saya akan beritahu,” katanya kepada mStar Online.




Kalau perasan Nazim dan isteri sekarang memang jarang sekali memuat naik gambar bersama isteri di media sosial.

“Bukan gambar dia sahaja, gambar peribadi saya pun sudah jarang kongsikan kerana biarlah menjadi eksklusif saya sahaja.

“Saya juga sudah belajar daripada pengalaman sebelum ini iaitu terlalu terdedah di media sosial yang akhirnya memberi kesan buruk kepada kami."





Okay juga Nazim buat begini, tak adalah macam sesetengah artis tu. Cerita dalam kelambu pun semua nak dijaja. Tak begitu? -CARI
20

Bagus
16

Marah
27

Terkejut
32

Sedih
25

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (128 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 27-4-2018 12:00 PM
Geli iols tengok heshe pakai suit dedah dada macamtu
Quote Orix 27-4-2018 12:04 PM
Heols ni kalo perangai jantan harussss ramai perempuan merembesssss
Quote kiah_mai_pulak 27-4-2018 12:05 PM
Muka heshe veryyyyyy the ponen... 5km pun dh boleh nmpk aura ponen tu
Quote Shinichikudo 27-4-2018 12:06 PM
Bella dally ni lawo sungguh..pakai apa pun cantik terletak je
Quote onexox97 27-4-2018 12:27 PM
kalau dari awal mcm ni baru la org x suspicious
Quote Themilo 27-4-2018 12:29 PM
cantiknya bella..  
Quote armin 27-4-2018 12:32 PM
He looks so gay
Quote grizz 27-4-2018 12:44 PM
aku xleh hadam muke kekonun korea..eeuuwww sgt..
Quote rosannazmia 27-4-2018 12:48 PM
Bella cantik.. Nazim symmetry muka heols very the i like
Quote bambimbom 27-4-2018 12:49 PM
dia ni konon2 nak fokus kt karier je katenye tp ape je drama dia yg meletop?? yg tgh on air kat astro pun so-so je aku rase...

Quote namieamuro 27-4-2018 01:19 PM
elok dh rupe paras tp knp la melembutkn diri gile kpop sgt..
Quote fliphair8 27-4-2018 01:40 PM
Ngape aku rasa dia ni over....gigih nak up diri....fonen sungguh
Quote Ferr_Remy 27-4-2018 01:43 PM
Geli aku dgn ponen Paknil Jr ni
Quote chanteksekali 27-4-2018 01:50 PM
Cantik bella. Tapi nazim why not?
Quote yokoono 27-4-2018 01:53 PM

Cantik ko bella... meols doakan nushrul menghargai bella selayaknya
Quote kodoksilver 27-4-2018 01:53 PM
ape ape je lah
Quote adel7 27-4-2018 02:00 PM
Bella tu syg betul dkt NO ni. Tolong la jaga bella tu baik2. Penah terjumpa bella kt pavi dulu. Cantik gila
Quote annehuda 27-4-2018 02:05 PM
aku penah bc mane ntah. masa dia jalan2 kt korea ada agensi kt sana offer die jadi model hagaknye sbb tu lah die  menkoreakan diri je
Quote zuriey 27-4-2018 02:10 PM
Cantik btl Bella Aku suka tgk Dia pkai tudung2 dr ariani mmg terletak je dgn muka Dia tak mcm Tokti berlemuih Aku tgk tokti pkai tudung ariani tak kena lah ,, rugi Ko Bella elok Cari vvip sonang hidup ,,

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 03:01 PM GMT+8 , Processed in 0.129785 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top