CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mayat Wanita Bunuh Diri Tersangkut Dalam Longkang

27-4-2018 11:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3822| Komen: 16

Description: Mayat seorang wanita ditemui tersangkut di dalam longkang di hadapan blok kediaman sebuah apartmen di Bandar Sri Damansara, semalam, lapor BH Online.
Mayat seorang wanita ditemui tersangkut di dalam longkang di hadapan blok kediaman sebuah apartmen di Bandar Sri Damansara, semalam, lapor BH Online.

Menurut laporan, dalam kejadian kira-kira jam 10 pagi itu, mangsa dalam lingkungan usia 40-an yang juga penghuni di apartmen terbabit dipercayai terjun dari tingkat atas blok berkenaan.


Fotol: BH Online

Ketua Cawangan Pengurusan Operasi dan Balai, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor Alimaddia Bukri mengesahkan pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung kejadian pada jam 10.52 pagi.

"Enam pegawai serta anggota bersama satu jentera dari Balai Bomba dan Penyelamat Sungai Buloh dikerahkan ke lokasi kejadian.


"Sebaik tiba di lokasi kejadian, kami mendapati ada mayat seorang wanita di dalam longkang di hadapan blok kediaman terbabit," katanya.

Berdasarkan keterangan saksi, mangsa dipercayai terjun dari tingkat atas blok terbabit untuk membunuh diri.

"Mayat mangsa terjatuh ke dalam longkang berkenaan. Kami mengambil masa kira-kira 30 minit untuk mengeluarkan mayat mangsa yang tersangkut di dalam longkang itu.

"Mayat mangsa kemudian diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan lanjut," katanya. - CARI
18

Bagus
8

Marah
4

Terkejut
12

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AbukRokok 27-4-2018 11:27 AM
dah terjun cemana sangkut plak?

terjun masuk tepat2 kat lubang ke? fire in the hole
Quote grizz 27-4-2018 11:34 AM
wau hebat la..pandai agak lubang ktne..
muat2 lak tu die dlm tu..
Quote fifie_olin 27-4-2018 11:50 AM
sakitnya badan dibuat mcm tu
Quote sarahmirza 27-4-2018 11:53 AM
Menyusahkan abang bomba aje...
Buatnya abang bomba tengah busy kerjakan mayat kau, ada pulak kebakaran besar kat tempat yang berhampiran kan dah lagi menyusahkan.
Nak mati pergi la masuk hutan ke laut ke..
Quote ninja boy 27-4-2018 11:57 AM
Kehidupan yg menekan tiada jln keluar kecuali pergi mati
Quote manehnya 27-4-2018 12:00 PM
seksanya tgk
Quote Sazida 27-4-2018 12:56 PM
Mcm mana la dia ni boleh ada keberanian tak sayang nyawa??
Ape yg dya rasa msa belum sampai ke bumi?
Quote redapple10 27-4-2018 01:09 PM
Janji ko x janji hantu lepak dlm longkang mcm badut it tu sudah... xpsl2 budak2 main kat tepi2 tu trauma sepanjang hayat../
Quote moonbug 27-4-2018 01:58 PM
Mujur ada yg perasan. Kalau tak mesti busuk hazab longkang tu
Quote SLAManya 27-4-2018 02:15 PM
Sazida replied at 27-4-2018 04:56 AM
Mcm mana la dia ni boleh ada keberanian tak sayang nyawa??
Ape yg dya rasa msa belum sampai  ...

ada suara2 (bisikan syaitan) yang janjikan bulan dan bintang pada dia
cth 'sakit mati tu kejap je sis... lepas tu takde dah. kau akan happy sebab tak rasa dah sakit beban dunia'...

itu sebab pentingnya keluarga sentiasa berada dekat to each other
suicide attempt tak kira masa
Quote RatuDunia94 28-4-2018 02:03 AM
Maybe ada kemurungan... Penyakit mental ni bila dh sampai tahap "penat".. Dan x kuat lg nk bertahan. Maka mereka ambil keputusan utk "mengakhirinya"
Quote precious_chicas 28-4-2018 07:01 AM
kalau nak mati secara sengaja cuba lah cari jalan untuk tak nyusahkan orang boleh tak?
Quote raxief 28-4-2018 08:55 AM
mak ai, camne bole termasuk dlm longkang tu... mati pun menyusahkan orang
Quote chinta89 29-4-2018 03:42 PM
teringat cter P.Ramlee yg apek tua tu ckp "hidup susah.. mati lagi susah"
Quote girlphg 29-4-2018 03:52 PM
huhu. .menyusahkan abam2 bomba jah...
Quote Changa 29-4-2018 04:09 PM
Macam ni yang kita nak. Nak bunuh diri make sure all out.

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:58 AM GMT+8 , Processed in 0.079980 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top