CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bergaduh Hingga Kunci Motosikal 'Terbenam' Dalam Kepala

25-4-2018 10:38 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1868| Komen: 11

Description: Seorang remaja lelaki dikejarkan ke hospital dengan kunci motosikal terpacak di kepala selepas terbabit dalam satu pergaduhan.
Seorang remaja lelaki dikejarkan ke hospital dengan kunci motosikal tercacak di kepala selepas terbabit dalam satu pergaduhan.



Memetik Mail Online, kejadian berlaku di Maharashtra, India di mana remaja berusia 19 tahun berkenaan terpaksa menjalani pembedahan selama tiga jam setengah untuk mengeluarkan kunci yang tertusuk hampir hampir dua inci itu.

Pakar bedah saraf berkata, mangsa boleh maut sekiranya berlaku pendarahan dalaman.

"Ketika terbabit dalam pergaduhan di kampungnya pada 18 April lalu, mangsa diserang seseorang hingga kunci motosikal tertusuk ke dalam kepalanya.



"Dia kemudian dibawa ke hospital sebagai pesakit luar dan terus menjalani pembedahan sebaik kami melihat laporan imbasannya," katanya.

Mangsa dirawat di Hospital Anand Rishi dan menjalani pembedahan kraniotomi di mana sebahagian kecil tulang tengkorak perlu dikeluarkan sebelum doktor boleh mengeluarkan kunci berkenaan.


Foto: Mail Online

Dia dibenarkan keluar hospital tiga hari kemudian dan dikatakan sedang pulih dengan baik. - CARI
19

Bagus
11

Marah
14

Terkejut
13

Sedih
10

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 25-4-2018 10:45 AM
adeh machaa apa crita ni machaa...
Quote grizz 25-4-2018 10:53 AM
eeii..ngilu tgk..cmne la bleh temasuk dlm sgt tu..
Quote umbut 25-4-2018 10:59 AM
Eeerrrrrrrrkkkkkk
Quote zameyla 25-4-2018 11:01 AM
adeila....scary....
Quote jiji85 25-4-2018 11:12 AM
senangla x perlu lagi cari kunci moto letak mana..dpt sangkut d kepala.. {:nose
Quote chicozinn 25-4-2018 11:22 AM
jiji85 replied at 25-4-2018 11:12 AM
senangla x perlu lagi cari kunci moto letak mana..dpt sangkut d kepala.. {:nose

hahhahahahaha..win!!
Quote raihaneem 25-4-2018 11:27 AM
Adoi..seriau tgk..kuat sungguh tujahan kunci tu
Quote Artemesiaa 25-4-2018 12:04 PM
Euwww mengerikan
Quote mieymiey 25-4-2018 12:09 PM
Quote bangcak 25-4-2018 12:38 PM
sepatutnya titikkan minyak gamat je.
toksah keluarkan
Quote zonan4 25-4-2018 01:27 PM
Mak oih cerita tahun 1999 pun baru nak tulis yenadey....

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.068037 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top