CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Dia Menyalak Balik, Gavin Main Kotor!" - Chef Wan

25-4-2018 11:15 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 17304| Komen: 131|Original author: Oleh: Ain

Description: Fuh, kecoh betul apabila Serina Redzuawan bakal berdepan risiko penjara selepas didakwa melanggar perintah mahkamah. Ramai yang terkejut dengan isu ini.
Fuh, kecoh betul apabila Serina Redzuawan bakal berdepan risiko penjara selepas didakwa melanggar perintah mahkamah. Ramai yang terkejut dengan isu ini.




Berikutan itu, netizen di laman-laman sosial tidak sabar menunggu kenyataan balas daripada bapa selebriti berkenaan iaitu Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan.


Foto: IG Chef Wan

Rata-rata mereka tidak sabar mahu 'menyediakan bertih jagung bagi menyaksikan drama' keluarga itu.




Foto: Forum CARI

Yalah, bapa mana suka apabila anak perempuannya 'dibuli pihak tidak bertanggungjawab', kan?

Menerusi laman Instagramnya, beberapa posting dimuat naik Chef Wan bagi meluahkan kekecewaannya terhadap bekas menantu, Gavin Edward O’Luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghaffar, 41.


Dia main kotor!

"Undang-undang bapak dia ke yang tentukan semua ini?"
tulisnya.





Wah, berang betul Chef Wan sampai tidak terkawal perasaannya ketika menulis posting ini. Menurut Chef Wan, dari kecil cucunya, Tristan Tareef O’luanaigh, 6, dan Isabella Safiyya O’luanaigh, 5, suka menonton televisyen bersama di biliknya.


Tak tahu pula menjadi kesalahan bila Tok tidur sekatil





Ayah Tristan cemburu dengan Atok





Chef Wan juga mengungkit kisah lalu dengan menceritakan bagaimana bekas menantunya itu melayan Serina dan anak-anak termasuk dirinya sendiri.


Dia angkuh, kedekut!




Dalam masa sama, Chef Wan turut meluahkan rasa sedihnya kerana berasa keluarganya ibarat dibuli Gavin.

"Dia ingat dia boleh buli saya dan keluarga saya dengan permainan kotor dia ni?"
ujarnya berang.





"Bila dikenang semula nasib saya diuji begini, memang luruh hati saya,"
katanya.




Chef Wan menegaskan, dia akan 'bertarung' habis-habisan untuk mempertahankan maruah keluarganya. Diharapkan, kesudahannya baik-baik sahaja. - CARI
10

Bagus
8

Marah
12

Terkejut
8

Sedih
13

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haryatie 25-4-2018 11:40 AM
kalau da melanggar perjanjian mcam mana nak menang
boleh ker review perjanjian berat sebelah....
Quote paz 25-4-2018 11:41 AM
Gavin ni kan rupa dia memang mcm kurang pekenan lah. Ramai jumpa expat peel macam ni.

CW pun bawa-bawa besabar. Jangan di layan bila di provoke.
Quote kiambang 25-4-2018 11:45 AM
Semoga ada kesudahan yang baik ... better lawan kat court dari post kat media masaa...
Quote MelZ_Eulalia 25-4-2018 11:47 AM
habis cucu dia kira anak anjing lah? dah bapak anjing
Quote umbut 25-4-2018 12:01 PM
Gavin ni perangai dia kalo kat us ala2 reality show cheapskate.. omputih pprt
Quote awekjepun 25-4-2018 12:25 PM
Pelik dgn serina..yg ko setuju dgn pjanjian xblh tdo dgn atok tu apahal?? Kes ni blh jd berat klo gavin larikan anak2 ke oversea..
Quote mieymiey 25-4-2018 12:37 PM
Habis sampai sambut anniversary kat Pizza Hut pun terbongkar
Quote pumpkinpatch 25-4-2018 12:45 PM
aku pun wedding annivesary Kepsi jer. Apa hal?  

Dah bagus Pizza Hut, orang lain nasi pun tak berjamah dek kesusahan.
Quote fushimi 25-4-2018 12:53 PM
bukan tak boleh tidur ngan atuk

tapi mesti ada sesuatu dalam perjanjian tu yang hanya serina chef wan ngan gavin je tahu

kalau pikir logik mahkamah tak benarkan cucu heols tidur ngan heols mesti ada sebab
Quote besarkecik 25-4-2018 01:28 PM
dah siap pun popcorn blueberry i ni
Quote menah 25-4-2018 01:34 PM
pelik jer si serina tu boleh setuju dengan syarat2 yg obviously banyak beri kelebihan pada pihak ex laki sheollsss.. nak kate taknak anak2 tekesan dengan perpisahan theyolss.. tak bagi tido sebilik dengan atok theyolsss tu nak elakkan anak2 terkesan camne eh...
Quote grizz 25-4-2018 01:37 PM
kn dh menyalak tok wan kite..
go go tok wan..
Quote chicozinn 25-4-2018 02:33 PM
pizza hut pun g mengadu kat tokwan?
Quote luvemedaa 25-4-2018 02:53 PM
Bila baca luahan tok wan ni rasa kasihan. Nampak sgt tok wan tu penyayangg. Harap dpt selesai kan win win situation lah. Si serina pun biol bole bg hak penjagaan penoh kat laki lak.
Quote NotYou 25-4-2018 02:58 PM
Byk kali chefwan ni tuduh bekas menantu dia murtad...btl.ke ?? dia ada bukti ke or just blast off ikut mulut dia sesedap rasa....dia dgr sendiri ke si gavin mengaku dah murtad....kalau just base tak sholat minum arak makan benda haram tu smua rasa nye brapa byk org yg ugama islam minum arak tak sholat kaki pompuan kan berzina sana sini...murtad ke mereka tu smua...kalau takde bukti brani btl tuduh2 chefwan ni... mulut tu mcm dah tak leh nak control atok sorang ni...tak malu ke
Quote borrow 25-4-2018 03:31 PM
pumpkinpatch replied at 25-4-2018 12:45 PM
aku pun wedding annivesary Kepsi jer. Apa hal?  

Dah bagus Pizza Hut, orang lain nasi pun tak ber ...

1. Anak makan megi , mak ikat perut
2. Anak makan megi , mak vlanja beg mahal2

sama x serupa.

Betul kew dakwaan Gavin tunggang arak. IF heols tunggang kat Pub2 , labur duit. Tp nafkah wife tamo bagi. Nak berjimat. Choy sgt


Quote hanuma 25-4-2018 03:33 PM
in the first place... silap serina bagi hak penjagaan anak pd x dia... dan bila buat perjanjian tak review betul2 ke
Quote BookerT 25-4-2018 03:39 PM
cucu lelaki mak hayam chef wan sebijik muka chef wan...harap dah besar jadilah mak hayam seperti chef wan...
Quote adeqbun 25-4-2018 04:04 PM
kalau ikutkan mmg omputeh jenis bkn masuk cmpur urusan family member lain bile dh berkahwin...ni kes baju dan langsir rumah anak menantu pon nak tegur,mgkin sbb tu la gavin bengang..kalau tgk movies omputeh,diorg  kan jenis straight to the point kalau berckp x puas hati..xde nak lapik2 pon..
tu agaknye yg nmpk biadab..

Lihat semua komen(131)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.086895 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top