CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Nampak Benda Bonjol" - Lepas Ismail Izzani, Sajat Pula Didakwa 'Parking Melintang'!

30-4-2018 12:54 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 24659| Komen: 76|Original author: Oleh: Ain

Description: Alamak, baru sahaja reda isu Ismail Izzani tak sedar muat naik gambar menampakkan 'benjolan' dalam seluarnya, Sajat pula didakwa muat naik gambar 'belanja'.
Alamak, baru sahaja reda isu Ismail Izzani tidak sedar muat naik gambar menampakkan 'benjolan' dalam seluarnya, Sajat pula didakwa muat naik gambar 'belanja' aset.


BACA JUGA: "Luar Biasa Parking Tepi" - Pakai Sweatpants, Netizen Kata Ismail Izzani 'Belanja' Aset




Hingga kini, status identiti usahawan kosmetik Nur Sajat Kamaruzzaman masih 'misteri' dan menjadi topik panas di kalangan netizen walaupun telah mendapat campur tangan pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim).

Beberapa hari lalu, Sajat memuat naik sebuah gambar dirinya bergaya di sebelah sebuah kereta di laman Instagramnya.




Bagaimanapun, netizen sememangnya boleh menjadi penyiasat hebat apabila mata tajam mereka dengan cepat menangkap sesuatu yang tidak kena di bahagian bawah pakaian Sajat.

Malah, ramai yang mendakwa 'benjolan' itu merupakan kemaluannya, sekali gus menguatkan lagi tanggapan mereka bahawa Sajat sebenarnya seorang lelaki.


"Nampak sesuatulah, apa yang bonjol kat seluar tu?"
komen netizen.




Berikutan lambakan komen negatif itu, segelintir pihak meminta jasa baik orang ramai untuk 'menjaga tepi kain sendiri'.


Tajamnya mata perempuan




Sementara itu, ada juga pihak mendakwa bentuk yang agak 'tersembul' itu berkemungkinan besar bekas bengkung dipakai jutawan berkenaan.


Bodohlah korang ni, banyak lagi benda lain boleh tengok!


Foto: IG Sajat

Tajam betul mata netizen! Habis setiap inci gambar dimuat naik selebriti ditiliknya! - CARI
15

Bagus
23

Marah
33

Terkejut
8

Sedih
33

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (140 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 30-4-2018 01:22 PM
Uish.. dah 3 kali nampak

Hairtu jul ripin, lepas tu mail ezani, lepas tu bro sajat

Apa nak jadi.. apa nak jadi mata aku rosak
Quote mawarika 30-4-2018 01:27 PM
Bengkung ke tu
Quote fushimi 30-4-2018 01:29 PM
bengkung  tu

tapi kalau parking melintang apa pasal sampai camtu
Quote laksmanabentan 30-4-2018 01:31 PM
tengok kaki da tahu lelaki ke pompuan...
mana ada pompuan kaki bagak mcm tuh... hahahahaha...
biasa kaki pompuan ni halus2 jer...
bang jat oooo bang jat....
berapa saiz kasut tu??? saiz 7 ker 8
Quote eddlyna 30-4-2018 01:33 PM
laksmanabentan replied at 30-4-2018 01:31 PM
tengok kaki da tahu lelaki ke pompuan...
mana ada pompuan kaki bagak mcm tuh... hahahahaha...
bias ...

Size 9 barangkali..
Quote laksmanabentan 30-4-2018 01:37 PM

kan.... mau gigih kena tempah khas gitu kan...
Quote Intanmahsuri 30-4-2018 01:47 PM
Aku nampak kiri dan kanan. Penis ada dua ke?
Quote AbukRokok 30-4-2018 01:48 PM
mana gambaunya?

choke me daddy lagi lah nampaknya girl2
Quote pusak_lanji 30-4-2018 01:55 PM
ari tu tengok bam jat guna seluar ketat..langsung tak nampak v shape...ala...camel toe...tang nampak u jerr...klau memang perempuan,kan nampak v...
Quote M.Rose 30-4-2018 02:08 PM
Brg jadian
Quote Themilo 30-4-2018 02:12 PM

11 kot? officemate iols jantan tulen pun kaki saiz 6.5 UK.. susah nak cari kasut lelaki saiz kecik cenggitu.. suruh pakai kasut Kiki Lala, heols tak nak
Quote ad_hoc79 30-4-2018 02:23 PM
aku rasa tu bengkung dia
Quote nishikido 30-4-2018 02:39 PM
Bamjat da buang kan.. refer to pic bikini heolls dulu rata jah.bengkung kot yg bulky tu...

Choyyyy yg kata kaki pompan takda yg bagak..I tinggi 168cm n kaki saiz 8/9 yahh..nak wat caner,dicipta begitu..tapi idoklah sado.cuma kaki tak cumil la,mujur I muda so kasut brtutup cam toms n sandal2 dari luar bnyak yg bsar2..law bli pasar malam mmg takdalah..
Quote shernazz 30-4-2018 02:50 PM
laksmanabentan replied at 30-4-2018 01:37 PM
kan.... mau gigih kena tempah khas gitu kan...

Ada je saiz 9
Tqpi.kaki.lebor cenggitu mmg.rosak.tiap.stillettos yang dia pakai
Kembang setaman..haha
Quote shernazz 30-4-2018 02:51 PM
nishikido replied at 30-4-2018 02:39 PM
Bamjat da buang kan.. refer to pic bikini heolls dulu rata jah.bengkung kot yg bulky tu...

Choyyy ...

Kita sama..hihi
Kasut sukan saiz 9
Kasut tumit saiz 8
Mujur kaki haluih tp mak iols.ckp.kasut cm.kapal masa.skola haha
Quote mummydarling 30-4-2018 02:54 PM
bukan die dah buang ke?
Quote Afifi82 30-4-2018 02:56 PM
Mcm2 la Bang Jat ni.hahahhaha
Quote shanti_priya 30-4-2018 03:08 PM
laksmanabentan replied at 30-4-2018 01:31 PM
tengok kaki da tahu lelaki ke pompuan...
mana ada pompuan kaki bagak mcm tuh... hahahahaha...
bias ...

iols size 9 hokay walaupon pompuan tulen
Quote rukia2 30-4-2018 03:08 PM
dewi_rina replied at 30-4-2018 01:22 PM
Uish.. dah 3 kali nampak

Hairtu jul ripin, lepas tu mail ezani, lepas tu bro sajat

Calon seterusnya??

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.188449 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top