CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Langgar Perintah Mahkamah, Serina Bakal Berdepan Hukuman Penjara

24-4-2018 04:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 33073| Komen: 380

Description: Serina Redzuawan didakwa melanggar perintah persetujuan dengan bekas suaminya, Gavin Edward O’Luanaigh dan menyebabkan dia berdepan risiko hukuman penjara.
Serina Redzuawan didakwa melanggar perintah persetujuan dengan bekas suaminya, Gavin Edward O’Luanaigh dan menyebabkan dia  berdepan risiko hukuman penjara.

Utusan Online melaporkan, Gavin atau nama Islamnya Salahudin Ghaffar, 41, memohon kebenaran Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam agar notis tunjuk sebab dikeluarkan terhadap Serina atas pelanggaran tersebut.


Foto: Sinar Online

Gavin mendakwa Serina melanggar perintah persetujuan apabila membenarkan anak mereka, Tristan Tareef O’luanaigh, 6, dan Isabella Safiyya O’luanaigh, 5, bermalam sebilik dengan datuk mereka, Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan.

Selain itu, Serina turut melanggar persetujuan yang menghalangnya daripada memburuk, memperlekeh dan mengungkit perkara berkaitan Gavin dan anak-anak.



Foto: IG Serina

Mahkamah menetapkan 21 Mei ini sebagai tarikh keputusan permohonan notis tunjuk sebab itu. - CARI
9

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
5

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 24-4-2018 04:32 PM
tggu kenyataan balas tok wan lak..
kne ade popcorn ni..
Quote cekelatkopi 24-4-2018 04:34 PM
grizz replied at 24-4-2018 04:32 PM
tggu kenyataan balas tok wan lak..
kne ade popcorn ni..

Dia tak update lg ke..mau panjang caption tokwan.
Quote tanakkampung1x 24-4-2018 04:37 PM
Popcorn mana popcorn?

Gavin diam diam saja melibas Chef Wan di mahkamah

Chef Wan bagaimanapun menang sorak di socmedia
Quote salmon-suki 24-4-2018 04:39 PM
Kalau bg bukti kegagalan gavin tu jaga anak,adakah hak penjagaan dpt diambil semula oleh serina ni?
Quote cascutes 24-4-2018 04:40 PM
tok wan block aku pasal ni la....
Quote BookerT 24-4-2018 04:43 PM
mak hayam duda ni irish ke nyah? wow...
Quote alieyrina 24-4-2018 04:43 PM
Tak dpt aku bygkan peluru bakal digunakan cepwan satgi..
Quote newyork 24-4-2018 04:43 PM
Woww panass..
Quote chinta89 24-4-2018 04:44 PM
hmmmm kesian serina..
Quote shahirakay 24-4-2018 04:45 PM
tok wan kena tone down sikit. dengan orang jahat ni kena lawan senyap2 la tok wan. ko bukak mulut seluas luasnya, dia pun ten steps ahead la nak membalas balik pekikan tok wan.
Quote newyork 24-4-2018 04:48 PM
Licik haa ex menantu..
Quote barfi 24-4-2018 04:51 PM
Maksudnya diorang dah bersetuju utk tak kasi chep wan tido sebilik dengan budak2 tu ek?? Aje gila punya perjanjian
Quote riy 24-4-2018 04:55 PM
tido ngn atok pun jd isu ke. lol. hehehe
Quote laksmanabentan 24-4-2018 04:56 PM
hahahaha... sebab tidur sebilik jer pun... hahahaha...
mcm2 ler...
Quote lazim 24-4-2018 04:57 PM
Haha... mcm mn tau tdo sebilik.. xpkt dgn cucu ke
Quote kucingitam 24-4-2018 04:58 PM
tak bagi tidur sebilik dgn cepwan... semacam je...adekah heols tak percaya cepwan? jeng...jeng...
Quote virgo19 24-4-2018 05:00 PM
barfi replied at 24-4-2018 04:51 PM
Maksudnya diorang dah bersetuju utk tak kasi chep wan tido sebilik dengan budak2 tu ek?? Aje gila pu ...


gavin tak bagi anak2 dia tido sebilik dgn atok diorang sebab chefwan tu 'sesuatu' kot..
Quote sitisitu25 24-4-2018 05:01 PM
atuk takut cucu murtad, apak takut anak jd gay..yg tersepit bdk2 jua..
Quote besarkecik 24-4-2018 05:05 PM
i tengah tunggu popcorn blueberry i siap

Lihat semua komen(380)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 09:20 AM GMT+8 , Processed in 0.069445 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top