CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Patutlah Kena Tembak..." - Gadis Buat Tuduhan Melampau Terhadap Dr Fadi

23-4-2018 01:45 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 10591| Komen: 69|Original author: Oleh: Ain

Description: Berikutan kematian Pensyarah kanan kejuruteraan elektrik di Universiti Kuala Lumpur (UniKL) Dr Fadi Mohammed Al Batsh, ada individu mengambil kesempatan itu untuk meraih populariti dengan membuat keny ...
Berikutan kematian Pensyarah kanan kejuruteraan elektrik di Universiti Kuala Lumpur (UniKL) Dr Fadi Mohammed Al Batsh, ada individu mengambil kesempatan itu untuk meraih populariti dengan membuat kenyataan palsu di media sosial.


BACA JUGA: Jenazah Imam Palestin Maut Ditembak Akan Dibawa Balik Ke Gaza

Sejak semalam, kecoh di laman Twitter apabila seorang pengguna membuat kenyataan menjelikkan mengenai Dr Fadi yang juga imam dari Palestin hingga mencetuskan kemarahan orang ramai.


Tak heranlah orang nak tembak dia




Ramai kenalan dan pengikutnya tidak menyangka individu terbabit tergamak mengeluarkan kenyatan sedemikian. Lebih menyedihkan, dia mengeluarkan perkataan kesat apabila ditegur atas tindakannya itu.

"Kecewa, hilang hormat saya pada awak dengan kelakuan awak ni,"
komen netizen.




Kenyataan tidak berasas individu berkenaan secara tidak langsung mengguris perasaan kenalan terutama anak didik Dr Fadi.

"Dia pensyarah aku kot. Sejak bila dia pakar buat bom?"
tulis netizen.




Kenyataan itu mengundang kemarahan netizen yang meminta supaya pihak berkuasa mengambil tindakan terhadap pemilik akaun terbabit.


Tolong padam akaun Twitter dia




Difahamkan, selepas menerima kecaman teruk daripada pengguna lain, individu berkenaan mengambil langkah memadam akaun Twitternya.


Foto: Twitter

Pun begitu, tanpa segan silu, gadis berkenaan memuat naik sebuah video menunjukkan dia seolah-olah sedikitpun tidak terkesan dengan kecaman orang ramai.




Diharap pemilik akaun berkenaan dikenakan tindakan sewajarnya dan membuat permohonan maaf secara terbuka di atas tindakan melampaunya itu. - CARI
16

Bagus
19

Marah
11

Terkejut
24

Sedih
11

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rainrein 23-4-2018 02:07 PM
Zulaiha ni kan ada sikit tingtong, yang pegi layan tu pehal. Dah banyak kali dia buat stetmen mengarut  plus bongok macam ni.
Quote myakayina 23-4-2018 02:11 PM
dah kenapa budak ni? saraf otak tak berhubung ke? so klu dia pakar buat bom sekalipun perlu ke buat statement bodoh ko tu dik? ada ke dia mengajar student dia buat bom?
Quote saviour_09 23-4-2018 02:12 PM
minah ni something wrong somewhere
selalu sgt tweet bodoh2
family patut bawak dia berubat la
Quote grizz 23-4-2018 02:16 PM
berani btol pompuan ni..
kebal sgt ke ko smpai xlayan kecaman netizen..
Quote kechikchomel 23-4-2018 02:17 PM
dia dengan 'aku keje bank negara' ni orang yg sama kan?
Quote armin 23-4-2018 02:17 PM
myakayina: dah kenapa budak ni? saraf otak tak berhubung ke? so klu dia pakar buat bom sekalipun perlu ke buat statement bodoh ko tu dik? ada ke dia mengajar stu ...


Sheols memang gila chuols. Mental. Ada bdk kt twitter yg ckp ada bwk dia pergi diagnose semua tp sheols ni kalau kat rumah kalau tak dpt hp or main twitter sheols  bertindak ganas siap acu pisau kat mak sheols.

Meols mmg siap block dia ni tp ramai netizen melayan dia. Tu makin menjadi2
Quote beeeee 23-4-2018 02:28 PM
dah jom ramai2 report dia kat twitter memang merepek.
Quote beeeee 23-4-2018 02:28 PM
kechikchomel replied at 23-4-2018 02:17 PM
dia dengan 'aku keje bank negara' ni orang yg sama kan?

hahaha betul
Quote fliphair8 23-4-2018 02:35 PM
Batak perhatian!
Quote idakamaruddin 23-4-2018 02:40 PM
armin replied at 23-4-2018 02:17 PM
Sheols memang gila chuols. Mental. Ada bdk kt twitter yg ckp ada bwk dia pergi diagnose semua tp ...

ini yg sejenis mcm pmpn yg kene cekik mati ngn tok laki sbb gila soc med la ni kan?

org mcmni senang je report under akta berita tidak benar je..senang je kene agkut
Quote krustykrab 23-4-2018 02:42 PM
Rainrein replied at 23-4-2018 02:07 PM
Zulaiha ni kan ada sikit tingtong, yang pegi layan tu pehal. Dah banyak kali dia buat stetmen mengar ...

haah, ada kes apa tah hari tu...sama gak la kebodohan beliau...ingat dah bijak sikit



Quote palmolive 23-4-2018 02:43 PM
orang sekarang mmg spesis camni...main taip jek kt henset dia tp pikir akibat dia..
pintar smartphone dari orang yg pegangnya
Quote fifie_olin 23-4-2018 02:45 PM
ada agak org mcm ni ek..
iols simpati
moga bdk ni cpt sihat
Quote fushimi 23-4-2018 02:45 PM
ooo pempuan gila rupanya

siap acu acu pisau tu why mak sheols tak hantar kat hospital gila je

Quote allhaillll 23-4-2018 02:50 PM
zulaiha ratu cantik leulz
Quote CiliPadiSedap 23-4-2018 02:53 PM
Sebodoh bodoh sis vokuru ada lg org bodoh. Tahniah dik
Quote AnaisAnais 23-4-2018 03:32 PM
tak siuman rupanya. pi lah makan ubat dik. jangan skip makan ubat. adik2 badik dia, tolong lah pantau n make sure dia ni tak miss makan ubat okay.
Quote besarkecik 23-4-2018 03:32 PM
dah la tak cantik!
Quote apedehal 23-4-2018 03:33 PM
eew...asal mulut xtally dgn pemakaian...shame on u
.main tembak je,  statement selagi bimbo kau kasi

Lihat semua komen(69)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.074157 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top