CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya 'Serang' Sebab Dia Petik Nama Saya Dulu" - Che Ta

24-4-2018 11:18 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 7933| Komen: 41|Original author: Oleh: Ain

Description: "Kami okay sahaja dan saya tak pernah berdendam dengan dia. Saya tak suka gaduh dengan orang. Sebab dia 'petik' (kaitkan) nama saya, sebab tu saya buat komen balas."
"Kami okay sahaja dan saya tak pernah berdendam dengan dia.
Saya tak suka gaduh dengan orang. Sebab dia 'petik' (kaitkan) nama saya,
sebab tu saya buat komen balas."



Pelakon jelita Rozita Che Wan atau Che Ta, 45, berkata demikian ketika mengulas 'serangan balas' terhadap pengkritik fesyen terkenal, Zaihani Mohd Zain di laman Instagram baru-baru ini.



Foto: IG Che Ta

"Sebelum ni tak ada masalah pun, tak patutlah dia keluar kenyataan sehingga mengaitkan pengurus saya, dia dah buat permohonan maaf tapi menghasut pula suruh orang lain jangan taja baju untuk saya," katanya kepada mStar Online.

Sebelum ini, Che Ta memuat naik paparan skrin yang menunjukkan pengkritik fesyen itu mendakwa pengurus Che Ta merupakan 'dalang' yang mula menyebarkan kenyataannya mengkritik individu bertubuh besar tidak layak berada di pertunjukan fesyen.





"Apa yang dia cakap itu salah dan saya rasa perlu tegur tentang hal itu. Sebelum ini dia juga mengata orang, tapi orang tak tahu nak bersuara.

"Lagipun awak siapa nak menghakimi orang gemuk ke apa sebab orang lain tak judge usia awak pun,"
jelasnya.





BACA JUGA: "Kata Dah Minta Maaf?" - Jangan Main-main Dengan Che Ta, Sedas Dia Sembur Zaihani!

Harap-harap, semua yang terlibat dengan kes ini dapat menyelesaikannya dengan baik. - CARI
13

Bagus
5

Marah
16

Terkejut
8

Sedih
15

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (71 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 24-4-2018 11:25 AM
ko klu nk petik jgn petik name che ta..kn dh mendpt..
Quote annehuda 24-4-2018 11:28 AM
bkn thread ni dah ade ke?

Quote lasagna 24-4-2018 11:29 AM
kebabom!! siap mentioned ya che ta pya manger.. abes laa kak zai kau mmg carik nahas.
Quote BedahBedul 24-4-2018 11:31 AM
bahana membawang kt socmed {:smile
Lain kali f2f je kalu nk membawang
Quote MadameOnion 24-4-2018 11:32 AM
haaaa kan dah kena
Quote zulka 24-4-2018 11:40 AM
che ta ni kalau dah tua sok muka lebih kurang dgn makcik zai ni
Quote beeeee 24-4-2018 11:56 AM
elok la tu acik acik tua ganyut bergaduh org memang tepuk tangan makan popcorn jah
Quote Tukul.Besi 24-4-2018 12:01 PM
Che ta ni memang umur dia 3 tahun lepas pun 45 ke?
Quote supernaturalee 24-4-2018 12:17 PM
zulka replied at 24-4-2018 11:40 AM
che ta ni kalau dah tua sok muka lebih kurang dgn makcik zai ni

mcm esk2 tak tua ye



Quote Afifi82 24-4-2018 01:31 PM
So betul lah manager nekta yg punca segala? ;)





Quote famri7 24-4-2018 01:33 PM
Acik pprt otak kosong bergadung..hijabster tepuk tngn
Quote aleesyasofia 24-4-2018 01:34 PM
dh brusia pon nk gduh2.  kosser sgt..
Quote darkness7 24-4-2018 01:37 PM
hahahah... yela tu cheta.....
Quote miemiecha 24-4-2018 01:37 PM
lain mcm org2 veteran bergaduh zaman la nih
Quote Lolzer 24-4-2018 01:48 PM
selayaknyeee kedot tu ahahahhaa
Quote noraidil_06 24-4-2018 02:01 PM
zulka: che ta ni kalau dah tua sok muka lebih kurang dgn makcik zai ni

Dia mmg dah tua pun. Ur age ntah2
Quote kucingitam 24-4-2018 05:07 PM
Tukul.Besi replied at 24-4-2018 12:01 PM
Che ta ni memang umur dia 3 tahun lepas pun 45 ke?

hahah....aku dgn kawan2 aku pun selalu dok kata umur che ta sama je tetiap tahun

Quote armin 24-4-2018 05:10 PM
supernaturalee: mcm esk2 tak tua ye

Tapi sheols takde pulak mengata org mcm cik zai ni kalau org tak kacau dia
Quote mixed 24-4-2018 05:16 PM
noraidil_06 replied at 24-4-2018 02:01 PM
Dia mmg dah tua pun. Ur age ntah2

mlm td che ta ltk ig story cam jen br kiss sheol ?
pastu cheta dok usap rambut jen
siap tanya dh nk tido ke kt jen (ayat nk ayat senggama kot)
kemain jen manja dok terliuk kt bahu cheta
cheta tingin nk ada video ke


Lihat semua komen(41)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:23 AM GMT+8 , Processed in 0.076089 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top