CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Badan Semakin Lemah, Bertutur Tak Jelas- Fendy Bakry Alami Penyakit Misteri

26-4-2018 04:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 172005| Komen: 2842|Original author: Oleh: Saiful

Description: Siapa yang tengok drama Mr Grey yang ditayangkan di Astro Ria mesti kenal dengan pelakon utamanya iaitu Fendy Bakry.
Siapa yang tengok drama Mr Grey yang ditayangkan di Astro Ria mesti kenal dengan pelakon utamanya iaitu Fendy Bakry.

Namanya memang sedang hangat dibualkan, namun malangnya kini keadaan kesihatannya sedang merosot.



Fendy didakwa menderita penyakit misteri, menjadikan badannya semakin lemah, pergerakannya terbatas selain pertuturannya semakin tidak jelas.

Kakaknya yang hanya mahu dikenali sebagai Fahaniza berkata kepada mStar Online,



"Maaf... Fendy tidak boleh menjawab panggilan ketika ini kerana dia sukar bercakap.

"Keadaannya juga lemah selain pergerakannya terbatas sampai hendak pegang telefon pun tidak boleh."



Sebelum ini, Fendy, 30 dikatakan mengalami sakit kepala dan lemah semasa sedang menjalani penggambaran.

Dia kini berada di kampung halamannya di Perlis untuk mendapatkan rawatan secara perubatan Islam.



Fahaniza menambah, "Setakat ini kami (keluarga) sudah membawanya menjalani beberapa pakar rawatan perubatan Islam namun keadaannya masih sama.

"Insya-Allah kami akan terus berusaha dan saya bagi pihak keluarga juga berterima kasih kepada peminat yang tidak jemu-jemu mendoakan kesihatan Fendy."

Diharap semuanya baik-baik sahaja dan sama-samalah kita doakan untuk Mr Grey. -CARI
14

Bagus
17

Marah
11

Terkejut
16

Sedih
10

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 26-4-2018 05:00 PM
semoga sembuh..
Quote tomaz 26-4-2018 05:01 PM
Baru nak mendonia. Sian heolss. Sabar la yer grey. Moga sihat kembali
Quote dubidubii 26-4-2018 05:01 PM
alaaaa sian mr grey... semoga cepat sembuh sayangku... gitiewwww we love you!
Quote shailyvelera 26-4-2018 05:02 PM
semoga cpt sht...
Quote xhyd 26-4-2018 05:03 PM
get well soon yaa
Quote shernazz 26-4-2018 05:08 PM
Ni boleh dikatakan encem...
Bg iols la
Uols nak kata x encem..taste uols la..
Quote eyza_aziz 26-4-2018 05:09 PM
get well soon Mr Grey... !
Quote ad_hoc79 26-4-2018 05:09 PM
berubat kat kampung?
bukan dia ni admitted kat spital eh
Quote dubidubii 26-4-2018 05:09 PM
shernazz replied at 26-4-2018 05:08 PM
Ni boleh dikatakan encem...
Bg iols la
Uols nak kata x encem..taste uols la..

taste saya jua... manis menarik.. hati tertawan sudah.. k babaiii
Quote sharlenetexas 26-4-2018 05:10 PM
adakah sakit saraf?
Quote shernazz 26-4-2018 05:11 PM
dubidubii replied at 26-4-2018 05:09 PM
taste saya jua... manis menarik.. hati tertawan sudah.. k babaiii

Khen
Schuwit gitu..
Harap dia sembuh.la.khen.
Quote Orix 26-4-2018 05:11 PM
Dah 30 umur dia? Lorh ku fikirkan bru 25 ke
Quote kurunsing 26-4-2018 05:17 PM
ko takyah propa sgt la penyakit misteri.

mcm aku tak tau ko admitted sakit apa. kikiki

Quote laksmanabentan 26-4-2018 05:23 PM
muka melayu... sweet, not bad..
ada aura penarik ler gak...

get well soon...
Quote mimi77 26-4-2018 05:24 PM
kurunsing replied at 26-4-2018 05:17 PM
ko takyah propa sgt la penyakit misteri.

mcm aku tak tau ko admitted sakit apa. kikiki

sakit apa uols?
Quote paz 26-4-2018 05:25 PM
kurunsing replied at 26-4-2018 05:17 PM
ko takyah propa sgt la penyakit misteri.

mcm aku tak tau ko admitted sakit apa. kikiki

Sakit apa chuolls?
Quote kurunsing 26-4-2018 05:29 PM
Edited by kurunsing at 26-4-2018 05:33 PM

Sakit tak life threatening pun. Kecuali kalau dia degil, hadap la.
Misteri? Tak ade. Aku lempang jugak akak dia kang.
Quote sarukhan 26-4-2018 05:31 PM
sharlenetexas replied at 26-4-2018 05:10 PM
adakah sakit saraf?

Iols pon terfikir sakit saraf.. tp kakak heols cakap dah gi hospital tapi x baik2..
Quote famri7 26-4-2018 05:32 PM
Anxiety disorder..pergi jumpa psychiatrist jah..diorang ada session dan ubat yng buleh control..perubatan isle my ass.ko merempen la dkt bomob tup2 kata orang sihir kau.like who are yus orang nk sihir at tbe first place??

Lihat semua komen(2842)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 04:02 PM GMT+8 , Processed in 0.246465 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top